PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دنبال نویسنده سایت اندروید

w.h.t
September 13th, 2014, 00:29
باسلام و عرض ادب و احترام

دوستان به دو نفر نویسنده سایت اندروید نیاز داریم اما کار نویسنده با بقیه نویسنده ها فرق میکنه.بنده حدود 2000 بازی و نرم افزار اندروید روی سرورم دارم.نویسنده باید چندتا کار بکنه:
1-بره به سرور و اسم یکی از برنامه هارو برداره مثلا asphalt8
2-بره به سایت m.aptoide.com
3-در قسمت جست و جوش اسم اون بازی رو بزنه و پیداش کنه
4-تصویر بازی و اسکرین شاتاشو برداره + متن توضیحاتشو ترجمه کنه یا یه 2-3 خط ار خودش در بیاره درباره اون بازی و نرم افزار
5-بره توی سایت و منتشرش کنه

یعنی همه کارای یه نویسنده رو انجام میده ولی تفاوتش اینه که عکسا باید از سایت m.aptoide.ir برداشته بشن و همچنین فایلها آپلود شده هستند روی سرور

ممنون میشم پیشنهاد قیمتهاتون رو توی پ.خ ارسال کنید

بروز باشید

HPxf
September 13th, 2014, 00:31
در خدمتم
روزی چند پست ؟
نحوه تسویه؟
هر پست 400

hamra
September 13th, 2014, 01:24
بنده هم با هر پست 400 در خدمتتون هستم :) ارتباط از طریق پیغام خصوصی نیز میتوانید برقرار کنید . باتشکر

morteza1380
September 13th, 2014, 02:01
سلام.من با چهارصد تومن در خدمتم.اشناىى کامل با وردپرس و اف تی پی و وی پی اس دارم.اىدى ىاهوتونو برام پ.خ کنید

w.h.t
September 13th, 2014, 10:41
سلام.ممنون از دوستانی که اینجا و در پ.خ اعلام آمادگی کردند.همچنان قیمتهاتون رو بفرستین ممکنه بالای 10 نفر نویسنده بگیرم.روزانه 2 پست برای هر نویسنده کافیه و هیچ نیازی نیست که بیشتر ارسال کنه.نحوه تسویه حساب هم به درخواست خود نویسنده یا هفته ای - یا دوهسته یکبار و یا ماهانه هست
بروز باشید

HPxf
September 13th, 2014, 11:30
قیمت 400 مناسب است بدلیل وقتی که قرار میدهیم و همچنین اینترنت مصرف می شود
نظر شما چیست ؟

w.h.t
September 13th, 2014, 12:43
قیمت 400 مناسب است بدلیل وقتی که قرار میدهیم و همچنین اینترنت مصرف می شود
نظر شما چیست ؟

قیمت که خوبه ولی خوب چون تعداد پست ها بالاست (حدود 1000 تا پست برای هر نویسنده) قیمت کمتر بشه خیلی بصرفه تر هست برای بنده.البته این رو هم بگم درصورتی که نویسنده پست هاش تموم شد و باهاش تسویه حساب کردیم امکان اینکه به عنوان نویسنده پست اختصاصی استخدام بشه هست!(یعنی فایل آپ کنه و...)
بروز باشید

HPxf
September 13th, 2014, 13:30
پس مشکلی نیست بنده در خدمتم اگر با این قیمت مشکلی ندارید

p30nama
September 13th, 2014, 14:03
باسلام

بنده هم هستم هر پست 400 تومان

w.h.t
September 14th, 2014, 23:39
سلام.تمامی دوستانی که اعلام آمادگی کردند خدمتشون عرض کنم که:
1-اگر امکانش هست قیمت هر پست رو بکنین 300 چون تعداد پست ها بالای 1500 تا هست
2-نمونه کارهاتون + نحوه تسویه حساب به چه صورتی میخواین باشه؟
اطلاعات بالارو پ.خ کنین
بروز باشید

- - - Updated - - -

دوستانی که میخوان نیسنده بشن اطلاعات بالا + آی دی + شماره موبایلشون رو پ.خ کنن
بروز باشید

alirezarz62@gmail.com
September 16th, 2014, 22:06
باسلام و عرض ادب و احترام

دوستان به دو نفر نویسنده سایت اندروید نیاز داریم اما کار نویسنده با بقیه نویسنده ها فرق میکنه.بنده حدود 2000 بازی و نرم افزار اندروید روی سرورم دارم.نویسنده باید چندتا کار بکنه:
1-بره به سرور و اسم یکی از برنامه هارو برداره مثلا asphalt8
2-بره به سایت m.aptoide.com
3-در قسمت جست و جوش اسم اون بازی رو بزنه و پیداش کنه
4-تصویر بازی و اسکرین شاتاشو برداره + متن توضیحاتشو ترجمه کنه یا یه 2-3 خط ار خودش در بیاره درباره اون بازی و نرم افزار
5-بره توی سایت و منتشرش کنه

یعنی همه کارای یه نویسنده رو انجام میده ولی تفاوتش اینه که عکسا باید از سایت m.aptoide.ir برداشته بشن و همچنین فایلها آپلود شده هستند روی سرور

ممنون میشم پیشنهاد قیمتهاتون رو توی پ.خ ارسال کنید

بروز باشید

نویسنده حرفه ای! (http://www.webhostingtalk.ir/f218/123991)