PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی تعریف سخت افزار برای وی پی اس

filasufya
September 8th, 2014, 13:57
سلام دوستان
وقتتون بخیر
کسی اطلاع داره چطوری میشه برای وی پی اس موس و کیبورد تعریف کرد.چون انجام عملیات ماکرو حتما به موس و کیبورد نیاز داره و زمانی که شما به وی پی اس ریموت نباشید به دلیل عدم وجود این سخت افزار ها اون عملیات انجام نمیشن.
من فکر میکنم اگر راهی باشه که بشه این سخت افزارها رو براش تعریف کرد اون وقت ماکرو هم قابل اجرا باشه روی وی پی اس مشابه کاری که Virtual Clone Drive برای فایل های Image انجام میده.

2040
September 8th, 2014, 14:16
درود
خیلی دقیق نمی تونم توضیح بدم چون زیاد دنبالش نبودم ولی با توجه به 2 تا پست دیگه شما
هر کانکشن RDP تحت یه session میاد بالا که در نهایت یک UI به شما میده و موقعی که شما RDP نداشته باشید خوب UI هم غیر فعال میشه (برنامه های مثل IDM مشکلی ندارن چون UI لازم ندارن)
حالا تا جای که میدونم چیزی که شما میخواید عامه نیست و درست هم نشده اگر هم شده باشه اختصاصی که کلا عملکردش یه جور دیگس (چند وقت پیش یک نفر دیگه هم در همین حدود کار میخواست که براش طراحی کردن فکر کنم داخل انجمن پستش باید باشه )

filasufya
September 9th, 2014, 01:53
درود
خیلی دقیق نمی تونم توضیح بدم چون زیاد دنبالش نبودم ولی با توجه به 2 تا پست دیگه شما
هر کانکشن RDP تحت یه session میاد بالا که در نهایت یک UI به شما میده و موقعی که شما RDP نداشته باشید خوب UI هم غیر فعال میشه (برنامه های مثل IDM مشکلی ندارن چون UI لازم ندارن)
حالا تا جای که میدونم چیزی که شما میخواید عامه نیست و درست هم نشده اگر هم شده باشه اختصاصی که کلا عملکردش یه جور دیگس (چند وقت پیش یک نفر دیگه هم در همین حدود کار میخواست که براش طراحی کردن فکر کنم داخل انجمن پستش باید باشه )

سپاس