ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کد بانک ها برای پرداخت آنلاین ؟؟

IranianServer
June 30th, 2010, 00:40
با سلام خدمت دوستان.
کسی اطلاع داره چجوری میشه نمونه کد بانک ها رو برای پرداخت آنلاین بدست آورد ؟ (بدون نوشتن قرارداد با بانک)
اگر کسی داره ممنون میشم لطف کنه (ماژول تکمیل شده برای هر برنامه رو بصورت رایگان در اختیارش قرار می دم مخصوصاً whmcs)

با تشکر - منتظر یاری دوستان هستیم.

be099
June 30th, 2010, 03:33
سرچ کن پیدا میکنی ولی اگه برا تست میخوای کار نمیکنه چون ip سرور باید ثبت شده باشه

iacbook
June 30th, 2010, 04:23
اگه اسکریپت نمونه پرداخت آنلاین بانک سامان رو بخواید میتونم همون اسکریپتی که بانک سامان برای شرکتمون میل کرده بود رو بهتون بدم تا از روی اون ببینید ....
روند کار همشون به یک شکله .
اگر خواستید بگید تا براتون ایمیل کنم

---------- Post added at 04:23 AM ---------- Previous post was at 04:21 AM ----------

در ضمن فایل وردش هم هست که توضیحاتی در مورد نحوه کارش گفته. که چه پارامترهایی ارسال میشن و چه پارامترهایی دریافت میشه و آدرس ها به چه صورت هستند و ....
اگر خواستید اینم میتونم براتون ارسال کنم..

IranianServer
June 30th, 2010, 05:17
اگه اسکریپت نمونه پرداخت آنلاین بانک سامان رو بخواید میتونم همون اسکریپتی که بانک سامان برای شرکتمون میل کرده بود رو بهتون بدم تا از روی اون ببینید ....
روند کار همشون به یک شکله .
اگر خواستید بگید تا براتون ایمیل کنم

---------- Post added at 04:23 AM ---------- Previous post was at 04:21 AM ----------

در ضمن فایل وردش هم هست که توضیحاتی در مورد نحوه کارش گفته. که چه پارامترهایی ارسال میشن و چه پارامترهایی دریافت میشه و آدرس ها به چه صورت هستند و ....
اگر خواستید اینم میتونم براتون ارسال کنم..

دستت درد نکنه !
میشه جفتشو ایمیل کنی :D
iranianserver@yahoo.com

iacbook
June 30th, 2010, 05:53
اوکی
الان برات میفرستم

---------- Post added at 05:53 AM ---------- Previous post was at 05:24 AM ----------

ارسال شد

smzmagician
April 5th, 2011, 03:07
سلام
اگه امکانش وجود داره به میل منم ارسال کنید

smzmagician@yahoo.com