توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا؟
farsistar
September 12th, 2014, 20:26
قصد داشتم نظر سنجی قرار بدم اما واقعا در انتخاب عنوان گزینه ها چیزی به ذهنم نرسید.
به نظر شما چرا در ایران کسب و کار های هاستینگ به این تعداد رسیده اند؟
همانطور که شاهد هستید روز به روز به تعداد کسب و کار های هاستینگ افزوده میشه جالب اینجاس درصد بالایی به صورت فصلی کار میکنند درصدی اصلا موفق نیستند و پس از مدتی جمع میکنند درصدی با خرید نمایندگی وارد این عرصه میشوند علت اصلی چیست؟
نزدیک به 90% این افراد دانش فنی ندارند و حتی از لحاظ قانونی یک کسب و کار معتبر شناخته نمیشوند
کسب و کار بهتری به ذهنشان نمیرسد؟!
اگر به مبحث سودآوری بپردازیم مسلما هاستینگ گزینه مناسبی نیست شاید در گذشته سود خوبی داشت اما اکنون نه!
نظرات خود را بیان کنید ...
chatsaz
September 12th, 2014, 20:39
همانطور که شاهد هستید روز به روز به تعداد کسب و کار های هاستینگ افزوده میشه جالب اینجاس درصد بالایی به صورت فصلی کار میکنند درصدی اصلا موفق نیستند و پس از مدتی جمع میکنند
پاسخ خودتون رو دادید
بعد از چند مدت جمع میکنند
پس دائمی نیست هر قدری که اضافه بشه همون قدر هم کم میشه
این وسط باید مشتری حواسش رو جم کنه و مراقب خرید کردن باشه
farsistar
September 12th, 2014, 20:56
اصلا چرا وارد این کار میشن که بعدا بخوان جمع کنن یا چرا اصلا فصلی؟ مگه هاستینگ بچه بازیه ! قرفه کتاب فروشی نیست یه مدت راه بندازن جمع کنن که .آدم یا وارد یه کاری نمیشه یا اگه شد ادامه میده. اصلا یعنی چی با نمایندگی هاستینگ میزنن
کاربرد نمایندگی واسه مردم جا نیفتاده ! نمایندگی واسه اشخاصیه که در کنار شغلشون به هاست نیاز دارن. به طور مثال طراح سایت . یه سایت واسه مشتری طراحی میکنه میزاره رو هاست پول هاستم در کنارش میگیره . حالا بحث این که از یه ابر سرور با کیفیت نمایندگی بگیری جداست .
دولت باید یه فکری بکنه یه سر و سامونی به هاستینگ بده
HPxf
September 12th, 2014, 20:59
بیشتر بدلیل بیکاری تابستان است مدارس تعطیل می شوند :| و وقتی مدارس باز می شود دیه جمع می کنند یا بدلیل وضع مالی :|
تاپیک های متعددی وجود دارد بسته شده بدلیل نارضایتی کاربران
farsistar
September 12th, 2014, 21:06
بیشتر بدلیل بیکاری تابستان است مدارس تعطیل می شوند :| و وقتی مدارس باز می شود دیه جمع می کنند یا بدلیل وضع مالی :|
تاپیک های متعددی وجود دارد بسته شده بدلیل نارضایتی کاربران
بله این مورد صحیح هست. بنده هر روز با این بچه ها سروکار دارم تو یاهو مسنجر واقعا هم دردناک هست . با وجود این هزینه هایی که یه هاستینگ واقعی میکنه واسه سرور ها و ...
چندتا بچه منفی 18 میان نمایندگی 10 تومنی میگیرن با یه دامنه هاست میفروشن . یکی نیست بگه بچه برو درستو بخون تو رو چه به هاستینگ ! والا به خدا
p30nama
September 12th, 2014, 21:08
حرف شما کاملا درسته
فقط یه چیزی هست که قرار نیست تا یک تاریخی به بعد کسی هاستینگ راه نندازه
نمایندگی هاست واسه شروع هم هست,قرار نیست همه همون اول بیان 10تا سرور بخرن شرکت ثبت کننو... اینطوری ریسک هم داره
خیلیا هاستینگ زدن پس از مدتی جمع کردن دلیلش هم عدم مدیریت خوب بی توجهی و...
پس مطمئن باشید کسی که واقعا میخواد ادامه بده اصلا معلومه .چند مدت پیش خواستم برای سایتم هاست بخرم تو بعضی سایتا میرفتم زود درمیومدم چون لیاقت هاستینگ رو نداشت نه به خاطر شرکت نبودن یا.... اصلا قالب کپی
گذاشته بودند و... بعد هم از جایی هاست گرفتم که شرکت نبود که خداروشکر راضیم هم از نظرکیفیت و هم پشتیبانی
mehdi.gh
September 12th, 2014, 21:09
دوست عزیز از این تاپیک ها زیاد ایجاد شده در انجمن
شما خودتون یک ماه هم نشده که دامین ثبت کردید و هاستینگ زدید
Created on 2014-08-08 - Expires on 2015-08-08
قصد جسارت ندارم ولی ..........
موفق باشید
OPENFIRE
September 12th, 2014, 21:09
بله این مورد صحیح هست. بنده هر روز با این بچه ها سروکار دارم تو یاهو مسنجر واقعا هم دردناک هست . با وجود این هزینه هایی که یه هاستینگ واقعی میکنه واسه سرور ها و ...
چندتا بچه منفی 18 میان نمایندگی 10 تومنی میگیرن با یه دامنه هاست میفروشن . یکی نیست بگه بچه برو درستو بخون تو رو چه به هاستینگ ! والا به خدا
هرجندوقت یبار یجوری باید داغ دل ما تازه بشه با این مسایل :|
مواردی میبینم که غیر قابل گفتن هستن @-)
iranwhsrver
September 12th, 2014, 21:21
موفق باشید
نیاز نیستش بهش اینجوری بگید عزیز - چرا ما باید برخوردمون نامناسب باشه؟
- - - Updated - - -
افرادی وجود دارند که دوست دارند یک شبه راه صد ساله رو برند و قطعا باخودشون میگند خب این همه سایت هاستینگ چرا من نزنم؟؟
وقتی هم که میزنه با کلی دردسر و گرفتاری و هزینه هاش و قطعی و.. همراه هستش.
مطئنن خیلی ها میبندن خیلی ها به چند ماه نکشیده پس میزنن خیلی ها تقریبا ادامه میدن و...
باید همیشه آدم ببینه آخر اینجور مسائل به کجا کشیده میشه..آیا تا آخرش میره یا نمیره.
farsistar
September 12th, 2014, 21:30
موفق باشید
تشکر از شما دوست عزیز .
خدمت شما عرض کنم که من نوعی با ریسلر شروع نکردم نماد هم پایین سایت درج شده در مراحل ثبت شرکت هم هستم منظور شما رو از ولی ... نفهمیدم به هر حال گفته شما ارتباطی به بحث این تاپیک نداشت
در مورد اینکه این گونه تاپیک ها ایجاد شدن باید بگم هر چه بیشتر ایجاد شه بهتره شاید مسئولین ببینن و فکری بکنن واقعا نمیدونیم از کدوم نهاد باید بخوایم رسیدگی کنن .
بلکه یکی از افرادی که قصد راه اندازی هاستینگ با ریسلر داره با دیدن این تاپیک ها نظرش عوض شه ...
نمایندگی هاست واسه شروع هم هست,قرار نیست همه همون اول بیان 10تا سرور بخرن شرکت ثبت کننو... اینطوری ریسک هم داره
بله حرف شما درسته اما نزدیک به صد درصد این افراد از مدیریت سرور هیچ اطلاعاتی ندارن و با یه ریسلر درست مانند یه شرکت فعالیت میکنن!
mehdi.gh
September 12th, 2014, 21:32
نیاز نیستش بهش اینجوری بگید عزیز - چرا ما باید برخوردمون نامناسب باشه؟
- - - Updated - - -
افرادی وجود دارند که دوست دارند یک شبه راه صد ساله رو برند و قطعا باخودشون میگند خب این همه سایت هاستینگ چرا من نزنم؟؟
وقتی هم که میزنه با کلی دردسر و گرفتاری و هزینه هاش و قطعی و.. همراه هستش.
مطئنن خیلی ها میبندن خیلی ها به چند ماه نکشیده پس میزنن خیلی ها تقریبا ادامه میدن و...
باید همیشه آدم ببینه آخر اینجور مسائل به کجا کشیده میشه..آیا تا آخرش میره یا نمیره.
فکر نکنم برخورد بنده نامناسب باشه من این چند سال که در این انجمن فعالیت دارم زیاد دیدم از این تاپیک ها که شرکت کنندگان در اونا اکثرا دیگه در زمینه هاستینگ فعالیت ندارند :)
ایشون خودشون یک ماه نشده هاستینگ زدن امدن در مورد دیگران پست ارسال میکنند
اون شخصی که میاد از سایت های تازه کار هاست میخره خودش فرد تازه کاری هست
یک وب مستر حرفه ای هیچ وقت از هاستینگ های تازه کار خرید انجام نمیده
من چون همیشه از حواشی دور بوده ام این آخرین ارسال من تو این تاپیک خواهد بود
موفق باشید
farsistar
September 12th, 2014, 22:13
من چون همیشه از حواشی دور بوده ام این آخرین ارسال من تو این تاپیک خواهد بود
جناب این خود شما بودی که تاپیک رو به حاشیه کشیدی .
از دوستان دیگر خواهشمندم نظرات خود را بیان کنند
TN Projects
September 12th, 2014, 22:42
با درود و احترام.
ابتدا از استارتر تشکر میکنم بابت ایجاد این تاپیک.
بنظر بنده متاسفانه تمامی پستهایی که بیان شد به غیر از دو عزیز chatsaz (http://www.webhostingtalk.ir/member/67368/) و mehdi.gh (http://www.webhostingtalk.ir/member/33651/) جوابهای درستی نبود.
دوستانی که نمایندگی میگیرن ممکنه خودشون دروس مرتبط رو خونده باشند و حتی روی سرور دیگران یا.... کار کنند اما چون مدیریت سرور نیازمند شرایط خاصی هست نمیشه ابتدا از سرور شروع کرد مگر در شرایط بسیار خاصی.
پس بنظر بنده اینکه بگید نمایندگی یک کار اشتباه و تعداد کمی ازشون خوب هستند تقریبا کامل اشتباست.
اما در مورد سن هم مطرح شد! : بحث سن نیست در حرفه ای بودن بنده از مدیر سرورهای نسبتا بسیار حرفه ای در خود همین انجمن میشناسم در حال حاضر پیش دانشگاهی هستند! همزمان از نماد اعتماد الکترونیک هم استفاده میکنند. و بسیار هم کارشون موفق هست و ضریب اطمینان کارشون بالاست.
پس زمانی که یکسری شرایط محیا باشه نمیشه روی سن هم چندان مانور داد. مگر اینکه بهانه آورد که ... . از دوستان هستند که متاهل هستند اما رفتارشون از یک خردسال هم ..... هست.!
بهتره به علت های اصلی که اعم از : عدم وجود دانش فنی کافی ، عدم وجود سرمایه مناسب ، عدم وجود ایده ، عدم مناسب بودن ساختار جامعه مخصوصا برای علوم رایانه ای! (اگر توجه کنید اوضاع مساعد بود این مواردی که برای دلایل گفتین تقریبا همگی معلولهای این علت بود) بپردازیم نه به مسائل جزئی و حاشیه ای که خیلی راحت پیگیری و حل میشن. مهم مواردی هست که باید ریشه کن بشن نه موارد حاشیه ای چون هنوز با این وضعیت زمان بحث این موارد نیست.
مثلا اگر قرار باشه به نمایندگی اشاره کرد به اینکه تاریخ انقضای یک دامین صرفا یک سال هست بهتر میشه مانور داد هرچند که این هم درست نیست.
به امید موفقیت شما و سایر دوستان
besthosti.com
September 12th, 2014, 22:47
وضع اینقدر بد هست امروز یکی از مشتری ها تو یاهو که هنوز بلد نیست dns دامین رو ست کنه میگفت اگه پشتیبان نیاز داری من هستم. :O
smhnw
September 12th, 2014, 22:55
قصد داشتم نظر سنجی قرار بدم اما واقعا در انتخاب عنوان گزینه ها چیزی به ذهنم نرسید.
به نظر شما چرا در ایران کسب و کار های هاستینگ به این تعداد رسیده اند؟
همانطور که شاهد هستید روز به روز به تعداد کسب و کار های هاستینگ افزوده میشه جالب اینجاس درصد بالایی به صورت فصلی کار میکنند درصدی اصلا موفق نیستند و پس از مدتی جمع میکنند درصدی با خرید نمایندگی وارد این عرصه میشوند علت اصلی چیست؟
نزدیک به 90% این افراد دانش فنی ندارند و حتی از لحاظ قانونی یک کسب و کار معتبر شناخته نمیشوند
کسب و کار بهتری به ذهنشان نمیرسد؟!
اگر به مبحث سودآوری بپردازیم مسلما هاستینگ گزینه مناسبی نیست شاید در گذشته سود خوبی داشت اما اکنون نه!
نظرات خود را بیان کنید ...
دوست عزیز متاسفانه یکسری افراد هستند که تا میبینن فلان شغل درامدش خوبه میان همه اونکار رو میکنن ! بازار رو بهم میریزن !
اصلا هم به سن و ریسلر بودن نیست !
مثال بارز بنده از 13 سالگی هاستینگ داشتم و با ریسلر شروع کردم خوشی هم نزده بود زیر دلم فقط به خاطر علاقه وارد این کار شدم این چند وقت هم انقد فشار زیاد و درامد کم بوده خیلیا بهم گفتن از این کار بکشم بیرون اما اصلا نمیتونم به خاطر علاقه ای که به این کار دارم کنار نکشیدم.
خیلی ها هستن که حتی با سن کم (حتی در همین انجمن) بار علمی و معرفتیشون از بعضی ها ... بیشتره !
خیلی ها هستن که با اینکه ریسلرن تونستن خوب عمل کنن و مشتری رو راضی نگه دارن !
مسئله ی اصلی رو اول صحبتام گفتم ...
cityhost
September 12th, 2014, 22:59
بهتره که برای حوزه وب ، هاست ، سرور و... صنف ایجاد بشه تا هر کسی بدون جواز کار نکنه
من خودمم تابستان هاستینگ رو راه مینداختم اخرای بهمن هم جمش میکردم (دو سال پیش) اونموقع هم دانش فنی من کامل نبود ، حتی کنترل پنل رو یک نفر دیگه نصب میکرد
اما الان کلیه سرویس هامو جمع کردم و زدم تو کار نون اب دار که هم برام نون داشته باشه هم اب (تو امضام هست) ولی چون هم کارم تو حوزه سرور هست هم علاقه ام به کار های شبکه زیاده نمیتونم بیخیال وب هاستینگ تاک بشم :-p
مجوز هم دارم واسه کارم میگیرم ، الان من چند نفر رو میشناسم که خودم واسشون سرور رو کانفیگ کردم الان ادعا دارن بهترین میزبانی رو انجام میدن ، حالا بهشون بگی دو دو تا میگه پنج تا
حتی دیده شده یکی از این چند نفر ی خط تلفن واسه اتاقش خریده دایورت کرده رو موبایلش بعد تو سایتش زده تلفن شرکت!!!
نماد اعتماد هم که قربونش برم الان گرفتنش واسه بعضی ها خیلی راحت شده و با ی نماد اخذ کردن و پایین اوردن قیمت هاست ها مشتری جذب میکنن و یهو غیبشون میشه کی بود من نبودم (صحبت من با هیچکدوم از کاربران انجمن نیست)
قبلا هم یکی از کاربرا گفته بود در مورد حوزه هاستینگ اتحادیه زده شه که کسی بدون مجوز کار نکنه و کار بقیه رو خراب نکنه
DeLtAvPs
September 13th, 2014, 00:09
قرار نیست که حتما از بدو تولد یک کاره ای باشیم!
هر کی با کار کردن تجربه به دست میاره
اینکه الان همه رفتن توی این کار چون شما شغلت اینه فکر میکنی همه اینکارو میکنن
یکی که پنل پیامک میفروشه داره از دست زیاد شدن ناله میکنه و ...
حتی توی جامعه بیرون هم این مشکلات هست و تنها دلیلش هم زیاد شدن افراد جامعه و نبود یک شغل مناسب
مثلا برای دفترم هفته پیش آگهی دادم روزنامه یکی الان استخدام کردم کارشناسی کامپیوتر داره اما با حقوق نصف اداره کار داره کار میکنه
خوب میلیون ها نفر مثل این افراد هستند
sht-design
September 13th, 2014, 00:14
با سلام خدمت دوستان
نمیشه بر اساس سن نظر داد چون دوستانی هستند که از بنده سنشون کمه اما تخصصشون زیاده
نمونه اش رو خودم به شخصه دیدم که یه نوجوان ۱۱ ساله بود اومده بود پیش ما تبلت میخواست بخره ، ازشون پرسیدیم برای چی میخوای بخری گفت برای نقشه کشی و نصب اتوکد روش !! در صورتی که نصف مشتری های تبلت ما با اینکه سنشون بیشتره از اون نوجوان اما یا واسه بازی میخوان یا واتس آپ!
از بحث اصلی خارج نشیم من خودم از ۱۵ سالگی کار با هاست رو استارت زدم و خداروشکر تا الان هم هنوز ادامه دادم، سایتهایی که بنده روش کار میکنم دارای نماد اعتماد هستند و این رو یه جور واسه کسب اعتماد مشتری تازه وارد میدونم و بعد از این که مشتری یه مدت بود به راحتی با نحوه پشتیبانی ما آشنا میشه و اونوقته که میفهمه کارمون چجوره
بحث هاستینگ فصلی یه مشکل هست برای ما
من تا حالا با چند تا برخورد داشتم که نعطیل کردند یک شبه و رفتند اما خدا رو شکر من تا این سن ۲۳ سالگی به خودم اجازه این کار رو ندادم حتی در زمان سربازی با این که ۲۴ ساعت از خونه فاصله داشتم اما با همکارانمون پیگیر مشکلات کاربران بودیم
این دوستمون هم که گفت استارتر خودش یک ماهه دامنه ثبت کرده و هاستینگ زده باید بگم این کار ایراد نداره ، مهم اینه که بعد از چند ماه تعطیل نکنه چون بالاخره از یه جایی شروع کرد ، همونجور که من و شما شروع کردیم عزیز
afshinh
September 13th, 2014, 00:54
و عده ای برای کارشون و مشتریان ارزشی قائل نیستن و از whmcs رایگان استفاده میکنن
meysam021
September 13th, 2014, 01:03
چیزی برا گفتن نیست فقط صبور باشید.و دور هاستینگ نیاید