PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند شریک برای سایت اسکریپت مثل پرشین اسکریپت

downmovie
September 8th, 2014, 10:54
سلام دوستان از عنوان تاپیک معلومه که چی میخوام.
لطفا اگه تجربه کار در سایت رو دارین جواب بدین
اگه اطلاعات بیشتر هم میخواین بگین براتون ارسال کنم فقط بگین چه اطلاعاتی میخواین
دامنه هم خریده شده ولی سایت هنوز ساخته نشده
موفق باشید

Aguila*Roja
September 8th, 2014, 11:26
سلام دوست عزیز:.

اطلاعات نظیر قیمت هاست یا سرور - هزینه نویسنده - هزینه های جاری - روش شراکت - و.... رو ارسال کنید

downmovie
September 8th, 2014, 13:50
سلام دوست عزیز:.

اطلاعات نظیر قیمت هاست یا سرور - هزینه نویسنده - هزینه های جاری - روش شراکت - و.... رو ارسال کنید
سلام دوست عزیز هاست رو میتونیم از هر جایی تهیه کنیم ولی کسایی که توی این کار بودن بیشتر از هاست دی ال هاست تهیه کردن در مورد سرور هم نیاز به سرور انچنانی نیست چون حجم اسکریپت ها اغلب از 40 مگ بیشتر نمیشه پس با یه سرور مجازی کار حله نویسنده هم نیازی نیست من خودم به همراه شما سایت رو اپ میکنیم هزینه های بالاش تنها هزینه سئو و قالب هست که باید فقط یک بار این هزینه هارو بدیم بعد از سئو روی صفحات اول گوگل خواهیم امد روش شراکت هم به این گونه هست که از نظر مالی تمامی هزینه های سایت باید به صورت 50 50 پرداخت شود دیگه فکر نکنم چیز دیگه ای باشه
موفق باشید

- - - Updated - - -

up....

ms96
September 8th, 2014, 14:01
پست دادن تو سایت اسکریپت کار سختیه. اگه قراره فارسی سازی کار کنی یا تولید اسکریپت داشته باشی آینده خوبی پیش رو داری ولی کپی از سایت خارجی یا فارسی اصلا شروع نکنی بهتره.امثال پی سی ول سابق و نالرز سابق و پرشین اسکریپت و باقی که معروف شدند و تو خاطرات موندن واسه اسکریپت هایی بود که اختصاصی آماده کرده بودند و منتشر کرده بودند. یا کار خودشون بود یا ریپ بود ولی تک و کاربرذی بودند. کپی برداری و یا دوتا سایت اسکریپت خارجی گیر آورده باشی و ازشون کپی کنی فایده نداره و شروع نکنی بهتره

downmovie
September 8th, 2014, 14:37
من توی زمینه اسکریپت تا حدی تخصص دارم اگه شما هم واردی برای شراکت پیام بده