PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هاست و هاستینگ

#elahe#
September 5th, 2014, 15:38
سلام
چجوری میشه تشخیص داد وب سرور هاستی اشتراکی چیه ؟
امکانش هست که یه شرکت معتبر وب سرورش مثلا لایت اسپید باشه ولی تو پلن ها بزنه آپاچی و کسی هم متوجه نشه ؟
کسی از parsdev.ir سرویس داره ؟ تایید میشه ؟ واسه یه سایت با تراکنشهای بالا
هاست دی ال چطور؟
هاست دی ال فقط واسه دانلود خوبه یا واسه سایت معمولی هم میشه ازش استفاده کرد ؟

HPxf
September 5th, 2014, 15:51
هر دو شرکت مشتریان ناراضی ئارند

#elahe#
September 5th, 2014, 16:05
هر دو شرکت مشتریان ناراضی ئارند

تجربه خودتونو اگه دارید بفرمائید !

HPxf
September 5th, 2014, 16:14
پارس دو یکبار هاست ایبران قرار بود بگیریم تحویل دادند اما سرور اروپا بود پشتیبانی خوبی نداشت مجبوری بخاطر مشتری چیزی نگفتیم سال بعد منتقل کردیم سرور همکاران

میزبانی کهکشان
September 5th, 2014, 16:56
هاست دی ال پیشنهاد میشه.

royl
September 5th, 2014, 17:11
باسلام
باید از خود هاستینگ بپرسید
یا اگه ای پی رو داشته باشید می تونید بدونید چیه
Nginx Panel | پنل مدیریت انجینکس (http://nginxpanel.ir/pages/webserver_information/)

بااحترام

RoobinaServer
September 5th, 2014, 20:24
جهت راهنمای بر اساس تجربه : از هر جا سروییس میگیرید هاستتون اگر قرار هست از ایران باشد چون تراکنش دارد و فروشگاهی هست سرور را سعی کنید در تهران باشد.

موفق باشید

#elahe#
September 6th, 2014, 10:10
باسلام
باید از خود هاستینگ بپرسید
یا اگه ای پی رو داشته باشید می تونید بدونید چیه
Nginx Panel | پنل مدیریت انجینکس (http://nginxpanel.ir/pages/webserver_information/)

بااحترام
خود هاستینگ تو پلنهایی که به فروش گذاشته نوشته لایت اسپید
تو این سایت که دادید و سایتهای مشابه هم زدم ولی وب سرور رو نشون نداد
مخفی کرده اند

جهت راهنمای بر اساس تجربه : از هر جا سروییس میگیرید هاستتون اگر قرار هست از ایران باشد چون تراکنش دارد و فروشگاهی هست سرور را سعی کنید در تهران باشد.

موفق باشید

چرا ؟
تهران چه مزیتی داره که بقیه شهرها ندارن ؟

hamid.soltani92
September 6th, 2014, 10:17
در رابطه با هاست دی ال اطلاع ندارم ولی کیفیت پورت نگاه روشن پارس تایید نمیشه. همین الان هاست فعال ازشون دارم. از نظر آپتایم و ... مشکلی ندارن، فقط سرعت لینک ارتباطی خیلی پایینه.

viva
September 6th, 2014, 15:29
آدم مال حروم خور زیاده که اطلاعات درست به مشتری نمیده

#elahe#
September 6th, 2014, 16:46
در رابطه با هاست دی ال اطلاع ندارم ولی کیفیت پورت نگاه روشن پارس تایید نمیشه. همین الان هاست فعال ازشون دارم. از نظر آپتایم و ... مشکلی ندارن، فقط سرعت لینک ارتباطی خیلی پایینه.

پورتش چنده مگه ؟
پائین بودن پورت دقیقن باعث چه مشکلاتی واسه سایت میشه ؟ مثلا واسه مواقعی که بازدید و آی پی زیاده مشکل به وجود میاد ؟

HPxf
September 6th, 2014, 17:13
پورتش چنده مگه ؟
پائین بودن پورت دقیقن باعث چه مشکلاتی واسه سایت میشه ؟ مثلا واسه مواقعی که بازدید و آی پی زیاده مشکل به وجود میاد ؟

یعنی سرورشون شلوغ است اذیت میشوید

downloaddl
September 6th, 2014, 17:23
پارس دو یکبار هاست ایبران قرار بود بگیریم تحویل دادند اما سرور اروپا بود پشتیبانی خوبی نداشت مجبوری بخاطر مشتری چیزی نگفتیم سال بعد منتقل کردیم سرور همکاران

اروپا بود ؟ :|
شایت ای پی هایی که به شما دادن ای پی روتر بوده ( بخاطر ای پی کم ایرانی )

< -- -- >

در مورد هاست دی ال
هاست دی ال خیلی خوبه اما هر فقط سایت هایی که بازدید بالا و مصرف بالایی دارند رو نگه می داره

RoobinaServer
September 6th, 2014, 18:35
پورتش چنده مگه ؟

این که پورتش چنده و ... فکر نکنم در تخصص شما باشه و تحقیق در این مورد بیشتر باعث گمراهی شما میشه.

شما چند ترابایت ترافیک مصرف دارید ؟

کاربر داشتیم که مثل شما حساس بوده آخر دیدیم ماهی 10 گیگ هم مصرف نداره یکی هم برعکس ماهی بیش از 1 ترابایت مصرفشه عین خیالش نیست اصلا سوالی نکرده :)

از هرجا میخواهید خرید کنید از میزبانتون بپرسید که سایت شما را میتوانند میزبانی کنند یا خیر. این بهترین راه میباشد.

با تشکر

FREETOOLS
September 6th, 2014, 20:24
1 # Web Server Information - BrowserSpy.dk (http://browserspy.dk/webserver.php)
2 # بله
3 # خیر
4 # گرونه نمیصرفه
## میزبان های بهتری هم هستند اما معروفیت ندارند

arianmahdavi78
September 7th, 2014, 01:01
هاست دي ال فقط سايت هاي دانلود رو دوست عزيز ميزباني نمي كنه و جز برترين هاستينگ هاي كشور هست و ١٠٠٪ تاييد مي شه ....
در Parsdev هم اطلاعاتي ندارم .
باتشكر

hasanazizi
September 7th, 2014, 01:14
هاست دی ال رو من خیلی خیلی شنیدم که مشکل داره و سرور ایرانشون هی قطع و وصل میشه
در مورد Parsdev چیزی نشنیدم نمیتونم در این مورد نظربدم

Dictator_
September 7th, 2014, 01:24
از ایشون خرید کنید RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/) من تعریف ایشون زیاد شنیدم .

یا اینکه هاست دی ال یکی از بهترین هاستینگ ها هست . مثلا سایت وی بی ایران روی سرور های هاست دی ال هست .

جناب علی گلی سایت هزار نویس هم میزبانی خوبی میتونه باشه برای شما

پرتال کاربران | فناوران پویان هزارنویس (http://www.my.hezarnevis.ir)

#elahe#
September 7th, 2014, 18:25
در مورد هاست دی ال
هاست دی ال خیلی خوبه اما هر فقط سایت هایی که بازدید بالا و مصرف بالایی دارند رو نگه می داره
از هاست دی ال هاست داریم
ولی فعلا سایت اصلی رو روش بالا نیاوردیم
فعلا رو ****** هستیم که گاها تو یه صفحه خاص از سایت رکوئست تایم اوت میده واسه 40-50 درصد مشتریها و بازدیدکننده ها . از هاستینگ سوال میکنیم میگن مشکلی نداریم . خودمون هم تایم اون صفحه رو گذاشتیم رو 0 که آنلیمیتید بشه که باز هم حل نشد !
میخوایم هاست رو تعویض کنیم که اگر احیانا مشکل از هاست باشه برطرف شه و هاستی هم انتخاب کنیم که اگر مشکل باهاش حل شد رو همون هاست بمونیم

این که پورتش چنده و ... فکر نکنم در تخصص شما باشه و تحقیق در این مورد بیشتر باعث گمراهی شما میشه.

شما چند ترابایت ترافیک مصرف دارید ؟

کاربر داشتیم که مثل شما حساس بوده آخر دیدیم ماهی 10 گیگ هم مصرف نداره یکی هم برعکس ماهی بیش از 1 ترابایت مصرفشه عین خیالش نیست اصلا سوالی نکرده :)

از هرجا میخواهید خرید کنید از میزبانتون بپرسید که سایت شما را میتوانند میزبانی کنند یا خیر. این بهترین راه میباشد.

با تشکر
ایشون از پورت صحبت کردند و من هم سوال پرسیدم
وگرنه میدونم پورت چیه
فقط چون تجربه ندارم نمیدونم اگر پورت پائین باشه باعث چه مشکلاتی میتونه رو سایت بشه

از کجا به این نتیجه رسیدید که رو پهنا و این چیزا حساس هستم ؟ o.0
پهنا موضوعیه که میشه با هزینه اضافی برطرفش کرد و مشکلی برای سایت پیش نیاد
ولی بضی مسائل هستند که در صورت ایجاد مشکل برای سایت ، نه راه پس میمونه واست نه راه پیش . همیشه که نمیشه برای مشکلات سایت اینترنت بی کیفیت مشتری رو بهانه کرد !

کی میگه ماستش ترشه ؟!
از هر هاستینگ معتبر تا نامعتبری بپرسی میتونید سایت ما رو هاست کنید مسلما میگن بله !

1 # Web Server Information - BrowserSpy.dk (http://browserspy.dk/webserver.php)
2 # بله
3 # خیر
4 # گرونه نمیصرفه
## میزبان های بهتری هم هستند اما معروفیت ندارند
از همین سایت و سایتهای مشابه استفاده کردم
ولی هیشکدوم نتونستند وب سرویس ****** رو تشخیص بدن !

نمیتونیم روی شرکتهایی که معروفیت ندارند و ازشون فیدبکی هم نمیشه گرفت ریسک کنیم و سایت بالا بیاریم

هاست دی ال رو من خیلی خیلی شنیدم که مشکل داره و سرور ایرانشون هی قطع و وصل میشه
در مورد Parsdev چیزی نشنیدم نمیتونم در این مورد نظربدم
هاست دی ال سایتهای بزرگی رو داخل ایران میزبانی میکنه
شما از کجا میگید سرورهای ایرانیش مشکل قطعی و وصلی دارن ؟

- - - Updated - - -

موضوع اصلی اینه

سایت ما حداقل در 4 روز هفته سرعتش در ساعات خاصی از روز پائین میاد
و اغلب هم یه صفجه خاصی از سایت که هر خریداری به این صفحه از سایت هدایت میشه خطای رکوئست تایم اوت داریم
طبق فیدبکی که داریم به احتمال زیاد مشکل از تعداد مراجعه کننده هم نیست . چون نصف شب هم مشکل افت سرعت هم داشته ایم
البته این افت سرعت واسه همه نیست . مثلا واسه خود من تا حالا اتفاق نیفتاده . ولی رکوئست تایم اوت چرا !

****** که میگه مشکل از ما نیست
ولی بعد اینکه همکارا بخش فنی ****** رو کمی تحت فشار گذاشتند طرف گفت ممکنه تامین کننده اینترنت سرورهای ایرانیمون که شرکت افرانت هست با بعضی isp ها مشکل داشته باشه که دلیل افت سرعت میتونه به همین خاطر باشه !!! (کلا جواب قطعی نمیده ******)
از این طرف هم واسه مشکل رکوئست تایم اوت ، زمان رو گذاشتیم رو 0 که یعنی بینهایت . ولی باز هم این خطا رفع نشده
برنامه نویسمون هم که میگه مشکل خاصی نداریم !

حالا تنها راهمون تعویض هاست هستش
از هاست دی ال هاست گرفتیم که سایت رو ببریم روش
اگه اونجا دیدیم مشکل سرعت و خطای رکوئست دیگه نیست مشخص میشه که مشکل از هاست ****** بوده

ولی برنامه نویسمون میگه اگه برید رو هاست دی ال دست به کد نمیزنم (عجب گیری کردیم)
چون هاست دی ال مخصوص سایتهای دانلوده و سایت ما رو نمیتونه میزبانی کنه
یه بهانه دیگه هم اینکه وب سرور هاست دی ال لایت اسپیده که به درد کار ما نمیخوره !!
میگه parsdev خوبه !
میگیم وب سرور ****** هم طبق اونچه که تو سایتش نوشته لایت اسپیده
میگه نه . من دوستم اونجا کار میکنه . میگه واسه کلاس کاری نوشتیم لایت اسپید . وگرنه وب سرویس ****** آپاچیه

خودمون هم که گشتیم نتونستیم متوجه بشیم وب سرویس ****** واقعا چیه !

حالا ما بین مهاجرت به هاست دی ال و پارس دو موندیم !

hasanazizi
September 7th, 2014, 19:00
!

والا دوست عزیز شنیدم اولشم گفتم تو این انجمن ها شنیدم اطلاع دقیقی ندارم شایدم اونایی که گفتن دروغ بگن

#elahe#
September 8th, 2014, 14:36
والا دوست عزیز شنیدم اولشم گفتم تو این انجمن ها شنیدم اطلاع دقیقی ندارم شایدم اونایی که گفتن دروغ بگن

البته همه هاستهای ایرانی به واسطه اینترنت ایرانی هر لحظه امکان قطعیشون هست !

tafakor
September 12th, 2014, 20:25
با سلام و احتذام

متوجه شدن که میشه میشه متوجه شد وب سرور چی هست .
در رابطه با هاست دی ال تعریف های زیادی شنیدم
ولی نمیشه گفت کدوم سرویس دهنده بهتر و برتر هستند باید بر اساس نیاز خودتون انتخاب کنید و سرویس دهنده ای رو انتخاب کنید که مناسب فعالیت شما باشه.
ممکنه به طور مثال میگم هاست دی ال برای خیلی ها خوب باشه ولی برای مثلا من خوب نباشه یا برای شما خوب باشه باید بر اساس نیازتون باهاشون مشاوره کنید و نظر خودشون در رابطه با نحوه عملکرد شما چیه اونوقت تهیه کنید

موفق باشید

hamra
September 12th, 2014, 23:09
قدیما از هاست دی ال سرویس هاست برای سایت داشتم و مشکلی نداشت و پشتیبانی خیلی قوی و پر سرعتی داشتند ، (فقط و فقط تعرفه هاشون بسیار بسیار بالا بود - که یک بار هم اعلام تعطیلی و ورشکستگی کرده بودند و حالا باز دوباره هستند )
نگاه روشن (سرویس نداشتم ازشون تاکنون)

-------

Maysam.M
September 12th, 2014, 23:37
فقط هاست دی ال !

p30nama
September 13th, 2014, 00:27

!

بفرما اینم مشخصات وب سرور ******

Web server
Apache

HTTP response code
200

Server Address
****** .::. هاست هاستینگ تبلیغ در گوگل پایشگر ثبت دامنه ثبت دامین bertina (http://www.***********)

cache-control
max-age=0, no-cache, post-check=0, pre-check=0

connection
close

content-encoding
gzip

content-length
16055

content-type
text/html; charset=utf-8

date
Fri, 12 Sep 2014 20:27:11 GMT

p3p
CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"

pragma
no-cache

server
Apache

vary
Accept-Encoding

x-mod-pagespeed
1.7.30.5-3847

Time to contact web server
1.191737 seconds

More information
NetCraft site report (http://toolbar.netcraft.com/site_report?url=www.***********) - NetCraft uptime data (http://uptime.netcraft.com/up/graph?site=www.***********)

kool
November 4th, 2014, 21:58
از هاست دی ال هاست داریم
فعلا رو ****** هستیم که گاها تو یه صفحه خاص از سایت رکوئست تایم اوت میده واسه 40-50 درصد مشتریها و بازدیدکننده ها . از هاستینگ سوال میکنیم میگن مشکلی نداریم . خودمون هم تایم اون صفحه رو گذاشتیم رو 0 که آنلیمیتید بشه که باز هم حل نشد !
میخوایم هاست رو تعویض کنیم که اگر احیانا مشکل از هاست باشه برطرف شه و هاستی هم انتخاب کنیم که اگر مشکل باهاش حل شد رو همون هاست بمونیم

اگه سایت تان براتون مهم است مکرر جای دیگری را انتخاب و تست نکنید.
اگه از هاست دی ال هاست دارید پیشنهاد میکنم برای تست انتقال بدید و تست کنید یکی دو هفته، اگه مشکل برطرف شد که هیچ اگر نه زیاد انتقال ندید به هر جایی ... / سعی کنید برنامه نویسی سایت خود را نیز بررسی کنید.

lemo1996
November 4th, 2014, 23:05
از هاست دی ال هاست داریم

ایشون از پورت صحبت کردند و من هم سوال پرسیدم
وگرنه میدونم پورت چیه
فقط چون تجربه ندارم نمیدونم اگر پورت پائین باشه باعث چه مشکلاتی میتونه رو سایت بشه

از کجا به این نتیجه رسیدید که رو پهنا و این چیزا حساس هستم ؟ o.0
پهنا موضوعیه که میشه با هزینه اضافی برطرفش کرد و مشکلی برای سایت پیش نیاد
ولی بضی مسائل هستند که در صورت ایجاد مشکل برای سایت ، نه راه پس میمونه واست نه راه پیش . همیشه که نمیشه برای مشکلات سایت اینترنت بی کیفیت مشتری رو بهانه کرد !

کی میگه ماستش ترشه ؟!
از هر هاستینگ معتبر تا نامعتبری بپرسی میتونید سایت ما رو هاست کنید مسلما میگن بله !

نمیتونیم روی شرکتهایی که معروفیت ندارند و ازشون فیدبکی هم نمیشه گرفت ریسک کنیم و سایت بالا بیاریم

- - - Updated - - -

موضوع اصلی اینه

سایت ما حداقل در 4 روز هفته سرعتش در ساعات خاصی از روز پائین میاد
و اغلب هم یه صفجه خاصی از سایت که هر خریداری به این صفحه از سایت هدایت میشه خطای رکوئست تایم اوت داریم
طبق فیدبکی که داریم به احتمال زیاد مشکل از تعداد مراجعه کننده هم نیست . چون نصف شب هم مشکل افت سرعت هم داشته ایم
البته این افت سرعت واسه همه نیست . مثلا واسه خود من تا حالا اتفاق نیفتاده . ولی رکوئست تایم اوت چرا !

****** که میگه مشکل از ما نیست
ولی بعد اینکه همکارا بخش فنی ****** رو کمی تحت فشار گذاشتند طرف گفت ممکنه تامین کننده اینترنت سرورهای ایرانیمون که شرکت افرانت هست با بعضی isp ها مشکل داشته باشه که دلیل افت سرعت میتونه به همین خاطر باشه !!! (کلا جواب قطعی نمیده ******)
از این طرف هم واسه مشکل رکوئست تایم اوت ، زمان رو گذاشتیم رو 0 که یعنی بینهایت . ولی باز هم این خطا رفع نشده
برنامه نویسمون هم که میگه مشکل خاصی نداریم !

حالا تنها راهمون تعویض هاست هستش
از هاست دی ال هاست گرفتیم که سایت رو ببریم روش
اگه اونجا دیدیم مشکل سرعت و خطای رکوئست دیگه نیست مشخص میشه که مشکل از هاست ****** بوده

ولی برنامه نویسمون میگه اگه برید رو هاست دی ال دست به کد نمیزنم (عجب گیری کردیم)
چون هاست دی ال مخصوص سایتهای دانلوده و سایت ما رو نمیتونه میزبانی کنه
یه بهانه دیگه هم اینکه وب سرور هاست دی ال لایت اسپیده که به درد کار ما نمیخوره !!
میگه parsdev خوبه !
میگیم وب سرور ****** هم طبق اونچه که تو سایتش نوشته لایت اسپیده
میگه نه . من دوستم اونجا کار میکنه . میگه واسه کلاس کاری نوشتیم لایت اسپید . وگرنه وب سرویس ****** آپاچیه

خودمون هم که گشتیم نتونستیم متوجه بشیم وب سرویس ****** واقعا چیه !

حالا ما بین مهاجرت به هاست دی ال و پارس دو موندیم !

وب سرورش آپاچی

bamahost
November 5th, 2014, 14:11
با درود
وب سرور سایتشون آپاچه ولی ممکنه برای کاربران از لایت استفاده کنن شما باید وب سرور کاربرانشون رو چک کنید