ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال ساب دامنه به هاست دانلود

Mohsenheyto
September 2nd, 2014, 15:06
سلام به همه دوستان
من یه هاست دارم که دامنه اصلیم بهش وصله ... و حالا یه هاست واسه دانلود گرفتم و میخوام این هاست دانلود رو به ساب دامنه متصل کنم لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم/؟
توی هاست اصلی باید ساب دامنه درست کنم و بعد توی هاست دانلود اونو بهش وصل کنم؟؟؟ چجوری باید این کارو بکنم؟؟؟؟

royl
September 2nd, 2014, 15:07
باسلام
از این آموزش استفاده کنید
http://www.royaldata.org/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=14
بااحترام

Mohsenheyto
September 2nd, 2014, 15:19
باسلام
از این آموزش استفاده کنید
http://www.royaldata.org/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=14
بااحترام

دوست عزیز من توی هاست اصلیم این گزینه رو ندارم
Advanced DNS Zone Editor
وی بجاش گزینه
Simple DNS Zone Editor
رو داره؟؟؟؟

میزبانی کهکشان
September 2nd, 2014, 15:21
شما از قسمت Simple DNS Zone Editor
یک ریکورد ثبت کنید
قسمت اول ادرس ساب
و قسمت دوم ای پی هاست دانلود

Mohsenheyto
September 2nd, 2014, 15:24
شما از قسمت Simple DNS Zone Editor
یک ریکورد ثبت کنید
قسمت اول ادرس ساب
و قسمت دوم ای پی هاست دانلود

دوست عزیز Add a CNAME Record

یا
Add an A Record

؟؟؟؟

پس dns های هاست دانلود رو کجا وارد کنم؟؟؟
توی هاست دانلود نمیخواد چیزی بزنم؟؟؟

میزبانی کهکشان
September 2nd, 2014, 15:27
Add an A Recordنیازی به dns نیست، شما قسمت Address ادرس ای پی هاست دانلود رو وارد کنید

royl
September 2nd, 2014, 16:18
باسلام
ما کاربران خودمون توصیه کردیم که از cname به جای a کنن
چون در اون صورت نیازی ندارن که در زمان تغییر ای پی سرور آی پی رو تغییر بدن و اتوماتیک از دی ان اس میگیره
بااحترام

میزبانی کهکشان
September 2nd, 2014, 19:46
باسلام
ما کاربران خودمون توصیه کردیم که از cname به جای a کنن
چون در اون صورت نیازی ندارن که در زمان تغییر ای پی سرور آی پی رو تغییر بدن و اتوماتیک از دی ان اس میگیره
بااحترام

سلام
گاهی اوقات در بضی از هاستینگ ها Advanced DNS Zone Editor غیر فعال هست ، بدلیل امکان ثبت dns اختصاصی.
در Simple DNS Zone Editor قسمتی برای ایجاد cname وجود داره ، که بنده تا به حال تست نکردم که همون کاری را که در آموزش شما بوده رو انجام میده یا خیر.

royl
September 2nd, 2014, 20:45
سلام
گاهی اوقات در بضی از هاستینگ ها Advanced DNS Zone Editor غیر فعال هست ، بدلیل امکان ثبت dns اختصاصی.
در Simple DNS Zone Editor قسمتی برای ایجاد cname وجود داره ، که بنده تا به حال تست نکردم که همون کاری را که در آموزش شما بوده رو انجام میده یا خیر.

باسلام
از اون قسمت هم میشه انجام داد
بااحترام

hharddy
September 2nd, 2014, 21:30
اگه قابلیت Add an A Record غیر فعال هست تیکت بزن خودشون برات ثبت می کنن در ضمن بعضی شرکت cname برای هاست دانلود کار نمی کنه باید از همون Add an A Record استفاده کرد