توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هزینه پارس دیتا برای تغییر dns ؟
vahidxi
June 30th, 2010, 11:59
خیلی وقت پیش یه دامنه ثبت کردم توی پارس دیتا
الان که میخوام dns را تتغییر بدم اجازه نمیده ؟
میگن چون پسوند IR هست باید هزینه پرداخت کنی و بابت هر dns پنج هزار تومان میگیریم !
به عبارتی واسه 2تا dns ده هزار تومان !!
جریان چیه ؟/:)
GharbHost
June 30th, 2010, 12:03
نمیدونم والا . من چند سال پیش دادم کسی دامین ثبت کرد ازشون. میگم میخوام منتقل بشه پنل خودم میگه 12 هزار تومان باید بدی .
فکر کنم به خاطر پرسنل محترم و حقوق و دست مزد و ایناست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LoveLife
June 30th, 2010, 13:24
خیلی وقت پیش یه دامنه ثبت کردم توی پارس دیتا
الان که میخوام dns را تتغییر بدم اجازه نمیده ؟
میگن چون پسوند IR هست باید هزینه پرداخت کنی و بابت هر dns پنج هزار تومان میگیریم !
به عبارتی واسه 2تا dns ده هزار تومان !!
جریان چیه ؟/:)
کلاه برداری رسمی !
sshiran
June 30th, 2010, 14:10
بهتره منتظر بمونید تا دامنتون منقضی بشه و بعد از 60 روز دوباره ثبت کنید .
نکته ای که باید توجه داشته باشید اگه دامنه مهم هست ( ir. ) و میخواید در اختیار خودتون باشه حتما یک کنترل پنل اول توی نیک ایجاد کنید بعد دومین سفارش بدید.
parsvps
June 30th, 2010, 14:15
بهتره منتظر بمونید تا دامنتون منقضی بشه و بعد از 60 روز دوباره ثبت کنید .
نکته ای که باید توجه داشته باشید اگه دامنه مهم هست ( ir. ) و میخواید در اختیار خودتون باشه حتما یک کنترل پنل اول توی نیک ایجاد کنید بعد دومین سفارش بدید.
بهترین راه حل و بهترین توصیه
GharbHost
June 30th, 2010, 14:16
بهترین راه حل و بهترین توصیه
بهترین راه حل. اما پرخطرترین. ممکنه دامین از دستتون بپره. باید خیلی هواستون باشه.
delta
June 30th, 2010, 14:18
یعنی مملکت صاحب نداره اینا ***ی میکنند؟
mohsen1
June 30th, 2010, 14:19
حالا هی آقایون سنگ این کلاهبردارها رو به سینه بزنن که اینا کارشون درسته و شرکت هستند و تو Webhostinginfo رتبه اول رو دارن و ... .
GharbHost
June 30th, 2010, 14:20
یعنی مملکت صاحب نداره اینا ***ی میکنند؟
والا چه عرض کنم. اینا مثلا یکی از معروفترینان. من الان دامینم پیششونه میگن باید12 تومن بدی. پول زوره :d
IFACO.Net
June 30th, 2010, 14:24
یه پنل در سایت nic.ir بساز و از اونا بخواه که دامنه تون رو به اون منتقل کنند و خلاص !
GharbHost
June 30th, 2010, 14:26
یه پنل در سایت nic.ir بساز و از اونا بخواه که دامنه تون رو به اون منتقل کنند و خلاص !
مشکل همینجاست. به من گفتند باید 12 تومن بدی که منتقل کنیم.
vahidxi
June 30th, 2010, 14:33
فکر کنم بهترین راه اینه که بی خیایل دامنه بشم :-(
Woshka
June 30th, 2010, 14:34
شکایت رسمی بکن
قیش پرداختی رو هم داشته باشی بد نیست
GharbHost
June 30th, 2010, 14:36
شکایت رسمی بکن
نمیشه از خود نیک پیگیری کرد ؟
IFACO.Net
June 30th, 2010, 14:40
نمیشه از خود نیک پیگیری کرد ؟
نه !
LoveLife
June 30th, 2010, 14:51
شکایت رسمی بکن
برای 12 تومن شکایت رسمی . باید 12 روز بدویی 120000 تومن خرج کنی شکایت تنظیم کنی اخرش هم بدون نتیجه . برو ببین این هزینه رو تو قوانین نوشتن یا نه . ولی با اینکه کلاهبرداری هست یه جورهایی اگر تو قوانیننشون ننوشته باشن
vahidxi
June 30th, 2010, 14:51
دیگه به هر حال آدم که عجله میکنه همینه
حال و حوصله اینکه بخوام شکایت هم بکنم اصلا ندارم
فعلا زدم تو پوست کلفتی ، بی خیالشون شدم
تا ببینم فحشهایی که به پشتیبانیشون دادم جواب میده یا نه :d
irlogo
June 30th, 2010, 14:55
به خاطر زمانی که می زاره پول می گیره
هر شخصی یا شرکتی می تونه برای وقتش ارزش قائل بشه
amiri113
June 30th, 2010, 15:02
به خاطر زمانی که می زاره پول می گیره
هر شخصی یا شرکتی می تونه برای وقتش ارزش قائل بشه
دقيقا!
الان قراره برای انقال دادن زمان گذاشته بشه پس طبيعی هستش که هزينش هم دريافت بشه!
و مقصر هم خود شما هستيد که روز اول اين شرايط رو ندونسته رفتيد از پارس ديتا ثبت کرديد (برای مثال)
شما بايد دامين رو از روز اول به پنل خودتون منتقل ميکرديد و همون روز از شما طلب اين هزينه رو ميکردند!
vahidxi
June 30th, 2010, 16:44
دقيقا!
الان قراره برای انقال دادن زمان گذاشته بشه پس طبيعی هستش که هزينش هم دريافت بشه!
و مقصر هم خود شما هستيد که روز اول اين شرايط رو ندونسته رفتيد از پارس ديتا ثبت کرديد (برای مثال)
شما بايد دامين رو از روز اول به پنل خودتون منتقل ميکرديد و همون روز از شما طلب اين هزينه رو ميکردند!
اگه میخواست هزینه بگیره باید روز اول توی قوانین قید میکرد
باید توی قسمت تعرفه ها قید میکرد
اطلا حرف منطقی نیست که چون وقت میزاره بخواد هر مبلغ که میخواد پول بگیره
اگه اینجوریه واسه وقتی هم که واسه من میزاره جواب تیکت میده را هم حساب کنه !!!!
amiri113
June 30th, 2010, 16:47
شما که به همه چيز واقف بوديد و هستيد چرا از روز اول دامين رو تو پنل خودتون ثبت نکرديد !؟؟
Veria
June 30th, 2010, 16:57
دومین ir یک یونیت هزینه انتقال داره!
vahidxi
June 30th, 2010, 18:00
شما که به همه چيز واقف بوديد و هستيد چرا از روز اول دامين رو تو پنل خودتون ثبت نکرديد !؟؟
چون مسافرت بودم ، به نت دسترسی نداشتم
به یکی از دوستان گفتم واسم انجام داد
به همه چیز واقف بودم و هستم به غیر از اینکه اینا کلاه بردارن!
آخه شما که صاحب خدمات هستی واسه یه ست کردن dns چقدر میگیری ؟
VatanVPS
June 30th, 2010, 18:25
حداقل پول میدی بگو قسمت تعویض dns رو مدیریتش رو به یوزرت بدن:d
البته اگه خواستی بدی و انتقال نخواستی بدی
sshiran
June 30th, 2010, 18:27
اصولا تغییر dns باید رایگان انجام بشه ولی تو کشور ما بعضی ها از روی این موضوع دارن نون میخورن و کسی هم نیست پیگیری کنه .
اگه قوانین محکم و قابل استناد داشتیم میتونستید به نیک شکایت کنید که فلان شرکت برای تغییر dns از شما خواهان مبلغ اضافی هست ولی ......
dns ها روی هاست خودشون ست هست ؟! و شما میخواید عوض کنید درسته ؟!
فکر کنم به خاطر از دست ندادن مشتری هاشون این راه رو پیش رو گرفتن ، در هر حال باید موقع خرید دامنه همون اول پنل بگیرید یا خودتون ایجاد کنید و از افراد معتبر و قابل اعتماد خریداری کنید تا این مشکلات پیش نیاد.
اگه اینجوریه واسه وقتی هم که واسه من میزاره جواب تیکت میده را هم حساب کنه !!!!
بزودی همین طور هم خواهد شد
vahidxi
June 30th, 2010, 19:02
من یکی از دلایلی که این مووضع را اینجا مطح کردم این بود که سایر دوستان گول گنده وبدن این شرکتها را نخورن
فکر کنم کار کردن با اشخاص حقیقی مورد اطمینان خیلی با ارزش تر از شرکتها باشن
در اکثر مواقع شرکتها به خاطر سرمایه گذاری یه دفعه گنده میشن و مثلا معتبر
ولی کسی که همه ازش تعریف و تائید میکنند به خاطر پولش نیست حتما دلیلی داره که سایر دوستان حتی رقبا ش هم تائیدش میکنن.
نمونه های زیادی داریم در این زمینه مثل ممد یا رضا (webdd.ir) که من خودم تا حالا از کار کردن باهاشون لذت بردم و اینکه از هرکی پرسیم تائید کردن
منم با روش کار این شرکت ها زیاد موافق نیستم ولی بزرگترین شرکت هاستینگ تو ایران هستند اکثر شرکت و سازمان ها مشتری هاشون هستند پس 12 تومن برای اونها چیزی نیست . چون هیچ موقع نیاز به تعویض دی ان اس ندارند و همیشه رو همون سرور ها موندگار هستند .
Sepahrad
June 30th, 2010, 22:48
باسلام
--------------
امروز صبح که رفتم پیش دکتر 12 هزار تومن ازم گرفت فقط برای اینکه من میخواستم 1 دقیقه وقتش رو بگیرم :) پس ***ه ؟!
ببینید اگر توی قوانین ذکر نکرده باید در نظر بگیرید که ایشون دامنه رو آورده روی پنل خودش اگه پنل هک بشه یا هر چیزی پوست از کلش میکنند !!! من خودم باشم رایگان ست میکنم اما هرکی یه روشی داره !
یکی از دوستان فرمودند که پول تیکت هم میخواد بگیره ! باید عرض کنم همه این ها روی دامنه و هاست حساب شده :) بنده وقتی به طور مثال 1 گیگ هاستم رو میدم 80 هزار تومن پول سرور + وقتم + کارمندا که مرتبط با پشتیبانی میشند رو روی هاستم و دامنه از شما میگیرم ! در عوض سرویس خوب میدم اگه بد بود شما زنگ میزنی دلیل میخوای ! که چرا هاستت اینجاش اینطوریه چرا اونطوریه !
حالا این ها سیاستشون این هست . 12 هزار تومن پولی نیست پول رو بده دامنه ور دار برو دیگه اصلا به سایتش هم نگاه نکن :)
به خدا به پیغمبر زشته عیبه گناه داره اینطوری مردم رو به *** نسبت میدین ! فردا روزی وقتی وارد کار شدی خبره شدی میفهمی ! وای به شما ها که لقب میزارید برای مردم !
Rapid
July 1st, 2010, 00:04
منم با روش کار این شرکت ها زیاد موافق نیستم ولی بزرگترین شرکت هاستینگ تو ایران هستند اکثر شرکت و سازمان ها مشتری هاشون هستند پس 12 تومن برای اونها چیزی نیست . چون هیچ موقع نیاز به تعویض دی ان اس ندارند و همیشه رو همون سرور ها موندگار هستند .
خ
کلا ، اینها چون مشتریشون رو دارند
دیگه هر غلطی دلشون بخواد می کنند ، خودم اونجا بودم رایگان انجام می دادم
nasa_de
July 1st, 2010, 00:30
مگه میشه پنل .ir رو هک کرد .
من که به نام خودم هست. چطوری میتونند هکش بکنند.
mibfa
July 1st, 2010, 00:48
دوست عزيز 12 تا را بده و خودت را راحت كن الته اگر دامنه برات ارزش داره
اگر دامنه را بخواد انتقال بده به پانل خودت چي ؟ چند ميگيره
بهتر هست اگر دامنه را انتقال نميده بشما ( تعقير dns فايده نداره ) دامنه را بگذاري كنار و فكر دامنه اي ديگه اي باشي
البته اشتباه از خود شما هست و انها هم از اشتباه شما استفاده ميكنند چون اگر ميخواستند ميتوانستند دامنه را بنام و نيك هندل شما در پانل خودشان ثبت كنند
سلام عیلکم و رحمت الله
July 1st, 2010, 00:56
این جور شرکت ها با این کارهاشون عملا مشتری ها را گلچین می کنند.
کسانی که این پولها براشون مهمه یکبار می دهند و می روند .
و افرادی که این هزینه کردن این مبالغ براشون مهم نیست ، می مونند . و این افراد بهترین مشتریها هستند .
باشد تا درس بگیرم .
vahidxi
July 1st, 2010, 11:19
بحث سر مبلغ نیست
بحث سر اینه که یه حس بدی به من دست میده ، احساس میکنم سرم کلاه گذاشتن
باسلام
--------------
امروز صبح که رفتم پیش دکتر 12 هزار تومن ازم گرفت فقط برای اینکه من میخواستم 1 دقیقه وقتش رو بگیرم :) پس ***ه ؟!
شما زمانی که وارد مطب میشید مبلغ ویزیت را میدونی
اگه بگه 20 هزار تومان میدی
اصلا اگه 12 هزار تومان دادی رفتی تو مطب وقتی برگشتی بگه 10 توامن دیگه بده ، میدی
مثلا بگه واسه اینکه دکتر واست نسخه نوشته
hostservice
July 1st, 2010, 12:12
دوستان عزیز که دامنه دارند با ای دی من تماس بگیرید شاید تونستم براشون با اشنایی انتقال بدم از دوستان خوبم اونجا هستند چون انجمن خیلی کم میام فقط با ای دی تماس بگیرید
livehostservice
سپاس-م
parsvps
July 1st, 2010, 12:23
در هر حال وظیفشون اینه که براتون بدون دریافت هزینه دی ان اس تنظیم کنند . حالا این کارو انجام نمیدن . حداقل می تونند شما رابط فنی دامنه بکنند .
vahidxi
July 1st, 2010, 12:52
دوستان من که بی خیالش شدم
دیگه اصلا برام مهم نیست چون یه دامنه دیگه را فرستادم واسه تائید
فقط خواستم دوستان از تجربه من عبرت بگیرن ، و گول گنده بودن این شرکتها را نخورن
با کمال تشکر از همه دوستان برای شرکت در این بحث
Sepahrad
July 3rd, 2010, 13:08
بحث سر مبلغ نیست
بحث سر اینه که یه حس بدی به من دست میده ، احساس میکنم سرم کلاه گذاشتن
شما زمانی که وارد مطب میشید مبلغ ویزیت را میدونی
اگه بگه 20 هزار تومان میدی
اصلا اگه 12 هزار تومان دادی رفتی تو مطب وقتی برگشتی بگه 10 توامن دیگه بده ، میدی
مثلا بگه واسه اینکه دکتر واست نسخه نوشته
باسلام
-----------
بنده پیگیر شدم :) تا حق کسی پایمال نشه .
تماس گرفتم سوال کردم گفتند برای تعریف دی ان اس که دامنه روی آنلاین نیک ثبت شده باشه خود آنلاین نیک 7 هزار تومان میگیره : یعنی پولش تو جیبه این بد بختا نمیره :)
برای تغییر دی ان اس شما وارد کنترل پنل
پارس دیتا بشید کنترل پنل یوزرتون اونجا میتونید دی ان اس رو تغییر بدید که خودشون بعد از درخواستتون رایگان تغییر میدهند .
فکر کنم ... !
موفق باشید :53:
vahidxi
July 3rd, 2010, 13:18
من دامنه جدید ثبت کردم و نیازی به دامنه قبلی ندارم
ممنون از پیگیری شما
Sepahrad
July 3rd, 2010, 13:22
من دامنه جدید ثبت کردم و نیازی به دامنه قبلی ندارم
ممنون از پیگیری شما
خواهش میکنم :) فقط خواستم بگم که این تایپیک به معنی ساخته شده و همش تهمت به پارس دیتا بود !
امیدوارم دوستان هم به همین نتیجه رسیده باشند .
vahidxi
July 3rd, 2010, 13:32
دوستان اون چیزی را که باید متوجه میشدن ، شدن
Sepahrad
July 3rd, 2010, 13:44
دوستان اون چیزی را که باید متوجه میشدن ، شدن
باسلام
-------------
شما حرفتون این بود که برای تغییر دی ان اس 10 هزار تومان از بنده پول میخوان ! درسته ؟! بنده ثابت کردم براتون که حرف شما بی پایه و اساس بوده ! شما اعتبار این شرکت رو میخواستید در این انجمن پایمال کنید !!!
حالا چه چیزی رو دوستان باید میفهمیدند که ما متوجه نشدیم !!! لطفا بحث رو به حاشیه نبرید و حرف منطقی بزنید .
باتشکر فراوان :53:
a-s
July 3rd, 2010, 13:47
جالبه فقط همینو میتونم بگم
vahidxi
July 3rd, 2010, 13:57
2تا نکته
1 ) یکی از دامنه های من در tucows ثبت شده و بابت ست شدن ns هم هزینه ای نمیگیره
2 ) مشکل من نیست که از اونا هزینه میگیرن اونا باید همون اول به من اطلاع رسانی میکردن .
برای مثال من سرور دارم و به صورت ماهانه پرداخت میکنم
دلار گرون میشه ، به اون مشتری که یکساله خریده بگم باید پول اضافه بدی
یا اصلا اگه آنلاین نیک ما را تحریم کرد من باید دوباره هزینه بدم
من قرار نیست به عنوان یه یوزر درگیر این مسائل باشم
من روز اول اومدم قوانین پارس دیتا را خوندم و طبق اون خرید کردم
3 ) شما احتمالا با پارس دیتا نسبت فامیلی دارید ( مثلا پسر خالته ) که این همه جوش میزنی
دامنه از منه ، من شاکی هستم ، اونوقت زنگ نزدم
شما زنگ زدید !
4 ) این مسئله برای من تموم شده هست
اگه دوستان هم اینجا حرفی زدن از سابقه قبلی با این شرکت یا نمونه های مشابه بوده
Sepahrad
July 3rd, 2010, 14:07
2تا نکته
1 ) یکی از دامنه های من در tucows ثبت شده و بابت ست شدن ns هم هزینه ای نمیگیره
2 ) مشکل من نیست که از اونا هزینه میگیرن اونا باید همون اول به من اطلاع رسانی میکردن .
برای مثال من سرور دارم و به صورت ماهانه پرداخت میکنم
دلار گرون میشه ، به اون مشتری که یکساله خریده بگم باید پول اضافه بدی
یا اصلا اگه آنلاین نیک ما را تحریم کرد من باید دوباره هزینه بدم
من قرار نیست به عنوان یه یوزر درگیر این مسائل باشم
من روز اول اومدم قوانین پارس دیتا را خوندم و طبق اون خرید کردم
3 ) شما احتمالا با پارس دیتا نسبت فامیلی دارید ( مثلا پسر خالته ) که این همه جوش میزنی
دامنه از منه ، من شاکی هستم ، اونوقت زنگ نزدم
شما زنگ زدید !
4 ) این مسئله برای من تموم شده هست
اگه دوستان هم اینجا حرفی زدن از سابقه قبلی با این شرکت یا نمونه های مشابه بوده
1) خدمتتون عرض کنم که tucown پول دریافت نمیکنه و پارس دیتا هم از شما پولی نمیخواد ! پس مسئله چیه ؟!
2) اون ها پولی نمیخواند که اطلاع رسانی کنند !
3) من هیچ نسبتی با پارس دیتا ندارم خیالتون تخت تخت ! فقط دنبال حقیقت و حرف راست رفتم . شما زنگ نزدی اشتباه کردی که زنگ نزدی که بیای انجا این تایپیک رو بزنی الان من جای پارس دیتا بودم ازتون شکایتی میکردم که درس عبرت همه بشه ! بنده به دلیل اینکه فردا روزی اگه من هم هاست خوبی شدم شما بدون زنگ زدن نیای اینطوری حرف های بی پایه و اساس بزنی !
4) مسئله برای شما تموم شده اما حرف هاتون باقی هست !
یه مورد خودم بگم اصلا بنده پسرخاله صاحب پارس دیتا هم باشم چه ربطی به موضوضع داره تایپیک زدی شرکت رو بردید زیر سوال الان دارید جوابتون رو میگیرید .
بحث رو به حاشیه نبرید .
sshiran
July 3rd, 2010, 14:44
دوست عزیز حالا شما هر نسبت فامیلی دارید یا ندارید به کنار درست نیست هوای کسی رو نگه دارید . اگه زیادی نگران اعتبار شرکت هستند یا هستید بهتر بود اطلاع می دادید که توی فلان سایت این جریان اتفاق افتاده تا خودشون بیان پیگیری کنن و پاسخ تاپیک رو بدن .
دیگه حرفی ندارم چون الان هنوز مشخص نشده کی راست میگه کی دروغ!
vahidxi
July 3rd, 2010, 14:46
1) خدمتتون عرض کنم که tucown پول دریافت نمیکنه و پارس دیتا هم از شما پولی نمیخواد ! پس مسئله چیه ؟!
2) اون ها پولی نمیخواند که اطلاع رسانی کنند !
3) من هیچ نسبتی با پارس دیتا ندارم خیالتون تخت تخت ! فقط دنبال حقیقت و حرف راست رفتم . شما زنگ نزدی اشتباه کردی که زنگ نزدی که بیای انجا این تایپیک رو بزنی الان من جای پارس دیتا بودم ازتون شکایتی میکردم که درس عبرت همه بشه ! بنده به دلیل اینکه فردا روزی اگه من هم هاست خوبی شدم شما بدون زنگ زدن نیای اینطوری حرف های بی پایه و اساس بزنی !
4) مسئله برای شما تموم شده اما حرف هاتون باقی هست !
یه مورد خودم بگم اصلا بنده پسرخاله صاحب پارس دیتا هم باشم چه ربطی به موضوضع داره تایپیک زدی شرکت رو بردید زیر سوال الان دارید جوابتون رو میگیرید .
بحث رو به حاشیه نبرید .
1 ) مشکل من هم دقیقا اینه که tucows هزینه نمیگیره ولی اینها میخوان بگیرن
2 ) میخوان پول بگیرن پس باید توی قوانین پیش بینی میکردن
3 ) توی عصر ارتباطات دیگه نیازی نیست که همش به هم زنگ بزنیم با یه تیکت هم میشه با واحد پشتیبانی ارتباط بر قرار کرد
من کلیه مواردی که از طرف پارس دیتا نقل کردم ، جوابهای تیکتهایی بود که برای من ارسال شد
انقدر وقت برام ارزش داره که نخوام پشت تلفن فک بزنم
Sepahrad
July 3rd, 2010, 15:17
1 ) مشکل من هم دقیقا اینه که tucows هزینه نمیگیره ولی اینها میخوان بگیرن
2 ) میخوان پول بگیرن پس باید توی قوانین پیش بینی میکردن
3 ) توی عصر ارتباطات دیگه نیازی نیست که همش به هم زنگ بزنیم با یه تیکت هم میشه با واحد پشتیبانی ارتباط بر قرار کرد
من کلیه مواردی که از طرف پارس دیتا نقل کردم ، جوابهای تیکتهایی بود که برای من ارسال شد
انقدر وقت برام ارزش داره که نخوام پشت تلفن فک بزنم
1) چرا دوست دارید هی به من بقبولونین که میخوان پول بگیرند ؟! من میگم پول نمیگیرن !! نمیگیرند
2) شما این جمله رو میتونید بخونید : پول نمیگیرند !!!! پ
3) بله , اگر تیکت هم بزنید جواب میدند اما من فکر نکنم پول خواسته باشند یا اینکه منظروتون رو اشتباه فهمیده باشند ! اگر حتی اون ها هم اشتباه کرده باشند شما به هیچ عنوان حق ندارید کل شرکت رو زیر سوال ببرید !!! به هیچ عنوان ! مگه شما همه کار هاتون صحیح که انتظار داشته باشیم اون ها هم اشتباه نکنن !
شما پشت تلفن قرار نیست فک بزنید ! شما یک سوال میپرسید و قطع میکنید ! مثلا بجای اینکه جواب من رو بدید همین الان زنگ میزدید و میپرسیدید و تمومش میکردید !!! شاید برای پست دادن وقت دارید اما برای حرف زدن وقت ندارید !!! چون یه زنگ میزدید و سوال میکردید و اینجا جواب میدادی بیشتر در وقت صرفه جویی میکردید .
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
دوست عزیز حالا شما هر نسبت فامیلی دارید یا ندارید به کنار درست نیست هوای کسی رو نگه دارید . اگه زیادی نگران اعتبار شرکت هستند یا هستید بهتر بود اطلاع می دادید که توی فلان سایت این جریان اتفاق افتاده تا خودشون بیان پیگیری کنن و پاسخ تاپیک رو بدن .
دیگه حرفی ندارم چون الان هنوز مشخص نشده کی راست میگه کی دروغ!
باسلام
---------------
من گفتم کاری به اون شرکت ندارم گفتم که : بعدا اگه خودمون هم هاستینگمون بزرگ شد اینطوری پشت سرمون حرف نزنن !
من کجا هوای کسی رو نگه داشتم ؟! من با دلیل حرفم رو ثابت کردم حالا میخواد پارس دیتا باشه یا هر شرکته دیگه ای !
این فرهنگ باید توی ایران جا بیفته ! باید جا بیفته هرکی هر موقع دلش خواست هرچی هم دوست داشت بدون دلیل باید بگه همه هم چون میبینن رقیبشن تایید کنن ! اگه الان قوانین غرب یکم توی ایران دخیل بود فکر میکردید میزاشتند الان با خیال راحت پست بدیم در این مورد !؟
pouyasazan
July 3rd, 2010, 16:47
سندی موجود است که درخواست پول کرده باشند؟ فکر می کنم شرایط انتقاد یکیش این بود که سند ارائه بشه و نه اینکه چون مسئولین پارس دیتا در این انجمن نیستند هر تهمتی خواستیم به آنها بزنیم.
vahidxi
July 3rd, 2010, 17:02
1089
Sepahrad
July 3rd, 2010, 17:28
1089
باسلام
-------------
عین همین رو توی ایمیل برای من ارسال شده :)
جناب آقای سالور
وقت بخیر،
به اطلاع شما می رساند، تغییر DNS شامل هزینه نمی شود و شما در پنل خود دسترسی برای ویرایش آن را دارید،
البته در صورتی که DNS مورد نظر شما در Registrar تعریف نشده باشد مشمول هزینه معرفی می شود،
که برای هر DNS هزینه 50000 ريال در نظر گرفته شده است.
با تقديم احترامات،
ن.لطفی
پست الکترونيک : info@parsdata.com
وب سايت : PARSDATA (http://www.parsdata.com)
بعد شما چی بود میگفتید 10 هزار تومان ؟! دوما این چه ربطی به پارس دیتا داره ؟
لطفا درخواست خودتون رو هم اینجا بزارید .
با تشکر
vahidxi
July 3rd, 2010, 17:49
1 ) بابت هر dns گفته 5 تومان که برای ست کردن 2 تا میشه 10 هزار تومان
2 ) این کار را قبلا برای من رایگان انجام دادن ، ولی الان میخوان پول بگیرن
میگن شرکت tucows تعرفه تغییر داده
تغییر داده به اینها اطلاع داده
پارس دیتا هم میخواد تغییر بده باید اطلاع بده ( نشونم بدید کجای سایتش گفته که برای فلان dns پول میگیرم )
3 ) من از چند تا از دوستان پرسیدم ، گفتن که رایگانه
LoveLife
July 3rd, 2010, 18:06
بنده کارمند این شرکت بودم و دقیقا این هزینه رو می گیره از مشتری !
Sepahrad
July 3rd, 2010, 18:09
باسلام
--------------
شما زحمت بکش متن رو بخون ببین چی گفته !
اون ها رایگان تغییر میدند شما دی ان اس هات توی Registrar ثبت نشده چه ربطی به این ها داره ؟! از بهترن سرویس دهنده دامنه دارید استفاده میکنید باز هم ... !
شما خودت برو به TUCOWS پول بده ثبت کنن بعد بیا اینجا رایگان تغییر بدند .
persiansoft
July 3rd, 2010, 18:11
1 ) بابت هر dns گفته 5 تومان که برای ست کردن 2 تا میشه 10 هزار تومان
2 ) این کار را قبلا برای من رایگان انجام دادن ، ولی الان میخوان پول بگیرن
میگن شرکت tucows تعرفه تغییر داده
تغییر داده به اینها اطلاع داده
پارس دیتا هم میخواد تغییر بده باید اطلاع بده ( نشونم بدید کجای سایتش گفته که برای فلان dns پول میگیرم )
3 ) من از چند تا از دوستان پرسیدم ، گفتن که رایگانه
دوست عزيز همه جا تغيير dns رايگان هست .
و نكته بعدي اينكه خود پنلي كه پارس ديتا در اختيار شما قرار مي دهد امكان تغيير dns و حتي انتقال وجود دارد البته براي دامنه هاي .com و .net كه به اين شكل بود و اگر اشتباه نكنم آن زمان دامنه ها در onlinenic ثبت مي شد .
براي دامنهir هم نبايد هيچ هزينه اي دريافت كنند . اين ضعف نرم افزاري اين شركت است كه نتوانسته سيستم راه اندازي كند كه خود كاربران تغيير dns دهند .
هويت چنين شركتي حدود چندين ماه پيش براي بنده آشكار شد . چند دامنه يك رستوران را به نام خود ثبت كرده بودند و به قيمت 10 ميليون قصد فروش آن را داشتند . البته وقتي از آنها پرسيدم كه چرا اين دامنه ها را ثبت كرده ايد و در شخصيت شركتي مثل شما نيست كه از اين طريق قصد درآمد داشته باشد به صورت احمقانه اي گفتند كه اين دامنه توسط ما ثبت نشده و از فرد ثبت كننده مي خواهيم كه با شما تماس بگيرند .
موفق باشيد .
LoveLife
July 3rd, 2010, 18:26
دامین .کام رو می گرفت قبل این پنل ! مورد بعدی اینه هنوز برای آی آر ها هنوز هزینه دریافت می شه
Sepahrad
July 3rd, 2010, 18:35
در جواب کلی باید عرض کنم برای تغییر دی ان اس هر دامنه چه ای ار چه ... ! هزینه دریافت نمیشه و اینها هم دریافت نمیکنند !
و باید بگم دوستان مشتری نیستند که اینطوری گیر میدند ! همون بهتر که برند یه جای ثبت دامنه کنند که کیفیت بد و طرف *** باشه !
من متاسفم دوستان دلیل نمیارند و تهمت میزنند !!! مدرک نمیارند و تهمت میزنند !!!!
واقعا ... ! ضعف ما ایرانی ها همین که چشم نداریم پیشرفت هم رو ببینیم !!! واقعا متاسفم
از ادامه دادن به این بحث احساس شرم میکنم ! و سعی میکنم تا میتونم در این انجمن کمتر بیام ! بالای انجمن میدونید چی نوشته ؟! نوشته انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
فکر کنم دیگه انجمن حرفه ای نیست و باید سپردش بدست این مسائل بیخود و همچنین افراد بی تجربه ! ! واقعا متاسفم .
vahidxi
July 3rd, 2010, 18:49
در جواب کلی باید عرض کنم برای تغییر دی ان اس هر دامنه چه ای ار چه ... ! هزینه دریافت نمیشه و اینها هم دریافت نمیکنند !
و باید بگم دوستان مشتری نیستند که اینطوری گیر میدند ! همون بهتر که برند یه جای ثبت دامنه کنند که کیفیت بد و طرف *** باشه !
واقعا ... ! ضعف ما ایرانی ها همین که چشم نداریم پیشرفت هم رو ببینیم !!! واقعا متاسفم
از ادامه دادن به این بحث احساس شرم میکنم ! و سعی میکنم تا میتونم در این انجمن کمتر بیام ! بالای انجمن میدونید چی نوشته ؟! نوشته انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
فکر کنم دیگه انجمن حرفه ای نیست و باید سپردش بدست این مسائل بیخود و همچنین افراد بی تجربه ! ! واقعا متاسفم .
دوتا از مزیتهای tucows را نسبت به بقیه بگو ، ببینم چه مزیتی برای من مشتری داره !
واسه من به عنوان مشتری صداقت مهمه ، که احساس میکنم ندارن
حتی اگه توی سایتشون یه جایی اعلام کرده بودند بازم حرفی نبود ، ولی از اونجایی که احساس کردم دارن سرم کلاه میزارن نمیخوام باهاشون همکاری کنم
و واسه اینکه سایر دوستان هم این تجربه را نکنند توی انجمن مطرح کردم.
آخه من تو کار هاستینگ هستم ؟
آخه من تو کار ثبت دامنه هستم ؟
من چه منافع مشترکی با پارس دیتا دارم ؟
من فقط یه مشتری هستم ، همین
اگه اینجا هم فعالیت میکنم به خاطر علاقه هست
شما اگه حرفه ای هستی چرا دلیل نمیاری که چرا باید پول بگبره؟
کجا قید شده ؟
Sepahrad
July 3rd, 2010, 18:57
دوتا از مزیتهای tucows را نسبت به بقیه بگو ، ببینم چه مزیتی برای من مشتری داره !
واسه من به عنوان مشتری صداقت مهمه ، که احساس میکنم ندارن
حتی اگه توی سایتشون یه جایی اعلام کرده بودند بازم حرفی نبود ، ولی از اونجایی که احساس کردم دارن سرم کلاه میزارن نمیخوام باهاشون همکاری کنم
و واسه اینکه سایر دوستان هم این تجربه را نکنند توی انجمن مطرح کردم.
آخه من تو کار هاستینگ هستم ؟
آخه من تو کار ثبت دامنه هستم ؟
من چه منافع مشترکی با پارس دیتا دارم ؟
من فقط یه مشتری هستم ، همین
اگه اینجا هم فعالیت میکنم به خاطر علاقه هست
شما اگه حرفه ای هستی چرا دلیل نمیاری که چرا باید پول بگبره؟
کجا قید شده ؟
من عرض کردم دیگه حرفی نمیزنم در مورد این مسائل بچه گونه سر 10 هزار تومن آبرو یه شرکت از بین میبرند یا ........ !
دوستان لطفا بگند چه مزیت هایی tucows نسبت به بقیه جا ها داره :))
شما پول نده برو بده tucows هروقت دی ان اس هاتون ثبت شد رایگان به پارس دیتا بگو برای تغییر بدهند ! این کاری که دارند برای شما انجام میدند از نظر بنده اضافی هم هست .
لطفا دیگه پست ندید که بوی گندش بیشتر در نیاد تا همین جا بسه !
موفق باشید
LoveLife
July 3rd, 2010, 19:22
بنده حداقل 120 تا دامین داخل این شرکت داشتم
ولی به خاطر مسائل پیش اومده تو بحث مدیریتی این شرکت دارم جابه جا می کنم
بالاترین پلن نمایندگی رو هم داشتم
vahidxi
July 3rd, 2010, 20:05
من عرض کردم دیگه حرفی نمیزنم در مورد این مسائل بچه گونه سر 10 هزار تومن آبرو یه شرکت از بین میبرند یا ........ !
دوستان لطفا بگند چه مزیت هایی tucows نسبت به بقیه جا ها داره :))
شما پول نده برو بده tucows هروقت دی ان اس هاتون ثبت شد رایگان به پارس دیتا بگو برای تغییر بدهند ! این کاری که دارند برای شما انجام میدند از نظر بنده اضافی هم هست .
لطفا دیگه پست ندید که بوی گندش بیشتر در نیاد تا همین جا بسه !
موفق باشید
بارها خواستم جواب شما را ندم
چون نه شما شخصیت این را دارید که من بخوام با شما بحث کنم و نه اینکه به شما ارتباط داره
ولی از اونجایی که دوستان توی بحث همکاری میکردند بی ادبی بود اگه جواب شبهات دوستان را ندم
آخه یکی نیست به تو بگه بچه سر پیازی ته پیازی !!!
به تو چه ...
تابستون شده ، مدرستون تعطیله وقت ، به جای اینکه کارت اینترنت بخری بیای یه عده ای را الاف خودت کنی برو یه توپ پلاستیکی بخر تو کوچه بازی کن
اون دوازده هزار تومانی هم که واسه ثبت دامنه دادم فکر میکنم غذا واسه سگم خریدم
امثال مثل شما همون بهتر که به این انجمن کمتر بیان تا بوی گندش بیشتر نیاد
Sajad
July 3rd, 2010, 20:43
یکی برای من روشن کنه منظور از تغییر dns تو این تاپیک چیه ؟
ایجاد مثلا ns1.domain.com یا تغییر dnsهای دامنه مثلا از ns1.hostin1.com به ns1.hosting2.com ؟
آيا پس از ثبت Domain، پارس ديتا به من شناسه کاربري و کلمه عبور براي تغييرات مستقيم در Domain از قبيل Whois و NS را خواهد داد؟
- بله
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
من يک Domain با پارس ديتا ثبت نموده ام ، اکنون مي خواهم به جاي استفاده از Host پارس ديتا و شرکت هاي ديگر از Host خودم استفاده کنم که IP هم دارم ، براي اتصال Domain ثبت شده ام به IP که دارم چطور بايد عمل کنم؟
- براي اين کار لازم است براي Domain ثبت شده خود NS هم ثبت نمائيد ، به منظور ثبت NS براي Domain خود مي بايست با واحد پشتيباني (http://www.parsdata.com/default.aspx?page=Form&app=Forms&docId=11696&docParId=11641) تماس گرفته و IP خود را اعلام فرمائيد. ثبت هر NS براي مشترکين Web Hosting مشمول 70.000 ريال کارمزد مي باشد.
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
اگر مورد اول هست که حق با شماست. اگه مورد دوم هست هنوز برید خدا رو شکر کنید که 2000 تومان بابت هر dns بهتون تخفیف دادند !
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
و اینکه الان دقیقا مشکل چیه ؟!
vahidxi
July 3rd, 2010, 21:22
یکی برای من روشن کنه منظور از تغییر dns تو این تاپیک چیه ؟
ایجاد مثلا ns1.domain.com یا تغییر dnsهای دامنه مثلا از ns1.hostin1.com به ns1.hosting2.com ؟
آيا پس از ثبت Domain، پارس ديتا به من شناسه کاربري و کلمه عبور براي تغييرات مستقيم در Domain از قبيل Whois و NS را خواهد داد؟
مشکل من مورد اولی هست
من دامنه ثبت کردم
میخوام از ns.host1 به ns1.host2 تغییر بدم
و بابت این میخوان پول بگیرن
Sajad
July 3rd, 2010, 21:26
بگید تو faq زدید که پنل بهمون تحویل میدید چی شده پس !؟ ( البته شما که میگی خوندی چرا از همون اول تحویل نگرفتی ؟)
vahidxi
July 3rd, 2010, 21:28
تحویل گرفتم ولی توی اون هم این امکان را غیر فعال هست
بار اول هم از طریق کارمند پشتیبانی این کار را انجام دادم
Sajad
July 3rd, 2010, 21:28
البته من نفهمیدم :d مشکل شما مورد اولی هست یا نه ؟! :-s
1- ایجاد ns1.domain
2- تغییر از ns1.hosting1.com به ns1.hosting2.com
vahidxi
July 3rd, 2010, 21:33
2- تغییر از ns1.hosting1.com به ns1.hosting2.com
Sajad
July 3rd, 2010, 21:36
در صورت امکان اطلاعات پنلتون رو برام توی پ خ ارسال کنید ببینم میشه راهی جلوی پاتون گذاشت یا نه.
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
البته یه مطلب دیگه اینکه الان ns1.hosting2.com فعال هست ؟!
Sajad
July 4th, 2010, 08:43
من تیکت های ایشون و پنل ایشون رو چک کردم.
ظاهرا متاسفانه وقتی ns1.hosting2.com در ریجستری ریجسترار ثبت نشده باشه کسی نمیتونه اون dns رو بر روی دامنه هاش بذاره و باید تعریف بشه و اگر نشه خطا میده؟! (من با tucows کار نکردم)
در تیکت های ایشون هم بهشون پاسخ داده شده که تصمیم جدید مدیریت هست که بابت این مساله پول بگیرند تا تعریف بشه.
من مستقیم با TUCOWS بابت این مساله تماس گرفتم و هنوز جوابی نگرفته ام.
اگر کسی از دوستان اینجا ریسلر از tucows داره و میتونه dns ها رو define کنه کمکشون کنه.
در غیر اینصورت ایشون بهتره بجای پرداخت 10 تومن جهت تعریف dns این 10 تومن رو برای تمدید و انتقال دامنه به یک ریجسترار دیگه بدن.
دوستانی که ریسلر tucows دارن در زمینه سوال من که dns باید تعریف بشه یا نه جواب بدن ممنون میشم. همینطور اگه من اشتباه برداشت کردم توضیح بدن. تشکر
Sajad
July 4th, 2010, 13:00
فکر کنم اینجا کسی ریسلر tucows نداره.
ولی باز هم میگم اگه کسی داره Name server ها رو از این آقا بگیره و بره توی Add Nameserver to All Foreign Registries و اونها رو ادد کنه که مشکل این آقا هم حل بشه. (البته اگه هزینه ندازه)
در کل هم من پیشنهادم اینه دوست عزیز خودتون رو معطل tucows نکنید. واقعا این یک ضعف هست که این ریجسترار داره که باید dns رو تایید کنند.
در کل پیشنهاد من اینه بجای معطل شدن، پیگیر انتقال دامینتون به ریجسترار دیگه باشید. اگه خود پارس دیتا ریجسترار مناسب دیگه داره به همونا بگید براتون ترانسفر کنند. در مورد ریجسترارها هم میتونید تو انجمن سرچ کنید اطلاعات مناسبی بدست میارید. در مورد ترانسفر هم همین طور.
vahidxi
July 4th, 2010, 13:39
فکر کنم اینجا کسی ریسلر tucows نداره.
ولی باز هم میگم اگه کسی داره Name server ها رو از این آقا بگیره و بره توی Add Nameserver to All Foreign Registries و اونها رو ادد کنه که مشکل این آقا هم حل بشه. (البته اگه هزینه ندازه)
در کل هم من پیشنهادم اینه دوست عزیز خودتون رو معطل tucows نکنید. واقعا این یک ضعف هست که این ریجسترار داره که باید dns رو تایید کنند.
در کل پیشنهاد من اینه بجای معطل شدن، پیگیر انتقال دامینتون به ریجسترار دیگه باشید. اگه خود پارس دیتا ریجسترار مناسب دیگه داره به همونا بگید براتون ترانسفر کنند. در مورد ریجسترارها هم میتونید تو انجمن سرچ کنید اطلاعات مناسبی بدست میارید. در مورد ترانسفر هم همین طور.
واقعا ممنون از این همه دلسوزی برای کاربرهای انجمن
این اتفاق را میزارم پای تجربه( امیدوارم که دوستان از این تجربه استفاده کنند )
فعلا که با توجه این ماجراها از پیگیری این دامنه منصرف شدم
با تشکر فراوان از مدیر سایت سجاد
Sajad
July 4th, 2010, 13:53
شما دامنه رو بتونید انتقال بدید مشکلتون حل میشه . هزینه هم از این بابت میدید از جیبتون نمیره بلکه یک سال دامنه تمدید میشه.
به هر حال موفق باشید.