توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشتری dns اختصاصی می خواهد
qqww
September 6th, 2014, 00:23
یکی از مشتری های dns اختصاصی می خواد
سرور ما هم cpnael هست و فقط dns خود ما داخلش هست
چطوری این سرویس رو به مشتری بدم ؟
royl
September 6th, 2014, 00:29
مشتری تون باید خودش برای دامنه اش تعریف کنه
و شما هم از پنلتون نیم سرور اون اکانت رو تغییر بدید تا تو سایت intodns ارور نده
HPxf
September 6th, 2014, 00:35
whm قابلیت اضافه کردن dns دارد
shahab-f
September 6th, 2014, 00:41
دوتا رکورد براشون تعریف کنید از قسمت Edit DNS Zone
و دی ان اس هارو هم بهشون بگید داخل پنل دامنش تنظیم کنه اگر پنل دانمش ریسلو هست این آموزشش
http://mihanmizban.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%DB%8C%D9%81-dns-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87/
qqww
September 6th, 2014, 02:08
مشتری تون باید خودش برای دامنه اش تعریف کنه و شما هم از پنلتون نیم سرور اون اکانت رو تغییر بدید تا تو سایت intodns ارور نده دقیقا از کجا پنل چی رو من باید تغییر بدم ؟ به مشتری بگم چایدنیم بسازه رو دومین خودش ؟
- - - Updated - - -
نمی شه اصلا یک دومین جدید خرید و به cpanel اضافه کرد و به مشتری گفت dns ها رو روی این دومین جدید ست کنه ؟
HPxf
September 6th, 2014, 02:18
می شود باید dns ها رو ست نمایید
uoogle
September 6th, 2014, 09:12
با سلام و درود
از قسمت Edit DNS Zone دامنه مورد نظر رو انتخاب کنید سپس در صفحه مربوط به دامنه دی ان اس های اختصاصی رو جایگزین دی ان اس های سرور خودتون کنید و به مشتری بگید دی ان اس های اختصاصی رو توی پنل دامنش تعریف کنه.
موفق باشید.
qqww
September 8th, 2014, 04:25
من یک دامنه جدید ثبت کردم و چاید نیم هاش رو آی پی سرور دادم
داخل سی پنل یک یوزر جدید ساختم و از قسمت Edit DNS Zone دو تا رکورد وسط صفحه رو تغییر دادم به چایلد نیم های جدید
به مشتری هم گفتم دامینش رو بذاره روی چایلد نیم های جدید
اما سایتش بالا نمیاد :|
مشکل چی می تونه باشه ؟
shahab-f
September 8th, 2014, 11:34
من یک دامنه جدید ثبت کردم و چاید نیم هاش رو آی پی سرور دادم
داخل سی پنل یک یوزر جدید ساختم و از قسمت Edit DNS Zone دو تا رکورد وسط صفحه رو تغییر دادم به چایلد نیم های جدید
به مشتری هم گفتم دامینش رو بذاره روی چایلد نیم های جدید
اما سایتش بالا نمیاد :|
مشکل چی می تونه باشه ؟
معمولا زمان میبرد تا نیم سرور ها فعال شود (به دلیل کش در ایران ممکن است تا 72 ساعت زمان ببرد)
چه رکورد هایی رو تغییر دادید ؟ شما باید رکورد جدید ایجاد کنید