PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عصر اس ام اس

aminamin
September 6th, 2014, 02:45
سلام

دوستان آيا براي دريافت نمايندگي پيام كوتاه

عصر اس ام اس مورد تاييد هست

نمايندگي ميخوام كه كامل تحت نظر خودم باشه و به صورت زير مجموعه اي كار نكنه به صورت بازاريابي نباشه

arminx
September 6th, 2014, 04:57
یه ادرس قرار میدادین بهتر بود

HPxf
September 6th, 2014, 09:26
همه بازاریابی نمی دهند بهتر است ادرس بدید تا بررسی گردد

asrhosting
September 6th, 2014, 09:28
سلام

دوستان آيا براي دريافت نمايندگي پيام كوتاه

عصر اس ام اس مورد تاييد هست

نمايندگي ميخوام كه كامل تحت نظر خودم باشه و به صورت زير مجموعه اي كار نكنه به صورت بازاريابي نباشه

سلام .
برا مستقل بودن باید برین از مگفا و... خودتون اختصاصی قرار داد ببندین خط بگیرین .
رو یه اسکریپت پیامکدهی نصب کنید .
کم کم 5 میلیون باید برا سرور و یه اسکریپت ترو تمیز هزینه کنید ( + خط های اولیه (

sht-design
September 6th, 2014, 09:38
عصر اس ام اس سابقه اشون زياد هست دوست من
اگر توجه كرده باشيد از بچه هاي زرين پال هستند
نميشه رد كرد ايشون رو :)

downmovie
September 6th, 2014, 09:39
هاست ایران به شما پیشنهاد میشه برید بخش اس ام اسش و درخواست نمایندگی یا به لینک زیر برید
هاست ایران|سامانه پیام کوتاه-پیامک (http://sms.hostiran.com/sms-services/?tab=b3)

mazandweb
September 6th, 2014, 09:41
بله من از ایشان نمایندگی دارم

samansystems
September 6th, 2014, 11:19
در حال حاضر عصر اس ام اس تنها جائی هست که به شما نمايندگی با سورس ميده تا روی هاست و سرور خودتون نصب کنيد:
عصر اس ام اس | صفحه اصلی (http://www.asresms.com)

hrv
September 6th, 2014, 14:44
سلام مورد تایید بودن که هستند! مشخصه!
شما از هرجا بگیرید زیرمجموعه میشید! عصر اس ام اس هم به شما نمایندگی میده که زیرمجموعش بشید!
تنها تفاوت نوع نمایندگیشون این هست که به شما سورس میدن که سورس با وب سرویس به سامنشون متصل بشه!
اگر تعداد مشتریتون بره بالا باید هاستتون جوابگو باشه در واقع به فکر سرور میبایست باشید اما در شرکتهای دیگه مشکل اجاره سرور و... رو ندارید!
و یک نکته! الان همه بفکر تعرفه پایین هستند! تمامی اپراتور ها تقریبا در یک سطح هستند! ولی عصر اس ام اس با اپراتور برجسته ای مثل 50002 که امکان سن وجنسیت، کدپستی ایرانسل و در کنارش تعرفه مناسب رو داره کار نمیکنه!
یا با 50001 که شرکت همون رهیاب هست که تعرفه پایینی داره هم کار نمیکنه!
موفق باشید

samansystems
September 6th, 2014, 15:07
سلام مورد تایید بودن که هستند! مشخصه!
شما از هرجا بگیرید زیرمجموعه میشید! عصر اس ام اس هم به شما نمایندگی میده که زیرمجموعش بشید!
تنها تفاوت نوع نمایندگیشون این هست که به شما سورس میدن که سورس با وب سرویس به سامنشون متصل بشه!
اگر تعداد مشتریتون بره بالا باید هاستتون جوابگو باشه در واقع به فکر سرور میبایست باشید اما در شرکتهای دیگه مشکل اجاره سرور و... رو ندارید!
و یک نکته! الان همه بفکر تعرفه پایین هستند! تمامی اپراتور ها تقریبا در یک سطح هستند! ولی عصر اس ام اس با اپراتور برجسته ای مثل 50002 که امکان سن وجنسیت، کدپستی ایرانسل و در کنارش تعرفه مناسب رو داره کار نمیکنه!
یا با 50001 که شرکت همون رهیاب هست که تعرفه پایینی داره هم کار نمیکنه!
موفق باشید

بله.
البته من چند مورد رو به توضيحات بالا اضافه کنم.
در مورد ميزبانی امکان ميزبانی توسط خودمون هم وجود داره که هزينه اون سالانه 50 هزار تومان روی اين تعرفه اضافه ميشه.
يعنی با پرداخت 50 هزار تومان بيشتر اون مشکل درگيری برای اجاره سرور حل ميشه.

در مورد اپراتور های 5000 هم متاسفانه واحد فنی ما هنوز کيفيت اين اپراتور ها رو تاييد نکرده و دليل اصلی اون نداشتن دلوری مشخص هست. متاسفانه اين اپراتورها در ازای پيامک ارسال شده هيچ دلوری مشخصی نميدن و ما پيگير هستيم انشالله بعد از حل اين مشکل، اين اپراتورها هم اضافه ميشن.