PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امنترین ایمیل ها رایگان یا غیر رایگان

alimosavi
June 29th, 2010, 23:48
خب می خواستم نتایج استفادتون از سرویس های مختلف ایمیل رو بدونم .

من تا حالا که امتیاز رو به inbox.com می دم .

RezaFH
June 30th, 2010, 00:57
من که فقط از گوگل و ایمیل سرور خودم استفاده میکنم
از ایمیل یاهو هم به شدت بدم میاد :d
با سرویس های دیگه هم که عمومی نیستن ، زیاد حال نمیکنم !

be099
June 30th, 2010, 03:38
gmail
yahoo
aol
live

LoveLife
June 30th, 2010, 03:42
live.com تو این برنامه های اخیر و بسته شدن یاهو و جیمیل این مشکلی نداشت و خوبیش اینه مثل یاهو و جیمیل روزی 100 تا ایمیل تبلیغاتی توش نمیاد و برای برادر بیل گیتس هم هست .

1eng.ir
June 30th, 2010, 03:43
G M a i l . C o m

iacbook
June 30th, 2010, 04:27
فقط gmail
یاهو فقط برای یاهو مسنجرش! البته اونم دیگه داره شوت میشه !

alimosavi
June 30th, 2010, 09:00
اینقدر به جیمیل متاد نشید ! خود من با یک روز وقت گزاشتن می تونم جیمیلتون رو هک کنم ! البته اگر کاربر حرفه ای باشید ...
live هم بد نیست ...

البته ایمیل pop روز سرر هم می تونه گزینه خیلی آلی باشه درصورت امن بودن سرور و همچنین عدم مشکل با نرم افزار هایی مثل outlook

Arashdn
June 30th, 2010, 10:40
اینقدر به جیمیل متاد نشید ! خود من با یک روز وقت گزاشتن می تونم جیمیلتون رو هک کنم ! البته اگر کاربر حرفه ای باشید ...
live هم بد نیست ...

جدا؟
میشه بپرسم از چه طریقی؟
من و سیستم لینوکس دارم پس کی لاگر و ... نمیشه
میشه بپرسم چجور هک میکنی؟

alimosavi
June 30th, 2010, 10:45
جدا؟
میشه بپرسم از چه طریقی؟
من و سیستم لینوکس دارم پس کی لاگر و ... نمیشه
میشه بپرسم چجور هک میکنی؟

گفتم اگه کاربر حرفه ای باشید و از خودتون جاهای مختلف رد گزاشته باشید با رییکاوری تولز می شه اینکارو کرد . کلا این ابزار توی جیمیل یه شمشیر دولبه هست . هم می تونه خیلی خوب باشه و هم نقطه ظعف .

LoveLife
June 30th, 2010, 14:59
یادتون رفتش همین جیمیل رو بسته بودن و میگفتن باید ف ی لتر بشه و ایمیل ملی بدیم دست مردم فکر میکنم چند روزی دسترسی بهش محدود بود و چند روزی هم تو اون برنامه ها کلا دسترسی رو بسته بودن ولی live باز بود و مشکلی نداشت امنیتش هم در حد تیم ملی هست چون برادران مایکروسافت پشتش هستن و کارشون درسته .

Arashdn
July 1st, 2010, 07:42
یادتون رفتش همین جیمیل رو بسته بودن و میگفتن باید ف ی لتر بشه و ایمیل ملی بدیم دست مردم فکر میکنم چند روزی دسترسی بهش محدود بود و چند روزی هم تو اون برنامه ها کلا دسترسی رو بسته بودن ولی live باز بود و مشکلی نداشت امنیتش هم در حد تیم ملی هست چون برادران مایکروسافت پشتش هستن و کارشون درسته .
ماکروسافت اول امنیت ویندوزش رو درست کنه
بعد فکر میل باشه

Sajad
July 1st, 2010, 11:19
inbox مگه تو ایران باز میشه؟ منم یه ایمیل توپ و باحال توش ساختم. اما با آیپی ایران timeout میشه. زیاد هم جالب نیست که برای کنترل ایمیل آدم بخواد دو ساعت آیپی عوض کنه.
live من از تنها چیزیش که خوشم نمیاد اون متن تبلیغاتی هست که زیر ایمیل میزنه :d
جیمیل هم خوب و باحاله و همه چی داره. اما زیاد تو امنیت خبر میرسه که حالش خوب نیست.
یاهو هم که به قول دوستان فقط از آیدیش استفاده میکنم.

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------

اوه اوه ! چقد فرق کرده این inbox :-s

This service is not available in your location.

alimosavi
July 1st, 2010, 11:44
inbox
[/COLOR]اوه اوه ! چقد فرق کرده این inbox :-s
This service is not available in your location.

نرم افزارشو نصب کنی رو فایرفوکیس نیاز به تغییر آپی نداری ...

Sajad
July 1st, 2010, 11:49
مساله همینه دیگه ! آدم چهار جا میخواد بره ، جای دیگه میخواد ایمیل چک کنه دو ساعت باید نرم افزار نصب کنه یا تنظیمات انجام بده یا .... زیاد جالب نیست.

saeidj
July 1st, 2010, 13:38
gmail که حرف نداره. تا وقتی جیمیل هست امنیت خوب امکانات خوب چرا بره جایِ دیگه!
live هم خوشم میاد

lvlehrad
July 1st, 2010, 13:39
hotmail = live من الان چند سالی هست از این ها استفاده میکنم امنیت بالایی داره !!! و تاحالا کسی رو ندیدم که مشکل امنیتی واسش پیش اومده باشه ...

گوگل هم بعد از اینکه هک کنن ایمیل رو خیلی راحت میتونی پس بگیری ...

متنفرم از یاهو تموم خاطرات خوب و شیرین نتم رو به گور برد :( من یه ایدی یاهو داشتم با 400 تا اد لیست که تقریبا همشون رو میشناختم و با همشون رفیق بودم ولی ایدیم deactive شد و دیگه نتونستم پسش بگیرم ... :-s هنوز هم که یادش میوفتم کلی اعصابم بهم میریزه ... بعد از اون ماجرا حدود 1 سال بیخال یاهو شدم ولی 1 هفته ای میشه دوباره نصب کردم و ایدی ساختم ... )

nasa_de
July 1st, 2010, 13:58
از چه طریقی میشه Gmail رو هک کرد به ما هم بگید یا روش هایی رو برای پیشگیری از هک بفرمایید.

nezar
July 1st, 2010, 14:19
از چه طریقی میشه Gmail رو هک کرد به ما هم بگید یا روش هایی رو برای پیشگیری از هک بفرمایید.

برادر زیاد جدی نگیر حالا یه چی گفتش

alimosavi
July 1st, 2010, 14:36
برادر زیاد جدی نگیر حالا یه چی گفتش

راه دقیقش اینه .

اطلاعات بلاگر و اورکات طرف رو بدست می یاری . با بدست آوردن آدرس سایت های ایشون ایمیل هایی که براشون ردو بدل می شه رو حدس می زنی .
این یک دهم این راه بود ....

من با این شیوه سه تا از ایمیل هایی که جایی رو هک کرده بود صاحبشون هک کردم ... حالا شما جدی نگیرید با خودتون هست .

nasa_de
July 1st, 2010, 14:44
من این قضیه رو جدی میگیرم چون 2 تا پست الکترونیکی دارم که سالی 1 بار چکشون میکنم اما اگه هک بشه برام خیلی گرون تموم میشه.
میشه اقدامات پیشگیرانه رو بفرمایید؟

alimosavi
July 1st, 2010, 14:54
من این قضیه رو جدی میگیرم چون 2 تا پست الکترونیکی دارم که سالی 1 بار چکشون میکنم اما اگه هک بشه برام خیلی گرون تموم میشه.
میشه اقدامات پیشگیرانه رو بفرمایید؟

اینکه هیچ ردی از تاریخ ساخت ایمیل و یا اطلاعات خودتون بجا نزارید .
حدالمکان از ایمیل اصلیتون برای سایر سرویس های گوگل استفاده نکنید یا اگر می کنید سعی کنید تاریخش رو حتما تو ذهنتون باشه و کسی نتونه اونو از سایر المان ها بفهمه ( این نکته اگر ایمیلتون هک بشه ضروری هست )
کد وریفای ایمیل رو همیشه نگه داری کنید .
مدریت پسورد هم حتما خودتون در نظر می گیرید دیگه . نیاز به توضیح نیست .
اگر پسوردتون غیر قابل هک شدن باشه ( مثلا با پسورد بانک اطلاعاتی سایتتون یکی نباشه ! ) امکان هک شدن خب کمه ...

nasa_de
July 1st, 2010, 14:57
اینکه هیچ ردی از تاریخ ساخت ایمیل و یا اطلاعات خودتون بجا نزارید .
حدالمکان از ایمیل اصلیتون برای سایر سرویس های گوگل استفاده نکنید یا اگر می کنید سعی کنید تاریخش رو حتما تو ذهنتون باشه و کسی نتونه اونو از سایر المان ها بفهمه ( این نکته اگر ایمیلتون هک بشه ضروری هست )
کد وریفای ایمیل رو همیشه نگه داری کنید .

تا حالا شده که پسوورد رو گم کنم اما دوباره بازیابی کردم.
کد وریفای به چه منظرو هست؟ برای ریکاوری کردن email ؟