ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حملات ddos چیست؟

neda_sh
September 12th, 2014, 20:24
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم که حملات D-Dos چیست؟و برای جلوگیری از بروز آن چکارهایی باید انجام داد؟

با سپاس

afshinh
September 12th, 2014, 20:29
http://www.webhostingtalk.ir/f10/18260/
http://www.webhostingtalk.ir/f118/93658/

فقط کافی بود سرچ میکردین

novin-web
September 12th, 2014, 21:23
سلام
این لینک هم میتونید راههای جلوگیری رو ببینید:
http://www.novinhost.org/client/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=18

yastheme
September 13th, 2014, 01:23
باید حملات بررسی شوند, حملات لایه 7 یا لایه 4 شبکه؟ هاست دارید یا سرور؟

a.e
September 13th, 2014, 01:38
لینک مقابل میتواند به شما کمک کند: بررسی جامع حملات DOS و DDOS - بخش اول (http://links.p30download.com/2014/03/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%AD%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-dos-%D9%88-ddos--%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D9%88%D9%84.php)

HPxf
September 13th, 2014, 02:09
برای انتی دیداس ره حل زیادی هست
بیشتر سحت افزاری است

neda_sh
September 13th, 2014, 10:25
سلام
این لینک هم میتونید راههای جلوگیری رو ببینید:
http://www.novinhost.org/client/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=18

دوست عزیز این لینکی که فرمودید برای سرور لینوکسه سرور من ویندوز 2008 است

- - - Updated - - -

باید حملات بررسی شوند, حملات لایه 7 یا لایه 4 شبکه؟ هاست دارید یا سرور؟

من سرور دارم هنوز حمله ای صورت نگرفته فقط میخواستم بدونم چطور باید پیشگیری کنم...

- - - Updated - - -

برای انتی دیداس ره حل زیادی هست
بیشتر سحت افزاری است

به نظرتون من خودم میتونم انجام بدم یا باید از یک شرکت یا فرد دیگه ای درخواست کنم؟
شما اگه جایی رو میشناسید که سرور من رو در برابر حملات دیداس محافظت کنه ممنون میشم معرفی کنید...

M.D.A
September 13th, 2014, 10:52
دوست عزیز این لینکی که فرمودید برای سرور لینوکسه سرور من ویندوز 2008 است

- - - Updated - - -

من سرور دارم هنوز حمله ای صورت نگرفته فقط میخواستم بدونم چطور باید پیشگیری کنم...

- - - Updated - - -

به نظرتون من خودم میتونم انجام بدم یا باید از یک شرکت یا فرد دیگه ای درخواست کنم؟
شما اگه جایی رو میشناسید که سرور من رو در برابر حملات دیداس محافظت کنه ممنون میشم معرفی کنید...

از سرور تون برای میزبانی فایل استفاده میکنید یا صفحات وب؟
از چه وب سروری استفاده میکنید؟

موفق باشید

neda_sh
September 13th, 2014, 19:58
از سرور تون برای میزبانی فایل استفاده میکنید یا صفحات وب؟
از چه وب سروری استفاده میکنید؟

موفق باشید

من میخوام برای صفحات وب استفاده کنم سایت فروشگاه اینترنتی دارم که رو هاسته سرعتش پایینه به همین خاطر میخوام VPS با سیستم عامل ویندوز بگیرم هنوز اقدام به خرید نکردم دارم در مورد vps و مشکلاتش تحقیق می کنم که به دیداس برخوردم و می خواستم از این حملات بر روی سرورم جلوگیری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

mobomas
September 14th, 2014, 00:56
استفاده از cdn یکی از راههای راحت و سریع و مطمئن جلوگیری از حملات ddos میباشد

- - - Updated - - -

استفاده از CDN یکی از راههای راحت و سریع و مطمئن جلوگیری از حملات DDOS میباشد

InterServer.ir
September 14th, 2014, 05:30
سلام

مهمترین مسئله در دیداس حجم و قدرت حمله هست گاهی این قدرت به قدری پایینه که اصلا سرور چیزی احساس نمی کنه یا با فایروال نرم افزاری بسته میشه و گاهی سرور کلا هنگ می کنه و از دسترس خارج میشه!

برای حملات با قدرت پایین آموزش های همین انجمن رو دنبال کنید برای حملات با حجم بالا نیاز به متخصص این کار دارید یا اینکه از فایروال سخت افزاری یا آنتی دیداس سخت افزاری استفاده کنید!

neda_sh
September 14th, 2014, 16:07
سلام

برای حملات با حجم بالا نیاز به متخصص این کار دارید یا اینکه از فایروال سخت افزاری یا آنتی دیداس سخت افزاری استفاده کنید!

منظورتون از فایروال سخت افزاری یا آنتی دیداس سخت افزاری چیه؟ واینکه شما متخصص برای اینکار می شناسید؟

- - - Updated - - -

استفاده از cdn یکی از راههای راحت و سریع و مطمئن جلوگیری از حملات ddos میباشد

- - - Updated - - -

استفاده از CDN یکی از راههای راحت و سریع و مطمئن جلوگیری از حملات DDOS میباشد
cdn چیه؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید؟

با سپاس

yastheme
September 14th, 2014, 16:58
CDN ربطی به مبحث DDoS نداره ! اجتمالا دوست عزیزمون CDN رو با سرویس های کلود اشتباه گرفتند,
البته بعضی از سرویس دهنده های ایرانی در حال ارائه دادن سرویس هاستینگ کلود هستند! کمی تحقیق کردم ولی ظاهرا منظورشون "کلود لینوکس" بوده!
متاسفانه بعضی ها با ارائه توضیحات ناقص در سایتشون قصد عوام فریبی دارند!
سرویس هاستینگ کلود یعنی اینکه وب سایت شما همزمان (لود بالانسینگ) از چند سرور لود بشه و درخواست کاربران به نزدیک ترین سرور از نظر جفرافیایی برسه! اینطوری حملات هم به جای فشار بر روی یک سرور بر روی چند سرور تقسیم می شوند و تاثیر خود را از دست می دهند.

InterServer.ir
September 14th, 2014, 17:16
منظورتون از فایروال سخت افزاری یا آنتی دیداس سخت افزاری چیه؟ واینکه شما متخصص برای اینکار می شناسید؟

- - - Updated - - -

cdn چیه؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید؟

با سپاس

وقتی حجم حمله زیاد تر از تحمل سرور شما باشه به محض رسیدن حمله به سرور دسترسی شما قطع میشه برای این باید قبل ایکه این حمله به سرور برسه با فایروال سخت افزاری که جدا از سرور هست یا دستگاه های خاصی که برای تشخیص و دفع حملات دیداس ساخته شدند و انتی دیداس سخت افزاری گفته میشه بهشون حمله رو دفع کنید!

البته عیب این قیمت بسیار بالای این موراد هست گاهی چندین برابر قیمت سرور قیمت فایروال مورد نظر هست ! و مورد دوم اینکه کمتر دیتاسنتری اجازه میده دیداس به حدی برسه که شما با فایروال سخت افزاری دفعش کنید یا ... در مرحله اول باید دیتاسنتری انتخاب کنید که در مقابل دیداس پشتیبان شما باشه بهه طور مثال مثل دیتاسنتر های آلمانی نباشه که دیداس به سرور نرسیده از ترس اختلال تو شبکه سرور رو خاموش می کنند!

در ضمن cdn اصلا برای آنتی دیداسی ساحته نشده و مورد استفاده دیگری ( فایل های static ) دارد ! فقط مورد استفادشون برای افزایش سرعت بارگذاری سایت از طریق بارگذاری فایل های عکس جاوااسکریپت و... از روی نزدیک ترین سرور برای بازدید کننده هست !

در مورد متخصص هم در صورتی که مایل بودید می تونیم کمکتون کنیم

موفق باشید

neda_sh
September 14th, 2014, 19:00
... در مرحله اول باید دیتاسنتری انتخاب کنید که در مقابل دیداس پشتیبان شما باشه بهه طور مثال مثل دیتاسنتر های آلمانی نباشه که دیداس به سرور نرسیده از ترس اختلال تو شبکه سرور رو خاموش می کنند!

موفق باشید

خوب از کجا بدونم کدام دیتا سنتر در مقابل ddos پشتیبانی می کنه؟

InterServer.ir
September 14th, 2014, 20:07
خوب از کجا بدونم کدام دیتا سنتر در مقابل ddos پشتیبانی می کنه؟

خیلی ساده با ایمیل دادن بهشون می تونید بپرسید تا چه حد از دیداس رو مجاز می دونند و چه واکنشی در مقابل دیداس شدن خواهند داشت!

mobomas
September 16th, 2014, 14:55
CDN ربطی به مبحث DDoS نداره ! اجتمالا دوست عزیزمون CDN رو با سرویس های کلود اشتباه گرفتند,
البته بعضی از سرویس دهنده های ایرانی در حال ارائه دادن سرویس هاستینگ کلود هستند! کمی تحقیق کردم ولی ظاهرا منظورشون "کلود لینوکس" بوده!
متاسفانه بعضی ها با ارائه توضیحات ناقص در سایتشون قصد عوام فریبی دارند!
سرویس هاستینگ کلود یعنی اینکه وب سایت شما همزمان (لود بالانسینگ) از چند سرور لود بشه و درخواست کاربران به نزدیک ترین سرور از نظر جفرافیایی برسه! اینطوری حملات هم به جای فشار بر روی یک سرور بر روی چند سرور تقسیم می شوند و تاثیر خود را از دست می دهند.

وقتی حجم حمله زیاد تر از تحمل سرور شما باشه به محض رسیدن حمله به سرور دسترسی شما قطع میشه برای این باید قبل ایکه این حمله به سرور برسه با فایروال سخت افزاری که جدا از سرور هست یا دستگاه های خاصی که برای تشخیص و دفع حملات دیداس ساخته شدند و انتی دیداس سخت افزاری گفته میشه بهشون حمله رو دفع کنید!

البته عیب این قیمت بسیار بالای این موراد هست گاهی چندین برابر قیمت سرور قیمت فایروال مورد نظر هست ! و مورد دوم اینکه کمتر دیتاسنتری اجازه میده دیداس به حدی برسه که شما با فایروال سخت افزاری دفعش کنید یا ... در مرحله اول باید دیتاسنتری انتخاب کنید که در مقابل دیداس پشتیبان شما باشه بهه طور مثال مثل دیتاسنتر های آلمانی نباشه که دیداس به سرور نرسیده از ترس اختلال تو شبکه سرور رو خاموش می کنند!

در ضمن cdn اصلا برای آنتی دیداسی ساحته نشده و مورد استفاده دیگری ( فایل های static ) دارد ! فقط مورد استفادشون برای افزایش سرعت بارگذاری سایت از طریق بارگذاری فایل های عکس جاوااسکریپت و... از روی نزدیک ترین سرور برای بازدید کننده هست !

در مورد متخصص هم در صورتی که مایل بودید می تونیم کمکتون کنیم

موفق باشید

دوستان عزیز
ابتدا در مورد CND مطالعه کنید بعد اطلاعات ارایه فرمایید

دوست من . CDN میتونه از سایت شما در برابر حملات DDos کنه
لینک زیر رو بخونید اگر از شکلها هم متوجه نشدید ، بگید تا بیشتر توضیح بدم :

https://www.cloudflare.com/ddos

سپاس

yastheme
September 16th, 2014, 20:38
دوستان عزیز
ابتدا در مورد CND مطالعه کنید بعد اطلاعات ارایه فرمایید

دوست من . CDN میتونه از سایت شما در برابر حملات DDos کنه
لینک زیر رو بخونید اگر از شکلها هم متوجه نشدید ، بگید تا بیشتر توضیح بدم :

https://www.cloudflare.com/ddos

سپاس

دوست عزیز, میتونم ربطشو بپرسم؟
CDN می تونید تو یکی دو تا خط تعریف کنید؟
می دونید حملات DDoS چیست؟
آدم نمی دونه بخنده یا گریه کنه, اول برم مطالعه کنم و بعد اطلاعات بدم؟
می دونید اصلا کلود فلر چه جوری کار می کنه؟
خیلی موارد و چیز های دیگه هست که من تخصصی تو اون زمینه ها ندارم اما در موردش اظهار نظر هم نمی کنم! شما هم همین کارو بکنید

mobomas
September 16th, 2014, 22:32
دوست عزیز, میتونم ربطشو بپرسم؟
CDN می تونید تو یکی دو تا خط تعریف کنید؟
می دونید حملات DDoS چیست؟
آدم نمی دونه بخنده یا گریه کنه, اول برم مطالعه کنم و بعد اطلاعات بدم؟
می دونید اصلا کلود فلر چه جوری کار می کنه؟
خیلی موارد و چیز های دیگه هست که من تخصصی تو اون زمینه ها ندارم اما در موردش اظهار نظر هم نمی کنم! شما هم همین کارو بکنید

فکر میکنم استارتر تاپیک همون لینکی که دادم بخونن کفایت میکنه
نیازی به جدل نیست دوست عزیز . Calm down
:)

mahmoodi.1313
September 17th, 2014, 03:54
به نظر من هیچ چیز نمیتونه جلوی دی داس رو بگیره . با یک لیست پ/ر/و/ک/س/ی راحت میشه دی داس فرستاد.دیدم که روی سرور های میهن وب هاست با یک لیست پ/ر/و/ک/س/ی 1 روز یکی از سرور هاشون رو down کردند.

yastheme
September 17th, 2014, 12:28
به نظر من هیچ چیز نمیتونه جلوی دی داس رو بگیره . با یک لیست پ/ر/و/ک/س/ی راحت میشه دی داس فرستاد.دیدم که روی سرور های میهن وب هاست با یک لیست پ/ر/و/ک/س/ی 1 روز یکی از سرور هاشون رو down کردند.

سلام دوست عزیز, ما همیشه به مسئله دیداس به صورت کلی نگاه می کنیم!
اول باید درکمونو نسبت به این مسئله مشخص کنیم!
همین الان من می تونم یه لیست از وب سایت هایی بدم که که خیلی از سرویس دهنده های ایرانی میزبانیشونو به خاطر حملات دیداس حتی در لایه 4 شبکه ( به صورت udp و tcp ) قبول نمی کردند! اما ما مشکلشونو برطرف کردیم با این حال خود من هم هیچ وقت نمی گم همیشه میشه جلوی حملات رو گرفت!

بیایید حملات دیداس رو به زلزله تشبیح کنیم !

شما یه ساختمون دارید که اونو ضد زلزله میسازید و تا 7 ریشتر مقاوم هست! اما ممکنه با یه زلزه 8 ریشتری تخریب بشه! پس باید گفت چون نمیشه در مقابل زلزله 8 ریشتری مقاومت کرد نباید ساختمون ضد زلزله باشه؟

فکر کنم نسبت زلزله های بالای 7 ریشتر به زلزله های پایین 7 ریشتر 1 به 1 میلیون باشه ! شاید هم کمتر!

neda_sh
September 19th, 2014, 09:46
کسی از دوستان میتونه نرم افزاری مناسب برای Anti DDosکه قبلا استفاده کردند و کاراییش خوبه بهم معرفی کنند؟
اگر نرم افزار پولی هم بود اشکال نداره...
با سپاس

mahmoodi.1313
September 19th, 2014, 17:19
کسی از دوستان میتونه نرم افزاری مناسب برای Anti DDosکه قبلا استفاده کردند و کاراییش خوبه بهم معرفی کنند؟
با سپاس
تا آنجا که بنده اطلاع دارم بهترین نرم افزار anti ddos guardian است که حتی برای سازمان های دولتی نیز از این آنتی دی داس استفاده میشود.
موفق باشید

neda_sh
September 20th, 2014, 20:52
تا آنجا که بنده اطلاع دارم بهترین نرم افزار anti ddos guardian است که حتی برای سازمان های دولتی نیز از این آنتی دی داس استفاده میشود.
موفق باشید
ممنون منم همین رو داشتم میخواستم ببینم دوستان چیز دیگه ای پیشنهاد میدهند خوب اگه همین خوبه ازش استفاده میکنم

viva
September 20th, 2014, 23:04
برای اینکه بدونید تحت حملات دیداس هستید یا نه دستور زیر رو بزنید
netstat -n | grep :80 |wc -l
اگر مقداری که به شما داد بالای 200 باشه تحت دیداس هستید.

InterServer.ir
September 21st, 2014, 00:45

شما اول دقت کنید به دیتاسنتر سرور ها تا زمانی که دیتاسنتر همکاری نکنه حتی فایروال های سخت افزاری معمول هم نمی تونند کار خاصی انجام دهند سرور های میهن وب هاست روی دیتاسنتر آلمانی هستند که خود دیتاسنتر اعلام کرده حملات دیداس رو تحمل نخواهد کرد و آیپی سرور تا پایان حمله نال روت خواهد شد روی چنین دیتاسنتری شما انتظار مقابله با دیداس دارید؟!!

با سپاس

شما با نصب نرم افزار های آتتی دیداس یا ... فقط در حد نرم افزاری می تونید دیداس رو دفع کنید البته نصب این موارد خوب هست ولی نمیشه گفت با این نرم افزار ها سرور آنتی دیداس شده فرض کرد !

برای اینکه بدونید تحت حملات دیداس هستید یا نه دستور زیر رو بزنید
netstat -n | grep :80 |wc -l
اگر مقداری که به شما داد بالای 200 باشه تحت دیداس هستید.

این دستور فقط تعداد کانکشن ها رو روی پورت 80 نشون میده و نمیشه به عنوان تشخیص دیداس استفاده کرد !

Netfollower
September 21st, 2014, 02:02
هاستای اشتراکی تو زمینه دیداس خیلی مشکل دارند
به نظر من سرور اختصاصی تهیه کنید و اقدامات لازم را انجام دهید
البته اگر سایتتان پربازدید است

yastheme
September 21st, 2014, 02:23
هاستای اشتراکی تو زمینه دیداس خیلی مشکل دارند
به نظر من سرور اختصاصی تهیه کنید و اقدامات لازم را انجام دهید
البته اگر سایتتان پربازدید است

البته نظر شما محترمه ولی مورد تایید نیست,وقتی یه سرور میشه در مقابل دیداس محافظت کرد پس سایت های روی اون سرور هم محافظت میشه!

Netfollower
September 21st, 2014, 02:33
البته نظر شما محترمه ولی مورد تایید نیست,وقتی یه سرور میشه در مقابل دیداس محافظت کرد پس سایت های روی اون سرور هم محافظت میشه!
بله قربان
ولی صحبت سر چیست؟
سر هما زلزله 8 ریشتریست که فرمودید درصورت وقوع احتمالی
فرقش چیست؟ دیگر کسی شمارا از سرورش نمیتواند بیرون بیاندازد
همه چیز دست خود شخص است !

yastheme
September 21st, 2014, 03:17
بله قربان
ولی صحبت سر چیست؟
سر هما زلزله 8 ریشتریست که فرمودید درصورت وقوع احتمالی
فرقش چیست؟ دیگر کسی شمارا از سرورش نمیتواند بیرون بیاندازد
همه چیز دست خود شخص است !

در خصوص این مورد حق با شماست,من بیشتر هدفم از نظر اقتصادی و فنی بود وگرنه سایتی که دارای بازدید و اهمیت خاص باشد مسلما از سرور اختصاصی استفاده می کند.

Netfollower
September 21st, 2014, 03:22
در خصوص این مورد حق با شماست,من بیشتر هدفم از نظر اقتصادی و فنی بود وگرنه سایتی که دارای بازدید و اهمیت خاص باشد مسلما از سرور اختصاصی استفاده می کند.

بلی قربان دقیقا
از نظر هزینه حق با شماست
یک دهم می شود
ولی برای سایت ها پربازدید و... اصلا هاست اشتراکی جوابگو نیست
هرچند افر های زیادی درمورد سرویس های ویژه و... زده می شود
ولی حتی شرکت هایی مثل هاست ایران و میهن وب هاست هم حتی من دیدم
درمواقع وقوع دیداس های سطح پایین ولی مکرر به جای نگه داری سرویسو ساسپند کردند
آفرهای شمارو هم دیدم مناسب است. موفق باشید عزیزجانم