توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیاده سازی هاستینگ روی ویندوز سرور
iruniha
September 9th, 2014, 19:50
سلام دوستان
دوستان میخوام بدونم من یه سرور ویندوز بگیرم و میتونم روش وب سایت پنل نصب کنم و روش وردپرس و جوملا پیاده سازی کرد؟؟؟
اگه نه مشکلش چیه؟؟
اگه میشه بعد ها مشکل ساز نیست؟
Cpt.Liux
September 9th, 2014, 19:51
میشه. مشکلی نداره.
iruniha
September 9th, 2014, 19:56
مرسی دوست عزیز
یعنی بعدها با افزایش سایتایی ک روی ویندوز هستند،مشکلی به وجود نمیاد؟
برای پیاده سازی این سرور باید چیا نصب کنمو باید چیکار کنم؟
sitetheme
September 9th, 2014, 20:01
مرسی دوست عزیز
یعنی بعدها با افزایش سایتایی ک روی ویندوز هستند،مشکلی به وجود نمیاد؟
برای پیاده سازی این سرور باید چیا نصب کنمو باید چیکار کنم؟
پیشنهاد میکنم اگر میخواین جدی شروع کنید بدید یک کار وارد کانفیگ کنه ! با اینکه آموزش هاش کار رو راحت نشون میده اما اینطور نیست...
HPxf
September 9th, 2014, 20:02
بهتر است ویندوز استفاده نکنین که دچار مشکل نشوید
فایل نصبی رو از سایتش دانلود میکنی خودش براتون دانلود و نصب میکند ماژول هاش رو بهتر است رم 1 به بالا داشته باشید
iruniha
September 9th, 2014, 20:04
پس اگر بدم به یه کانفینگ کار درستو حسابی،خیالم راحت باشه ک بعدها روی ویندوز سروری که وردپرس و جوملا روش سواره ،مشکلی پیش نمیاد؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز چطور میگید استفاده نکنم؟
cityhost
September 9th, 2014, 20:04
سلام ، خسته نباشید و به انجمن وب هاستینگ تاک خوش اومدین
دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی بهتره از لینوکس در این زمینه (وردپرس ، جوملا و اسکریپت های PHP) استفاده کنید
در غیر این صورت میتوانید از کنترل پنل های Zpanel ، Plesk و کنترل پنل های رایگان استفاده کنید
اگر میخواین زیاد واستون هزینه بردار نشه پیشنهاد من به شما کنترل پنل Zpanel هست
یکی از کاربران انجمن هم کنترل پنل Zpanel رو گسترش داده بود اما الان خبری ازش ندارم
اگر میخوای برای یک سایت از ویندوز سرور استفاده کنی میتونی از Xampp و Wamp کمک بگیری
البته جای خود داره بگم که ویندوز سرور خودش یک وب سرور به اسم IIS داره که خودتون هم فکر کنم در جریان باشین
میتونین در کنار IIS یک Mysql نصب کنین و ازش استفاده کنید
در رابطه با ویندوز زیاد کار نکردم اما در رابطه با لینوکس سوالی بود در پیغام خصوصی یا شماره تلفن های درون امضا در خدمتم
iruniha
September 9th, 2014, 20:08
بهتر است ویندوز استفاده نکنین که دچار مشکل نشوید
فایل نصبی رو از سایتش دانلود میکنی خودش براتون دانلود و نصب میکند ماژول هاش رو بهتر است رم 1 به بالا داشته باشید
دوست عزیز چطور میگید استفاده نکنم؟
- - - Updated - - -
سلام ، خسته نباشید و به انجمن وب هاستینگ تاک خوش اومدین
دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی بهتره از لینوکس در این زمینه (وردپرس ، جوملا و اسکریپت های PHP) استفاده کنید
در غیر این صورت میتوانید از کنترل پنل های Zpanel ، Plesk و کنترل پنل های رایگان استفاده کنید
اگر میخواین زیاد واستون هزینه بردار نشه پیشنهاد من به شما کنترل پنل Zpanel هست
یکی از کاربران انجمن هم کنترل پنل Zpanel رو گسترش داده بود اما الان خبری ازش ندارم
اگر میخوای برای یک سایت از ویندوز سرور استفاده کنی میتونی از Xampp و Wamp کمک بگیری
البته جای خود داره بگم که ویندوز سرور خودش یک وب سرور به اسم IIS داره که خودتون هم فکر کنم در جریان باشین
میتونین در کنار IIS یک Mysql نصب کنین و ازش استفاده کنید
در رابطه با ویندوز زیاد کار نکردم اما در رابطه با لینوکس سوالی بود در پیغام خصوصی یا شماره تلفن های درون امضا در خدمتم
دوست عزیز تماس گرفتمو جواب ندادید
چطور میگید ک من روی ویندوز سرور این کارو نکنم؟
sitetheme
September 9th, 2014, 20:14
عزیز اگر منابع سرورتون بالا باشه خیلی هم پنل خوبی هست مخصوصا اینکه هم php و asp پشتیبانی میکنه همچنین مدیریتش به خاطر اینکه سیستم عاملش ویندوز هست راحت تره البته اگر برای فروش هاست میخواین شاید کاربر سیپنل رو به وبسایت پنل بیشتر ترجیح بده ولی قطعا کاربرانی که هاست ویندوز میخوان میان سراغ این گزینه!
downloaddl
September 9th, 2014, 20:18
برای اسکریپت های تحت php از ویندوز استفاده نکنید
اصلا ویندوز برای php مناسب نیست
اصلا ویندوز برای php ساخته نشده
HPxf
September 9th, 2014, 20:20
بر اساس تجریه با لینوکس و ویندوز به شما گفتم
- - - Updated - - -
تیبل ها با هم نخوند دچار مشکل می شوید
بانک ها با هم نمیخواند اذیت می شوید
یک اپ باید کانورت شود
و....
cityhost
September 9th, 2014, 20:30
دوست عزیز تماس گرفتمو جواب ندادید
چطور میگید ک من روی ویندوز سرور این کارو نکنم؟
حواسم نبود
امیدوارم که پاسخ قانع کننده ای داده باشم
به هر حال بازم نظرات متفاوت است از همکاران دیگر هم بپرسین
tegra.ir
September 10th, 2014, 09:49
با سلام
هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد. هاست ویندوز به دلیل پشتیبانی از ASP.NET و PHP و همین طور بانک های اطلاعاتی MySQL و SQL Server به طور همزمان برای راه اندازی سرویس هاستینگ صرفا با یک سرور توصیه می شود.
از طرف دیگر کار با ریموت دسکتاپ و نرم افزار های ویندوزی به مراتب ساده تر از کار با لینوکس برای مبتدیان است.
کنترل پنل رایگان وبسایت پنل نیز به مراتب از امنیت و پایداری بیشتری به نسبت کنترل پنل های رایگان لینوکسی مانند zPanel برخوردار است.
در کنترل پنل های تجاری نیز برای هر دو سیستم عامل شرایط تقریبا یکسان است.
با این حال در موارد تخصصی (به طور مثال استفاده از ابزارهایی مانند rrdTools، Cacti و...) هاست لینوکس توصیه می شود.