ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند بازاریاب برای سایت هاستینگ

سرزمین
September 5th, 2014, 16:06
با سلام

به دنبال بازاریاب برای سایت mizbanshoma.com هستیم.

شرایط:

پورسانت بازاریاب 40 درصد از تمامی خرید های اول می باشد یعنی به طور ساده به بازاریاب لینکی داده میشه تا از طریق اون لینک سفارش خودش رو ثبت کنه و این سفارش ها در یک هفته جمع میشه و آخر هر هفته 40 درصد سفارش هایی که از طریق اون لینک داده شده به حساب بازاریاب واریز میشه.
تبصره: در شرایطی سایت پیشنهاد هایی با تخفیفات میذاره این تخفیفات شامل حال بازاریاب نیست در واقع میتونه از تخفیف استفاده کنه اما پورسانت شامل حال اون سفارش نیست
تبصره 2: برای هر سفارش جدید 40 درصد پورسانت برای بازاریاب در نظر گرفته میشه و پورسانت شامل تمدید سرویس مشتری نمیشه.

تسویه حساب: اواخر هر هفته به صورت خودکار بدون نیاز به ارسال درخواست به حساب بازاریاب واریز میشه.

زمینه فعالیت سایت نیز مشخصه: ارائه میزبانی و نمایندگی لینوکس آلمان از دیتاسنتر Hetzner و جزئیات و مشخصات پلان های میزبانی و نمایندگی داخل سایت هست.

ضمناً به بازاریاب به صورت رایگان یک عدد هاست لینوکس (پلان 6) داده میشه اما شرط رایگان بودن هاست، ادامه همکاری و آوردن مشتری مداوم به سایته.

در صورت تمایل به همکاری در جواب به این تاپیک اعلام نمایید

موفق باشید

downmovie
September 5th, 2014, 16:34
سلام شرایط خاصی داره؟
یا هر کسی میتونه بازار یاب شما بشه؟
اگه همه میتونن بازار یابی کنن من قبول میکنم

سرزمین
September 5th, 2014, 16:36
سلام شرایط خاصی داره؟
یا هر کسی میتونه بازار یاب شما بشه؟
اگه همه میتونن بازار یابی کنن من قبول میکنم

نه شرایط خاصی نداره اما در هفته چه میزان میتونید برای سایت مشتری جذب کنید این کار رو قبلاً انجام دادین؟

downmovie
September 5th, 2014, 16:38
نه شرایط خاصی نداره اما در هفته چه میزان میتونید برای سایت مشتری جذب کنید این کار رو قبلاً انجام دادین؟
نمیدونم ولی هر چه قدر بتونم میارم شما فقط از مزایای هاستینگتون رو بگید و تمام

سرزمین
September 5th, 2014, 16:42
نمیدونم ولی هر چه قدر بتونم میارم شما فقط از مزایای هاستینگتون رو بگید و تمام

داخل سایت همه این ها زده شده

استفاده از هارد ssd، وب سرور لایت اسپید، بکاپ گیری روزانه، هفتگی و ماهانه، امکان ریستور بکاپ توسط کاربر و ...

تحویل هاست آنی هست اما تحویل نمایندگی یه مقدار زمانبر

هاست رایگان نیز بعد از اولین مشتری توسط لینک شما تحویلتون داده میشه

downmovie
September 5th, 2014, 16:44
داخل سایت همه این ها زده شده

استفاده از هارد ssd، وب سرور لایت اسپید، بکاپ گیری روزانه، هفتگی و ماهانه، امکان ریستور بکاپ توسط کاربر و ...

تحویل هاست آنی هست اما تحویل نمایندگی یه مقدار زمانبر

هاست رایگان نیز بعد از اولین مشتری توسط لینک شما تحویلتون داده میشه
خب چجوری از شما لینک بگیرم؟توی سایتتون ثبت نام کردم

سرزمین
September 7th, 2014, 15:56
خب چجوری از شما لینک بگیرم؟توی سایتتون ثبت نام کردم

از طریق لینک بازاریابی whmcs اقدام کنید

جزئیات پ.خ شد

کسانی که علاقمند به همکاری با میزبان شما هستند در سایت ثبت نام کرده و تیکتی با موضوع بازاریابی ارسال کنید

دوستان دیگر نیز در صورت تمایل درخواست خودشون رو پس از ثبت نام ارسال کنن