توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه ساخت ریسلر
demonvictor
September 6th, 2014, 22:24
درود
من کنترل پنل دایرکت ادمین رو روی سرور مجازیم نصب کردم و از طریق
ipserver:2222
وارد کنترل پنلم شدم
حالا سه تا قابلیت
Admin Level
» Reseller Level
User Level
رو دارم.
مشکلی که دارم اینه که چطوری میتونم ریسلر بسازم الآن؟
و اینکه من اصلا دامین ست نکردم الان نیم سرور های من به چه شکل میشه.
و اینکه چطوری زمان ساخت ریسلر براش یه دامین با نیم سرور اختصاصی خودش تعریف کنم؟
talait
September 6th, 2014, 23:27
دوست عزیز تو سطح مدیریت گزینه ای وجود داره
به نام
ایجاد رسیلر هست
شما که دی ان اس اصلی سرور ندارید پس مجبورید به مشتری دی ان اس اختصاصی بدید
تو گوگل یا انجمن سرچ کنید
برای دی ان اس اختصاصی جوابتون رو میگیرید اگر پیدا نشد بگید تا بگم
کسی نیستش که اینجا یا اگه میخواد به غیر از اینجا راهنمایی کنه تو یاهوو راهنمایی کنه؟خیلی ضروری هستش
meysam021
September 7th, 2014, 02:18
کار راحت میخواید؟
اول اکانتتون رو ایجاد کنید بهش فضای مورد نیاز رو بدید بعد داخل ssh
cd /usr/local/directadmin/scripts
./user_to_reseller.sh username
بجای username
یوزرنام اکانتی که ساختید رو بزنید یوزر تبدیل به نمایندگی میشه.
ولی از پنل بسازید بهتر نیست؟؟
demonvictor
September 7th, 2014, 02:30
کار راحت میخواید؟
اول اکانتتون رو ایجاد کنید بهش فضای مورد نیاز رو بدید بعد داخل ssh
cd /usr/local/directadmin/scripts
./user_to_reseller.sh username
بجای username
یوزرنام اکانتی که ساختید رو بزنید یوزر تبدیل به نمایندگی میشه.
ولی از پنل بسازید بهتر نیست؟؟
چوا جواباتون هیچ ربطی به سوال ادم نداره.من میگم الان من همه چیز رو ساختم دی ان اس ندارم.دامنه چطوری ست کنم که بتونم مثلا ns1.domain.com ّشه. اخه موقع نصب من هیچ دامنه ای نزدم.من ادد دامین هم کردم اما بازم دی ان اس اختصاصی نمیشه.هم برا این اصلیه.همم اینکه ریسلر که ساختم از تو همون پنل فول ادمینی برای اونم چجوری دی ان اس اختصاصی بدم واسش.خب مثلا یه هاست ساخحتیم طرف میخواد دامین ست کنه دی ان اس اختصاصی که بش ریسلر دادیمو بزنه همم خودم الان دی ان اس ندارم.
من نمیدونم چجوری دیگه مطرح کنم سوالم رو که بتونین جوابگو باشین.تاپیکای قبلی خوب راهنمایی میشدم اما اینکه خیلی ضروریه انگار انجمن کسی نمیبینه تاپیک رو.
meysam021
September 7th, 2014, 02:39
چوا جواباتون هیچ ربطی به سوال ادم نداره.من میگم الان من همه چیز رو ساختم دی ان اس ندارم.دامنه چطوری ست کنم که بتونم مثلا ns1.domain.com ّشه. اخه موقع نصب من هیچ دامنه ای نزدم.من ادد دامین هم کردم اما بازم دی ان اس اختصاصی نمیشه.هم برا این اصلیه.همم اینکه ریسلر که ساختم از تو همون پنل فول ادمینی برای اونم چجوری دی ان اس اختصاصی بدم واسش.خب مثلا یه هاست ساخحتیم طرف میخواد دامین ست کنه دی ان اس اختصاصی که بش ریسلر دادیمو بزنه همم خودم الان دی ان اس ندارم.
من نمیدونم چجوری دیگه مطرح کنم سوالم رو که بتونین جوابگو باشین.تاپیکای قبلی خوب راهنمایی میشدم اما اینکه خیلی ضروریه انگار انجمن کسی نمیبینه تاپیک رو.
مشکلی که دارم اینه که چطوری میتونم ریسلر بسازم الآن؟
من جواب اینو دادم ، برای تغییر dns های اصلی میتونید به Administrator Settings مراجعه کنید و سه قسمت
Server's Hostname
NS1
NS2
رو پر کنید
برای ایحاد dns برای ریسلر ها هم روی یوزر ریسلر کلیک کنید ، بعد از کلیک برروی name user date بجای نام که هست نام یوزرتونه ، کلیک کنید روی این گزینه هم بعد یه صفحه عین عمون باز میشه روی Modify user بازم یوزر اسم یوزر شماست کلیک کنید اون پایین پایین جای dns هاست.
ns1
ns2
برای ساخت dns هم باید به پنل دامنتون مراجعه کنید و ریکورد بزنید روی آی پی سرورتون از این واضح تر نمیشه عرض کنم خدمتتون
a.e
September 7th, 2014, 03:56
برای ایجاد ریسلر یا نمایندگی: ابتدا در بخش Admin Level بر روی Manage Reseller Packages کلیک کرده و سپس یک پکیج با مشخصات مورد نیاز ایجاد نمایید. بر روی Home کلیک کرده و سپس از بخش Create Reseller میتوانید یک ریسلر تعریف نمایید و به پکیج که قبل از آن تعریف نموده اید وصل نمایید.
در جواب سؤال دوم و سوم شما لینک مقابل را مشاهده نمایید: آموزش تعریف DNS اختصاصی در دایرکت ادمین - مرکز آموزش - شرکت میهن داده گستر جوان (http://oxinserver.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=17)
demonvictor
September 7th, 2014, 15:23
برای ایجاد ریسلر یا نمایندگی: ابتدا در بخش Admin Level بر روی Manage Reseller Packages کلیک کرده و سپس یک پکیج با مشخصات مورد نیاز ایجاد نمایید. بر روی Home کلیک کرده و سپس از بخش Create Reseller میتوانید یک ریسلر تعریف نمایید و به پکیج که قبل از آن تعریف نموده اید وصل نمایید.
در جواب سؤال دوم و سوم شما لینک مقابل را مشاهده نمایید: آموزش تعریف DNS اختصاصی در دایرکت ادمین - مرکز آموزش - شرکت میهن داده گستر جوان (http://oxinserver.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=17)
الآن تو همین لینیکی که دادین اینو نوشته
توجه داشته باشید برای تعریف DNS اختصاصی؛ ابتدا لازم است تا در پنل دامنه خود بر روی دامنه ی مورد نظر DNSها را یا به اصطلاح Child Name را تعریف نمایید.
خب دقیقا منم سوال میکنم دی ان اس اختصاصی پس طبیعتا بلد نیستم که اون چیزی که گفته منظورش چی هست.الآن چطوری اون رو تعریف کنم.اصلا من برم روی پنل دامین تو نیم سرورم چی بزنم؟دو تا خط جوابمه.
talait
September 7th, 2014, 21:10
برای دی ان اس اختصاصی باید وارد پنل دامین بشید اگر بین المللی باشه قسمت Child hosts داره که باید دی ان اس رو وارد کنید
در Child hosts یک نوشته هست به نام Create که بعد از اون باید دی ان اس ها رو تعریف کنید برای مثال در پنجره اول ns1 و در پنجره دوم باید آی پی سرور خودتون رو بزنید برای ایجاد کردن دی ان اس دوم هم باید همین مرجله رو طی کنید ns2 و آی پی سرور خودتون
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب دوست عزیز شما میخوایید به مشتری دی ان اس اختصاصی بدید یکی از روش ها اینه
بعد از ایجاد اکانت رسیلر به قسمت DNS Administration برید بعد اون دامین رو حذف کنید کاملا
بعد در قسمت همون DNS Administration و پایین Add Zone
Domain Name اسم دامنه
IP Address آی پی سرورتون
Name Server 1 دی ان اس (ns1.You.com)
Name Server 1 دی ان اس (ns2.You.com)
و در آخر اون تیک رو هم نزنید
اوکی میشه
اگرم بشه بعد ایجاد تموم این کارا از تو سرور وارد اکانت نمایندگی مشتری بشید و از قسمت Nameservers
دی ان اس های مشتری رو بزارید دیگه مشتری نمایندگی شما به مشکل بر نمیخوره
انشاءالله مشکلتون برطرف بشه
یاعلی:53:
ولادت امام رضا هم به تموم شیعه ها از جنس علی تبریک میگم
a.e
September 7th, 2014, 21:22
آموزش مربوط به ایجاد DNS اختصاصی در پنل دامنه: آموزش ایجاد Child Name Server - مرکز آموزش - شرکت میهن داده گستر جوان (http://oxinserver.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=34)