PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به شریک برای راه اندازی شرکت هاستینگ

bloodthirstyb
September 6th, 2014, 13:34
سلام.
من واسه راه اندازی سایت هاستینگ به یه پشتیبان مالی و شریک نیاز دارم...اگه کسی حاظر به همکاری هست اعلام حضور کنه
بابت مشتری هم خیالتون 100% راحت باشه...3/4 ماه از راه اندازی سایت که بگذره تو کلمه کلیدی "هاست , هاست ارزان , هاست دانلود , سرور مجازی" صفحه اول گوگل هستیم...

downmovie
September 6th, 2014, 13:38
سلام.
من واسه راه اندازی شرکت هاستینگ به یه پشتیبان مالی و شریک نیاز دارم...اگه کسی حاظر به همکاری هست اعلام حضور کنه
بابت مشتری هم خیالتون 100% راحت باشه...3/4 ماه از راه اندازی سایت که بگذره تو کلمه کلیدی "هاست , هاست ارزان , هاست دانلود , سرور مجازی" صفحه اول گوگل هستیم...
سلام از لحاظ مالی چقدر باید بدیم؟
اسم شرکت چیه؟
ادرس سایت؟
http://www.webhostingtalk.ir/f118/123268/#post1170413

HPxf
September 6th, 2014, 13:40
ادرس شرکت ؟ ادرس سایت ؟ ضمانت کاری که میدید؟ کدام شهرید ؟

bloodthirstyb
September 6th, 2014, 13:42
سلام از لحاظ مالی چقدر باید بدیم؟
اسم شرکت چیه؟
ادرس سایت؟
http://www.webhostingtalk.ir/f118/123268/#post1170413
برای شروع حداقل 1,200,000
هنوز سایت راه نیفتاده...

HPxf
September 6th, 2014, 13:46
ادرس شرکت ؟
1.200.000 هزینه چه چیزی می باشد ؟ سرور ؟ بهتر توضیح دهید ممنون می شویم

- - - Updated - - -

چگونه سایت ندارید جزو سرچ های گوگل هستید ؟:|

bloodthirstyb
September 6th, 2014, 13:48
ادرس شرکت ؟ ادرس سایت ؟ ضمانت کاری که میدید؟ کدام شهرید ؟
شرکت و سایت هنوز ساخته نشده...بعد از پیدا کردن شریک مناسب راه میفته...ضمانت هم میدم...بوشهر

- - - Updated - - -

ادرس شرکت ؟
1.200.000 هزینه چه چیزی می باشد ؟ سرور ؟ بهتر توضیح دهید ممنون می شویم

- - - Updated - - -

چگونه سایت ندارید جزو سرچ های گوگل هستید ؟:|
لطفا تاپیک رو درست بخونید...منظور من بعد از راه اندازی سایت بود دوست عزیز
بله...هزینه سرور و نمایندگی دامنه

HPxf
September 6th, 2014, 13:50
پس باید شریکتون همشهری شما باشد برای کارهای ثبت شرکت و یا ضمانتی بدید که مدارک برای شما ارسال گردد
ثبت شرکت به همین راحتی نیست عزیز کارهای اولیه ثبت خودش زمان بر است و باید برای کارهای ثبت به اداره ثبت شرکت شهر شما مراجعه کند برای همین باید همشهری شما باشد یا شما باید تشریف بیاورید شهر ایشون :-ی

bloodthirstyb
September 6th, 2014, 13:51
پس باید شریکتون همشهری شما باشد برای کارهای ثبت شرکت و یا ضمانتی بدید که مدارک برای شما ارسال گردد
ثبت شرکت به همین راحتی نیست عزیز کارهای اولیه ثبت خودش زمان بر است و باید برای کارهای ثبت به اداره ثبت شرکت شهر شما مراجعه کند برای همین باید همشهری شما باشد یا شما باید تشریف بیاورید شهر ایشون :-ی
درسته...ولی واسه اول کار قرار نیست شرکت ثیت بشه...یکم زمان که گذشت و سایت روی روال افتاد این کارو انجام میدیم

farsistar
September 6th, 2014, 14:07
درسته...ولی واسه اول کار قرار نیست شرکت ثیت بشه...یکم زمان که گذشت و سایت روی روال افتاد این کارو انجام میدیم
شما به چه امیدی ضمانت میکنید؟
وقتی شرکت ثبت نشه کسی به شما اعتماد نمیکنه پس انتظار نداشته باشید کارا رو روال بیفته

hamra
September 6th, 2014, 14:13
ایده ای جدید در نظر دارید برای انجام کار هاستینگ ؟ چون بدون ایده هیچ فایده ای فکر نمیکنم داشته باشه

bloodthirstyb
September 6th, 2014, 14:30
ایده ای جدید در نظر دارید برای انجام کار هاستینگ ؟ چون بدون ایده هیچ فایده ای فکر نمیکنم داشته باشه
چه ایده ای بهتر از سئو

HPxf
September 6th, 2014, 14:35
شرکت نباشی کسی اعتماد ندارد نماد نیاز دارد
ضمانت کارت چیه؟
شما چقدر هزینه میکنید که اینقدر کم دارید؟ نیاز به شریک دارید ؟
ببخشید ولی باید اعتماد سازی نمایید

bloodthirstyb
September 6th, 2014, 14:42
ضمانت کارت چیه؟
ببخشید...اشکال از منه که همون اول مشخص نکردم...ولی الان میگم...منظور از من شرکت هاستینگ همون سایت هاستینگ هست و سایت های زیادی هستن که اسم شرکت رو روی خودشون گذاشتن (اما واقعا شرکت نیستن) و هیچ کسی هم اعتمادش صلب نمیشه و مشتری هاشونم خوبه...مهم کیفیت سرویس دهیه و نه لقب شرکت

- - - Updated - - -

ضمانت کارت چیه؟
ببخشید...اشکال از منه که همون اول مشخص نکردم...ولی الان میگم...منظور از من شرکت هاستینگ همون سایت هاستینگ هست و سایت های زیادی هستن که اسم شرکت رو روی خودشون گذاشتن (اما واقعا شرکت نیستن) و هیچ کسی هم اعتمادش صلب نمیشه و مشتری هاشونم خوبه...مهم کیفیت سرویس دهیه و نه لقب شرکت

hamra
September 6th, 2014, 14:50
چه ایده ای بهتر از سئو

همه چیز به سئو نیست ، اونم برای سایت هایی مثل هاستینگ .
قبل از هر چیز باید مقداری براش تبلیغات بشه تا جلوی چشم بیاد ، بعد اول کار هم نیازی نیست حتما سرور اختصاصی خریداری بشه و با ریسلر یا سرور مجازی هم کار راه میافته تا زمانی که تعداد سایت ها و مصارف و... بالا بره
در خصوص تخصص خودتون هم در این زمینه چیزی نفرمودید .

bloodthirstyb
September 6th, 2014, 14:58
همه چیز به سئو نیست ، اونم برای سایت هایی مثل هاستینگ .
قبل از هر چیز باید مقداری براش تبلیغات بشه تا جلوی چشم بیاد ، بعد اول کار هم نیازی نیست حتما سرور اختصاصی خریداری بشه و با ریسلر یا سرور مجازی هم کار راه میافته تا زمانی که تعداد سایت ها و مصارف و... بالا بره
در خصوص تخصص خودتون هم در این زمینه چیزی نفرمودید .
سایت توی گوگل که بالا باشه ... اگه جا های دیگه هم تبلیغات نذاشته باشی بازم مشتری میاد...من قول میدم مشتری در عرض 4 ماه طوری زیاد بشه که پاسخگوی پشتیبانی نیاشید...
با حرفتون در مورد ریسلر هم موافقم...
در مورد هاستینگ اطلاعات زیادی ندارم...ولی یاد میگیرم

HPxf
September 6th, 2014, 14:58
ببینید مشتری به سابقه کاری برخورد پشتیبانی و واحد فروش و داشتن نماد توجه میکند
دو نوع مشتری هست یکی دنبال قیمت ارزان است که بعدا دچار مشکل می شود ( طرف ارزان میفروشد مشتری جذب کند وقت پشتیبانی می شود پاسخ گو نیست
یکیهم قیمت فدای کیفیت نمی کند می گردد سابقه کاری برخورد کارکنان و ... تاثیر گذار است
در همین انجمن طرف بوده 1ساله داره کار میکند بدلیل مشکل مالی سرور ها را خاموش کرده الان شاکی دارد توی انجمن نه برگشت هزینه دارند نه پشتیبانی نماد هم دارند و شرکت ثبت شده است :|

mehrshad13and11
September 6th, 2014, 16:54
من اینقد نمیتونم هزینه بدم اگر داشتم میتونستم بدم ولی شرایطم فرق میکنه
اگر دوست داشتی میتونیم با هم کار کنیم منم دو سالی تو زمینه هاستینگ فعالیت میکنم.
YID : mehrshad.dementor

میزبانی کهکشان
September 6th, 2014, 17:00
پیشنهاد بنده اول از یکی از دوستان در همین انجمن یک ریسلر بگیرید و استارت بزنید ، نیاز به 1200000 نیست با 300000 تومن هم میشه استارت زد و بعد که تعداد مشتریان رفت بالا برید سرور بگیرید.

HPxf
September 6th, 2014, 17:08
300 تومان نیاز نیست با 50 تومان رسیلر و دامنه می شود راه امداخت سرور مجازی هم با بازاریابی با تخفیف خوب :|
بدلیل اینکه نه سرمایه دارید نه شرکت هستید :|

farsistar
September 6th, 2014, 17:25
والا من به هم وطنانمون حق میدم برن از کشورای خارجی هاست بخرن
ماشالله تعداد کسب و کار های هاستینگ تو ایران از تعداد سایتا بیشتر شده
البته جسارت نباشه دوستانی هم هستن که تخصص دارن تو این زمینه

aligoli
September 6th, 2014, 17:30
چه ایده ای بهتر از سئو

لطفا چند نمونه کار خود را در زمینه seo درج نمایید.

- - - Updated - - -

سلام.
من واسه راه اندازی سایت هاستینگ به یه پشتیبان مالی و شریک نیاز دارم...اگه کسی حاظر به همکاری هست اعلام حضور کنه

لطفا پلن اقتصادی و سیاست مدیریتی خود را به صورت خلاصه و کوتاه درج فرمایید.

hamra
September 6th, 2014, 19:58
سایت توی گوگل که بالا باشه ... اگه جا های دیگه هم تبلیغات نذاشته باشی بازم مشتری میاد...من قول میدم مشتری در عرض 4 ماه طوری زیاد بشه که پاسخگوی پشتیبانی نیاشید...
با حرفتون در مورد ریسلر هم موافقم...
این موارد که در خصوص سئو در مورد سایت های هاستینگ میفرمایید یک فرضه می باشد ،
در عمل اینچنن نیست که میفرمایید ، تنها به سئو ربط ندارد . در کنار این مورد تبلیغات بسیار اهمیت دارد تا نام سایت در ذهن عموم رود .
همچنین هاستینگ در ظاهر کار آسانی شاید به نظر برسد ، اما پشت پرده ،
وقتی که سر این موضوع باید گذاشت خیلی فراتر از آنچه است که تصور میکنید ، یا اون امنیتی که باید برای سرور ها ایجاد کنید موضوع ساده ای نیست و نیاز به آموزش های مربوطه و تخصص دارد در غیر اینصورت همیشه سایت ها هک میشن ، آلوده به اسپمر و... میشن که هر چی هم مشتری داشته باشید در کمتر از 1 ماه همه میپرند .
بهترین کار اینکه اول ریسلر بگیرید ، چون نیازی به کار با سرور ندارید و فقط هاست میفروشید ، بعد کم کم کار با سرور و امنیت و... رو فرا بگیرید و بعد که مشتری ها رفت بالا ، و نیاز بود ، سرور بگیرید .
سرور گرفتن هم بی هزینه نیست ، هر سرور نیاز به لایسنس سی پنل داره و یا دایرکت ادمین که هر کدوم باز خرج خودشو داره غیر از هزینه های سرور ، لایت اسپید و... همه ی این موارد نیاز به هزینه های مجزا داره .
در صورتیکه مایل بودید میتوانیم یک ریسلر بهتون ارائه بدیم و فعالیت کنید و در صورت جذب مشتری به تعداد قابل توجهی ، همکاری بهتری آغاز کنیم.
مایل بودید از طریق پیغام خصوصی بفرمایید .