ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پرمیژن ها

ms313
September 3rd, 2014, 15:58
سلام دوستان خوب هستین؟
یه مشکلی چند روزه غریبان گیر من شده اینکه من یه اسکریپت آپلود سنتر نوشتم .بصورت پیشفرض پرمیژن ها رو بصورت 0644 سیو می کرد .من خودم تعیین نمی کردم پرمیژن ها رو
الان وقتی آپلود می کنم پرمیژن ها بوصرت 600 هست .
و دوم یه مشکل دیگه هم واسه دوستان اتفاق افتاده اینکه بعد عوض کردن پرمیژن فایل کانفیگ خود به خود برمیگرده به حالت 400 .یعنی هر چی عوض می کنیم برمیگیرده به حالت اولش .
HPxf
September 4th, 2014, 20:55
بزارید 444 تغییر میکند؟
اخه چگونه تغییر میکند اگر ئست زده نشود

Yas-Host
September 4th, 2014, 21:16
سلام دوستان خوب هستین؟
یه مشکلی چند روزه غریبان گیر من شده اینکه من یه اسکریپت آپلود سنتر نوشتم .بصورت پیشفرض پرمیژن ها رو بصورت 0644 سیو می کرد .من خودم تعیین نمی کردم پرمیژن ها رو
الان وقتی آپلود می کنم پرمیژن ها بوصرت 600 هست .
و دوم یه مشکل دیگه هم واسه دوستان اتفاق افتاده اینکه بعد عوض کردن پرمیژن فایل کانفیگ خود به خود برمیگرده به حالت 400 .یعنی هر چی عوض می کنیم برمیگیرده به حالت اولش .
owner ها بصورت دستی تنظیم کرده اید ؟ آیا کنترل پنلی بر روی سرور نصب هست ؟

ms313
September 4th, 2014, 21:37
owner ها بصورت دستی تنظیم کرده اید ؟ آیا کنترل پنلی بر روی سرور نصب هست ؟
نه گنترل پنل هست
سی پنل لایت اسپید

بزارید 444 تغییر میکند؟
اخه چگونه تغییر میکند اگر ئست زده نشود

نمی دونم والله .
گزینه اول هم آپلود سنتر اینطوری شده .

HPxf
September 4th, 2014, 21:44
پوشه ها رو به 444 تغییر بدید فایل htaccess 444 کنین ببینید باز تغییر می کند یا نه

Yas-Host
September 4th, 2014, 21:55
نه گنترل پنل هست
سی پنل لایت اسپید

دسترسی روت دارید ؟ به مدیر سرور اطلاع دهید باید حل کنند براتون از شما کاری بر نمیاد و باید زیر شاخه اصلی ( root ) اقدام به تغییر onwer ها کند.

ms313
September 4th, 2014, 22:36
پوشه ها رو به 444 تغییر بدید فایل htaccess 444 کنین ببینید باز تغییر می کند یا نه
کد اچ تی اکسس رو میدی عزیز.
بعد برای گزینه اول چیکار کنیم ؟

- - - Updated - - -

دسترسی روت دارید ؟ به مدیر سرور اطلاع دهید باید حل کنند براتون از شما کاری بر نمیاد و باید زیر شاخه اصلی ( root ) اقدام به تغییر onwer ها کند.

مهندس فایل ها هم بعد آپلود میشن 600 اون رو چطوری تغییر بدیم ؟!