توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایا هاست های نت افراز با کیفیت است؟
سرویس های نت افراز رو قبلا استفاده می کردیم واقعا عالی هستند پشتیبانی بسیار قوی دارند
omid3963
September 8th, 2014, 15:40
اگر مشکل کپی رایت نداری بهترینه!
من خودم از نت افراز استفاده میکنم.
از طرف من تایید میشن
HPxf
September 8th, 2014, 15:47
بهتر است سرچ نمایید
تایید میشوند
اما یک مدتی 1-2 ماه سرور ها دان شد بدلیل اینکه هارد سرور ها توقیف شده بود بک اپ هم نداشتند :|
downmovie
September 8th, 2014, 15:48
ولی وب سرورش اپاچیه
- - - Updated - - -
وهاستش اشتراکیه
ساسپند نمیکنه؟
HPxf
September 8th, 2014, 16:07
باید 2 هاست بگیرید
یکی هاست که روی ان سایت اصلی برپا می شود یکی هم هاست دانلود یا سرور مجازی برای فایلهاتون
royl
September 8th, 2014, 16:08
ولی وب سرورش اپاچیه
- - - Updated - - -
وهاستش اشتراکیه
ساسپند نمیکنه؟
باسلام
من نظری در مورد نت افزار ندارم
ولی وب سرور اپاچی یکی از بهترین وب سرور ها هست
در مقابل بعضی دوستان از انجینکس به همراه آپاچی استفاده میکنن که به نظر ما خیلی هم کاراییش رو کمتر میکنه
بیشتر هاست ها پر قدرت از آپاچی استفاده میکنن
الان خود سرور های ما از آپاچی استفاده می کنه و به هیچ وجه حتی یک بار مشکل سرعت و غیره نداشتیم
Aguila*Roja
September 8th, 2014, 16:12
بهتر است سرچ نمایید
تایید میشوند
اما یک مدتی 1-2 ماه سرور ها دان شد بدلیل اینکه هارد سرور ها توقیف شده بود بک اپ هم نداشتند :|
سرور هاشون بخاطر استفاده نامناسب مشتریان توقیف شده بود که از گفته بودند توقیف کنند که سریعا پیگیری کردند و مشکل حل شد و برای ما هم بک آپ داشتند!!
talait
September 8th, 2014, 16:32
ولی وب سرورش اپاچیه
- - - Updated - - -
وهاستش اشتراکیه
ساسپند نمیکنه؟
دوست عزیز ما سرور با آپاچی دیدیم کیفیتش از همه وب سرور ها بهتره اگر کافینگ مناسبی بشه(اگر اگر)
p30nama
September 8th, 2014, 16:34
باسلام
من نظری در مورد نت افزار ندارم
ولی وب سرور اپاچی یکی از بهترین وب سرور ها هست
در مقابل بعضی دوستان از انجینکس به همراه آپاچی استفاده میکنن که به نظر ما خیلی هم کاراییش رو کمتر میکنه
بیشتر هاست ها پر قدرت از آپاچی استفاده میکنن
الان خود سرور های ما از آپاچی استفاده می کنه و به هیچ وجه حتی یک بار مشکل سرعت و غیره نداشتیم
سلام دوست عزیز
کی گفته اپاچی بهترینه!!
فقط لایت اسپید
تو نظرسنجی که توی همین انجمن هست میتونید رای ها رو ببینید!
talait
September 8th, 2014, 16:38
سلام دوست عزیز
کی گفته اپاچی بهترینه!!
فقط لایت اسپید
اگر در دست یک متخصص بیافته بهترینه
مشکل اینجاس اون متخصص وجود نداره
برای میزبانی سایت اصلی بله خوبه اما اگر منظورتون این بوده که فایل های موزیک را روش آپلود کنید و به اشتراک بزارید این کار خلاف قوانین هاست اشتراکی هست باید هاست دانلود تهییه کنید .
با تشکر
HPxf
September 8th, 2014, 22:39
سرور هاشون بخاطر استفاده نامناسب مشتریان توقیف شده بود که از گفته بودند توقیف کنند که سریعا پیگیری کردند و مشکل حل شد و برای ما هم بک آپ داشتند!!
پس چگونه تاپیک های همین انجمن گفتند بک اپ نداریم سرور دیگری اپ کنیم ؟ یا بعدا بک اپ ها را اپ کردند ؟
LIAN2
September 8th, 2014, 23:03
سلام دوست عزیز
کی گفته اپاچی بهترینه!!
فقط لایت اسپید
سلام
اطلاع دارید لایت اسپید در بین سایت های برتر(پربازدید) جهانی از رتبه بسیار پایین تری به نسبت Nginx و Apache برخوردار هست؟