توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین اسکریپت ساخت شبکه ی اجتماعی از نظر شما
nimait70
September 6th, 2014, 21:02
سلام
دوستان میخواستم بپرسم بهترین اسکریپت یا سیستم مدیریت محتوا برای ساخت شبکه ی اجتماعی (فیسبوک مانند) از نظر شما چیه؟ پولی یا رایگانش فرقی نداره...
OmidX
September 6th, 2014, 21:26
Phpfox
HPxf
September 6th, 2014, 21:29
Phpfox
پلاگین وردپرس
اسکریپت های زیادی برای جامعه مجازی هست نال شده و فول و ...
talait
September 6th, 2014, 21:36
Phpfox
p30nama
September 6th, 2014, 21:41
فقط شیرترانیکس !!
SamaN DL
September 6th, 2014, 21:43
phpfox
اگر مستقیم خریداری کنید هم خیلی خوبه...
HPxf
September 6th, 2014, 22:03
فقط شیرترانیکس !!
دوست عزیز این اسکریپت نیاز به سرور کانفیگ شده دارد روی هاست اشتراکی دچار مشکل می شود
nimait70
September 7th, 2014, 13:55
ممنون از همه. دوستان غیر از phpfox اسکریپت دیگه ای سراغ ندارید؟ با phpfox کار کردم اما اسکریپت خیلی ضعیفیه...
p30nama
September 7th, 2014, 14:35
دوست عزیز این اسکریپت نیاز به سرور کانفیگ شده دارد روی هاست اشتراکی دچار مشکل می شود
من که استفاده کردم مشکلی نداشتم
احتمالا اگر انلاین زیاد بشند دچار مشکل میشه که باید سرور بگیره ولی همه اسکریپت ها همینطورین
ولی شیرترانیکس افرونه های زیادی روش نصب بشه از PHPfox بهتر میشه
شیرترانیکس گرافیکی تره:) انعطاف پذیریش هم بالان
HPxf
September 7th, 2014, 14:47
بله بیشتر هم هاست های مخصوص برای این اسکریپت نمظیم و بفروش می رسند مانند چت روم
Mr.black-hat
September 7th, 2014, 15:12
شيرترانيكس عاليه.هاست مخصوصشم دارم
majid1f
September 7th, 2014, 15:38
جوملا + easysocial
EasySocial - Joomla Social Network Extension (http://stackideas.com/easysocial)
TN Projects
September 7th, 2014, 15:56
با درود و احترام.
بنظر بنده اولویت اول رو با شیرانیکس بزارید چون قابلیت گسترش داره و میشه از اینی که هست خیلی بیشتر گسترشش داد و نسخه ی جدیدش بهینه تر هست و نسبتا فشار کمتری به سرور میاره.
اولویت دوم phpfox هست چون امکانت مناسبی داره و در ابتدای کارتون دغدغده ی امکانات و سفارشی سازی ندارید. اما خب میشه گفت نسبتا امکان گسترش و انعطاف پذیری نداره.
اما در مورد سرور نسخه های آخر شیرانیکس نسبتا فشار کمتری میاره اما phpfox نسبت به شیرانیکس فشار بیشتری میاره. و روی هاست اشتراکی تا یک بازه زمانی خاص امکان استفاده برای هر دو هست ولی اینکه در ابتدا اجرا نشن خیر همچین چیزی نیست. اما برای نهایت استفاده و بهینه بودن تقریبا کامل قاعدتا برای هر دو اسکریپت باید سرور بگیرید.
بهتون پیشنهاد میدم اگر میخواید phpfox یا شیرانیکس نــال شده یا همین phpfox هایی که تارنماهای ایرانی خودشون رو به عنوان نماینده معرفی میکنن نخرید چون به هیچ وجه امنیت خوبی ندارن و صرفا هزینه اضافه خواهید کرد.
قیمت شیرانیکس کامل : یک میلیون به بالا هست.
قیمت phpfox کامل با فارسی سازی و یکسری ریزه کاریهای دیگه : حدود یک میلیون تومن هست.