سلام
سالهاست در زمینه فناوری اطلاعات (اینترنت و نرم افزار) فعالیت میکنم که متاسفانه به دلایل شخصی نتوانسته ام مبلغ مورد نیاز را برای راه اندازی و گسترش شغلم تهیه نمایم... بران شدم که پستی در راستای جذب سرمایه گذار در این انجمن با این موضوع منتشر کنم.
فعالیت های کاری
1_ اینترنت و کامپیوتر
2_ شبکه
3_ برنامه نویسی تحت وب
4_ طراحی وبسایت
5_ تولید نرم افزار
6_ فروش نمایندگی و پنل پیامک
شرایط کاری
شخص سرمایه گزار به صورت شریک در شرکت حضور خواهد داشت و در تمامی موارد و فعالیت های شرکت دخالت خواهد کرد...
شخص سرمایه گذار در تیم هیئت مدیره به عنوان مدیر اصلی شرکت نام گذاری شده
شخص سرمایه گذار نیازی به حضور داعم در شرکت را ندارد و میتواند بار مسئولیت را بر دوش بنده قرار دهد.
بنده به عنوان مدیر فناوری شکت وظیفه پشتیبانی از کارکنان و مشتریان شرکت را خواهم داشت و تمامی فعالیت ها را با مشورت مدیر شرکت (شخص سرمایه گذار) انجام خواهم داد.
تضمین درامد
تضمین درامد بستگی به مبلغ سرمایه گذاری و مشورتی که با شخص سرمایه گذار انجام میشود به صورت گفتگوی حضوری مورد بحث قرار میگیرد.
پیشنیازهای شروع همکاری
راه اندازی یک دفتر کار با امکانات
اقدام به ثبت شرکت به نام سرمایه گذار و بنده
جذب نیروی بازاریابی و پرسونلی
عمده فعالیت
طراحی و راه اندازی انواع وبسایت
ارائه پنل ارسال پیامک
تولید وپخش انواع نرم افزارهای کاربردی
تماس با من
تلفن تماس: 09380560457 _ 09128659059 محل سکونت: تهران فعالیت در ضمینه: فناوری اطلاعات 6سال
ms96
September 3rd, 2014, 11:56
به نظر من شما هیچ نیازی به پیشنیازهای اسم برده ندارید. خیلی افرادی در همین انجمن هستن که چندبرابر شما سابقه دارند ولی در منزل فعالیت میکنند و درآمدشون خیلی بیشتر از میزانی هست که شما فکر میکنید. اگه شما در ابتدای کار از هزینه هایی مثل دفتر کار و نیروی اضافی و ... بزنید و هزینه را صرف افزایش توانایی فنی و همینطور تبلیغات بکنید چند برابر سود میکنید :)
omidnami
September 3rd, 2014, 12:06
درود بر شما
دوست عزیز من صحبت از تجارتی بزرگ و ثبت شده میکنم...
عمده فعالیت تولید نرم افزار هست که در صورت نا معتبر بودن نام تجاری اقوانین کپی رایت ایران زیر سوال رفته و تو لید کننده مجرم شناخته خواهد شد.
من سالهاست داخل منزل فعالیت میکنم و لی الان بحث گسترش این فعالیت هاست.
با سپاس از راهنماییتون
HPxf
September 4th, 2014, 09:57
ضمانت کار چگونه است ؟ و در کدام شهرید ؟
omidnami
September 10th, 2014, 10:42
در تهران فعالیت مینماییم...
در واقع این سرمایه گذار است که باید به ما تضمین دهد نه ما.. چون تمامی اسناد و مدارک و اوراق به نام شخصی میباشد که سرمایه را پرداخت مینماید.
AhrimanSefid
September 10th, 2014, 10:57
اگه راه افتاد بگین من هم بیام کارمند.
irsrev
September 10th, 2014, 14:51
درود
اطلاعات کامل را برای بررسی پ.خ کنید
رزومه+سابقه کار+اطلاعات تماس و...
سایر اطلاعات برای شما پ.خ شد
downloaddl
September 10th, 2014, 15:07
حدوداً به چقدر سرمایه نیاز دارید؟
دفتر هم ندارید؟
سابقه کاری و ... برای من ارسال کنید
hamra
September 10th, 2014, 15:15
در واقع این سرمایه گذار است که باید به ما تضمین دهد نه ما.. چون تمامی اسناد و مدارک و اوراق به نام شخصی میباشد که سرمایه را پرداخت مینماید.
خسته نباشید ! شما هم خدا رو میخواهید و هم خرما !
شما میخواهید از سرمایه طرف استفاده کنید و مسلما سرمایه گذار با هدف سد وارد این برنامه شما میشه و هیچ اطلاعی هم ممکن است از پشت پرده نداشته باشه و شما نیز باید تضمین داشته باشید که طی مدتی فعالیت با شکست مواجه نمیشید و یا اگر با شکست برخورد کردید چه بلایی سر سرمایه و خود سرمایه گذار قرار بیاد !
aligoli
September 10th, 2014, 16:07
شما چند سال دارید ؟
در کجای تهران سکونت دارید ؟
رشته تحصیلی شما چیست ؟
جنسیت شما ؟
در حال حاضر دانشجو هستید ؟
viasky
September 10th, 2014, 16:31
ذکر فرمودید تضمین درامد
می تونید برای این منظور ضمانت بدید؟ چک و سفته + ضمانت نامه کتبی
omidnami
September 10th, 2014, 16:35
شما چند سال دارید ؟
در کجای تهران سکونت دارید ؟
رشته تحصیلی شما چیست ؟
جنسیت شما ؟
در حال حاضر دانشجو هستید ؟
درود بر شما
25 سال سن دارم
جنوب غربی تهران (شهرک اندیشه)
طراحی صفحات وب خانده ام
مرد هستم
دانشجو نیستم.
5 سال است در زمینه وب فعالیت میکنم.
آماده مشاوره حضوری میباشم.
- - - Updated - - -
ذکر فرمودید تضمین درامد
می تونید برای این منظور ضمانت بدید؟ چک و سفته + ضمانت نامه کتبی
حضوراً صحبت خواهیم کرد (در صورت تمایل)
samansystems
September 10th, 2014, 16:44
پيشنهاد ميکنم تو جلسات 4شنبه های همفکر شرکت کنيد.
مجموعه های مختلفی وجود دارن که تمايل دارن روی نيروی انسانی سرمايه گذاری کنن و سامان سيستم هم ازين ماجرا مستثنا نيست.
Hamfekr همفکر | گفتگوی سازنده (http://hamfekr.net/)
netmelli
September 10th, 2014, 17:27
با سلام
یک روزومه و اطلاعات تکمیلی برام ارسال کن
اسم
میزان روابط عمومی
تحصیلات
و یک سری موارد دیگر
به همراه شماره تماس
مشکلی با سرمایه گزاری یا این موارد نداریم
یا تو دیتا سنتر میزاریم کار کنید
یا در دفتر
در تماس باشید باهام
09121976352 آجورلو
talait
September 10th, 2014, 17:49
لطفا اطلاعات کامل رو ارسال کنید
ممنون
mehrshad13and11
September 11th, 2014, 08:50
استارتر عزیز تمام مشخصات تو پست اول ذکر کنید.
ببخشید اینو میگم دوستانی که کامنت میدید همتون نیرو نیاز دارید ؟ یا این کامنت ها جنبه تبلیغاتی و اسپم دارند؟ :دی
samansystems
September 11th, 2014, 11:53
استارتر عزیز تمام مشخصات تو پست اول ذکر کنید.
ببخشید اینو میگم دوستانی که کامنت میدید همتون نیرو نیاز دارید ؟ یا این کامنت ها جنبه تبلیغاتی و اسپم دارند؟ :دی
مسئله اين هست که ايشون به کار احتياج ندارن.
به سرمايه گذار احتياج دارن و سرمايه گذار هم هرچقدر ريسک پذير باشه باز لازم هست طرف مقابل خودش رو به خوبی بشناسه.
اين موضوع هم با تاپيک و رزومه حل نميشه و اينها مقدمه هست.
بعد ازون چندين و چند جلسه بايد انجام بشه و بعد ازون هم دوره ای برای شناسائی متقابل طرفين (سرمايه گذار و کسی که به سرمايه نياز داره) که به دوره نامزدی معرف هست.
پيشنهاد ميکنم سعی کنيد به مجموعه هایی که ميتونن به شما در اين زمينه کمک کنن نزديک تر بشيد تا طی يک بازه زمانی بتونيد اين سرمايه رو جذب کنيد ان شاء الله.
omidnami
September 13th, 2014, 00:11
دوستان بنده عرض کردم در صورتی که شخصی قادر به سرمایه گذاری میباشد تماس بگیرد تا حضوراً بحث کنیم.
09380560457
09128659059
نامی
HPxf
September 13th, 2014, 00:24
ببخشید ما ضمانت داریم سرمایه گذاری میکنیم در کار شما و شما باید ضمانت بدید برای سود و برگشت سرمایه و ....
sht-design
September 13th, 2014, 00:25
دوستان بنده عرض کردم در صورتی که شخصی قادر به سرمایه گذاری میباشد تماس بگیرد تا حضوراً بحث کنیم.
09380560457
09128659059
نامی
ببخشید که این رو میگم اما اگر سرمایه گذاری پیدا کردید که حاضر شد تضمینی ارائه کنه به ما هم معرفی کنید چون ما هم نیازمند سرمایه گذار هستیم
HPxf
September 13th, 2014, 00:29
شما برای شروع کار چقدر هزینه دارید انجام میدید ؟ اطلاعات را ارسال نمایید میخواهید دفتر و شرکت تازه تاسیس نمایید :|