PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بازیابی پسورد یوزرها

soheyl.najmi
September 3rd, 2014, 13:24
با عرض ادب

در قسمت بازیابی رمز برای کاربران بعد از ارسال ایمیل روی لینک که کلیک میکنم میگه بازیابی کلمه عبور با موفقیت انجام گرفت در صورتی که باید فرم تغییر رمز بیاد

لطفا راهنمایی نمایید

flexhost.ir
September 3rd, 2014, 14:12
با عرض ادب

در قسمت بازیابی رمز برای کاربران بعد از ارسال ایمیل روی لینک که کلیک میکنم میگه بازیابی کلمه عبور با موفقیت انجام گرفت در صورتی که باید فرم تغییر رمز بیاد

لطفا راهنمایی نمایید

درود

قالب سایت رو تغییر بدید و مجدد تست کنید

soheyl.najmi
September 3rd, 2014, 14:59
درودقالب سایت رو تغییر بدید و مجدد تست کنیدممنون از راهنمایی شما روی قالب دیگر درست کار میکنه کدوم بخش قتالب رو باید اصلاح کنم که درست بشه

flexhost.ir
September 3rd, 2014, 15:06
ممنون از راهنمایی شما روی قالب دیگر درست کار میکنه کدوم بخش قتالب رو باید اصلاح کنم که درست بشه

pwreset.tpl

رو ویرایش کنید

soheyl.najmi
September 3rd, 2014, 15:55
از کد های قالب های دیگر هم استفاده کردم ولی درست نشد
لطفا راهنمایی نمایید
که pwreset.tpl قالب باید کدام قسمتش ادیت بشه

flexhost.ir
September 3rd, 2014, 16:58
از کد های قالب های دیگر هم استفاده کردم ولی درست نشد
لطفا راهنمایی نمایید
که pwreset.tpl قالب باید کدام قسمتش ادیت بشه

لطفا ادرس سایتتون رو پ.خ کنید

soheyl.najmi
September 4th, 2014, 12:40
ارسال کردم

منتظر راهنمایی شما . . . . . . .

flexhost.ir
September 4th, 2014, 12:56
ارسال کردم

منتظر راهنمایی شما . . . . . . .

مشخصات ورود به هاست و whmcs هم ارسال کنید

soheyl.najmi
September 4th, 2014, 16:14
ارسال شد . . . . . . . . . . . . . . . .

rezahi2
September 7th, 2014, 15:57
با عرض ادب

لطفا راهنمایی نمایید

منم این مشکل رو دارم چجوری حل میشه؟

a.e
September 7th, 2014, 20:27
کافیست فایل pwreset.tpl را از قالب دیفالت و هم نسخه whmcs خود دانلود و با فایل مربوطه در فالب مورد استفاده جایگزین نمایید.

rezahi2
September 7th, 2014, 21:23
کافیست فایل pwreset.tpl را از قالب دیفالت و هم نسخه whmcs خود دانلود و با فایل مربوطه در فالب مورد استفاده جایگزین نمایید.
این فایل رو از کجا دانلود کنم جای کدوم فایل بریزم؟

a.e
September 7th, 2014, 21:36
از پوشه default موجود در پوشه templates یا به عنوانی از قالب دیفالت (پیشفرض) whmcs این فایل را کپی نمایید و در پوشه قالب مورد استفاده بر روی whmcs خود جایگزین نمایید.

rezahi2
September 7th, 2014, 22:28
از پوشه default موجود در پوشه templates یا به عنوانی از قالب دیفالت (پیشفرض) whmcs این فایل را کپی نمایید و در پوشه قالب مورد استفاده بر روی whmcs خود جایگزین نمایید.

نشد!!!

soheyl.najmi
September 8th, 2014, 10:30
دورد
این کارو بکن من انجام دادم درست شد

کافیست کد های فایل pwresetvalidation
را از قالب default هم نسخه whmcs خود جایگزین فایل pwresetvalidation قالب مورد نظرت بکنی

درست میشه