توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درمورد انتقال سایت
diyanati
September 6th, 2014, 09:17
سلام دوستان
لطفا اگر کسی میتونه کامل راهنمایی کنه . میخوام سایتم رو به یک سرور دیگه منتقل کنم ولی مشکلی وجود داره
هاستینگ فعلی بکاپ رو از داخل سی پنل غیرفعال کرده و فول بکاپ هم نمیدونم به چه دلیلی به من تحویل نمیده
بدون داشتن بکاپ و بدون اینکه مشکلی برای سایت به وجود بیاد چطوری سایت رو انتقال بدم .
لطفا طوری راهنمایی کنید تا بتونم از روی آموزش شما سایتم رو انتقال بدم
downmovie
September 6th, 2014, 09:20
با پشتیبانی هاست جدیدتون صحبت کنید شمارو راه میندازه
HPxf
September 6th, 2014, 09:20
فایل ها رو دستی منتقل کنین زیپ کنین
diyanati
September 6th, 2014, 09:22
با پشتیبانی هاست جدیدتون صحبت کنید شمارو راه میندازه
هاست جدید میگه با فول بکاپ انتقال میدیم . حتی هزینه ای هم دریافت نمیکنیم
- - - Updated - - -
فایل ها رو دستی منتقل کنین زیپ کنین
همین مورد رو میشه کاملتر به صورت مبتدیانه توضیح بدی برای من ؟
یعنی توضیحی که یک سایت کامل منتقل بشه
HPxf
September 6th, 2014, 09:30
در سیپنل شما زیپ کردن باز هست یا ندارید؟ چون بعضی شرکت ها دیده شده برای اینکه مشتری منتقل نکند بیشتر قسمت ها رو از دسترس خارج میکند
downmovie
September 6th, 2014, 09:33
داداش نمیشه که فایل های توی فایل منیجرشو زیپ کنه بریزه توی هاست جدید که این کلی بانک اطلاعاتی داره که باید بک اپ بگیره و بریزه توی هاست جدید و ریستور کنه که میگه نمیتونه بک اپ بگیره پس هیچ راهی نداره
HPxf
September 6th, 2014, 09:42
داداش نمیشه که فایل های توی فایل منیجرشو زیپ کنه بریزه توی هاست جدید که این کلی بانک اطلاعاتی داره که باید بک اپ بگیره و بریزه توی هاست جدید و ریستور کنه که میگه نمیتونه بک اپ بگیره پس هیچ راهی نداره
فایل زیپ نکردی تا حالا ؟ برای سرورجدید هم لینک دانلود میکند روی روی سیستم دستی منتقل میکنند
بانک اطلاعاتی phpmy admin :|
هاست جدید دسترسی نیاز ندارد مدیر هاست حدید اینکار برای ایشون می کند
a.e
September 6th, 2014, 13:05
فایل های خود را از طریق FTP به سرور جدید خود منتقل نمایید و سپس از طریق phpmyadmin در سرور اول خود از دیتابیس مورد نظر export گرفته و سپس از طریق phpmyadmin در سرور جدید خود دیتابیس مربوطه را import نمایید.