PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اصافه کردن ساب دامین به سی پنل

mahmoodi.1313
September 12th, 2014, 04:52
سلام
دوستان بنده یک ساب از یک سی پنل دارم که بر روی آی پی سرور سایت مورد نظر 2 هفته ست شده ، اما وقتی از طریق سی پنل میخوام ساب را اد کنم با ارور زیر مواجه میشم.
Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.
دامین ها رو تست کردم آی پی ها بر روی سرور موردنظر ست شده بودند
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Yas-Host
September 12th, 2014, 09:18
سلام
دوستان بنده یک ساب از یک سی پنل دارم که بر روی آی پی سرور سایت مورد نظر 2 هفته ست شده ، اما وقتی از طریق سی پنل میخوام ساب را اد کنم با ارور زیر مواجه میشم.
Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.
دامین ها رو تست کردم آی پی ها بر روی سرور موردنظر ست شده بودند
ممنون میشم راهنمایی کنید.
شما باید دی ان اس های دامینی که در حال ست کردن هستید رو بر روی آی پی و دی ان اس های اصلی سرور ست فرمایید.

همچنین میتوانید برای جلوگیری از بروز این خطا اقدام به ست کردن گزینه زیر در WHM نمایید.

Home »Server Configuration »Tweak Settings »Domains

سپس گزینه Allow Remote Domains را On کنید.

mahmoodi.1313
September 12th, 2014, 17:17
شما باید دی ان اس های دامینی که در حال ست کردن هستید رو بر روی آی پی و دی ان اس های اصلی سرور ست فرمایید.

همچنین میتوانید برای جلوگیری از بروز این خطا اقدام به ست کردن گزینه زیر در WHM نمایید.

Home »Server Configuration »Tweak Settings »Domains

سپس گزینه Allow Remote Domains را On کنید.
آی پی دامینی که میخوام ساب دامین رو بهش وصل کنم روی ساب دامین ست هست به طور کامل.
آیا راهی نیست که حود بنده از طریق سی پنل اینکار رو بکنم؟