توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازم درخواست سرور برای تورنت !
yaghi
September 1st, 2014, 01:37
سلام
دیگه کلافه شدم از خرید سرور به غیر از 2،3 تا فروشنده منصف با سرور های خوب مثل پرشین بیت و پرشیا میزبان و یکی دیگه ! به بقیه خیلی اعتمادی ندارم. در ضمن از پرشین بیت سرور دارم و اگر سرور مورد نظرم پیدا نشه این یکی سرورُ از پرشیا میزبان میگیرم پس نگید چرا از همونا نمگیری !
یه همچین سروری می خوام !
مناسب برای تورنت با سرعت دانلود و آپلود بالای 100مگا بایت ( حالا این داستان شد :|) همین !
سرور اختصاصی هم اگر با همچین سرعتی وجود داره تا 200 تومن میدم ولی الویت خریدم سرور مجازیِ.
mashadp30
September 1st, 2014, 01:41
با سلام از انگلیس میتونم بهتون بدم
ماهیانه 22 هزار تومان
رم 2 گیگ
سبد خرید - برناسرور (http://bornaserver.ir/cart.php)
منابع اختصاصی
تضمین کیفیت و پایداری سرویس ها
company_hosting
September 1st, 2014, 01:48
سلام
دیگه کلافه شدم از خرید سرور به غیر از 2،3 تا فروشنده منصف با سرور های خوب مثل پرشین بیت و پرشیا میزبان و یکی دیگه ! به بقیه خیلی اعتمادی ندارم. در ضمن از پرشین بیت سرور دارم و اگر سرور مورد نظرم پیدا نشه این یکی سرورُ از پرشیا میزبان میگیرم پس نگید چرا از همونا نمگیری !
یه همچین سروری می خوام !
مناسب برای تورنت با سرعت دانلود و آپلود بالای 100مگ همین !
سرور اختصاصی هم اگر با همچین سرعتی وجود داره تا 200 تومن میدم ولی الویت خریدم سرور مجازیِ.
سلام
100 مگ = یعنی 100مگابایت یا 100 مگابیت ؟
اگر 100 مگابایت میخواهید سرور اختصاصی فقط می تواند به شما این سرعت بدهد
اگر 100مگابیت بخواهید با هزینه 90 هزار تومان میتوانیم به شما بدهیم با تضمبن و گارانتی برگشت هزینه
سرور اختصاصی با این قیمت 200 موجود هست
در صورت نیاز در تماس باشید
با تشکر
ULTRAWEB
September 1st, 2014, 01:51
سلام
یه همچین سروری می خوام !
مناسب برای تورنت با سرعت دانلود و آپلود بالای 100مگ همین !
سرعت مدنظر شما مگابیت هست یا مگابایت؟
اگر مگابیت هست که فراوان ریخته سرور اگر مگابایت هست که 200تومن هزینه خیلی خیلی کمی هست برای یک پورت هزارمگابیت که بهتون دانلود دایمی 100مگابایت در ثانیه بده که صبح و شب این پهنای باند
رو برای مصرف در اختیار شما قرار بده (در ضمن مسلما این افرادی که گفتین هم سرور با پورت صبح تا شب 100مگابایت به شما نمیدادن چون هردو سرور اشتراکی داشتن
softlayer
September 1st, 2014, 02:01
سلام
یه همچین سروری می خوام !
مناسب برای تورنت با سرعت دانلود و آپلود بالای 100مگا بایت ( حالا این داستان شد :|) همین !
از فرانسه درخدمتیم
سری به تاپیک امضا بزنید کد تخفیف وتست موجود هست
behnam289
September 1st, 2014, 02:13
سلام
یه همچین سروری می خوام !
با سلام
خیلی سخت هست که سرور مجازی بالی 100 مگابایت بر ثانیه پیدا کنید ( اگر هم پیداکنید موقت این سرعت خواهد بود )
سرور اختصاصی از آلمان با پورت 1000 مگابیت (سرعت دانلود معمولا بالای 85 مگابایت ) با قیمت حدود 200ت و حتی کمتر میتونیم به شما بدیم .
اگر تضمین شده بالای 100 مگابایت میخواهید سرور اختصاصی با پورت 10 گیگ هست که قیمت خیلی بیشتر از 200 ت هست .
yaghi
September 1st, 2014, 02:19
با سلام
خیلی سخت هست که سرور مجازی بالی 100 مگابایت بر ثانیه پیدا کنید ( اگر هم پیداکنید موقت این سرعت خواهد بود )
سرور اختصاصی از آلمان با پورت 1000 مگابیت (سرعت دانلود معمولا بالای 85 مگابایت ) با قیمت حدود 200ت و حتی کمتر میتونیم به شما بدیم .
اگر تضمین شده بالای 100 مگابایت میخواهید سرور اختصاصی با پورت 10 گیگ هست که قیمت خیلی بیشتر از 200 ت هست .
والا الان سرور پرشین بیتی که دارم همیشه سرعتش بالای 100 مگابایتِ !
سرور اختصاصی آلمان منظور ازهتزنرِ !؟ کدوم پلنش !؟ مگه سرور اختصاصی نیست پس چراسرعت معمولا بالای 85 مگابایت !؟
omidppm
September 1st, 2014, 02:38
با سلام و احترام از فروش ویژه ما هم میتونید دیدن کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/119207/
ULTRAWEB
September 1st, 2014, 02:38
سرور اختصاصی آلمان منظور ازهتزنرِ !؟ کدوم پلنش !؟ مگه سرور اختصاصی نیست پس چراسرعت معمولا بالای 85 مگابایت !؟
یعنی یک سرور اختصاصی دارن که کلا پهنای باندش دراختیار شماست و سرعتش همیشه 100مگابایت هست
لطف کنین ای پی سرورتون رو بفرمایید و پلن سرور توی دیتاسنتر ببینیم همچین چیزی اصلا میشه یا نه؟!
جرا که موردی که می فرمایین دوراز وا,قعیت به نظر میرسه البته جسارت نشده باشه
ولی منطقی چیزی ما میدونیم این هست نه با 200تومن میشه تهیه کرد
اگرم بشه تهیه کرد 100مگابایت نخواهد بود و حتما کمتر خواهد بود مگر اینکه با ترافیک محدود باشه
yaghi
September 1st, 2014, 02:41
یعنی یک سرور اختصاصی دارن که کلا پهنای باندش دراختیار شماست و سرعتش همیشه 100مگابایت هست
لطف کنین ای پی سرورتون رو بفرمایید و پلن سرور توی دیتاسنتر ببینیم همچین چیزی اصلا میشه یا نه؟!
جرا که موردی که می فرمایین دوراز واقعیت به نظر میرسه البته جسارت نشده باشه
ProVPS 4069
• رم : 4 گیگابایت DDR3 ECC 1600MHz
• پردازنده: 3 هسته
• هارد: 50 گیگابایت اس اس دی
• پورت: 1 گیگابیت
• ترافیک: نامحدود
• آی پی: 1 عدد
خواستید یوزر و پسم بدم برید تست کنید ! البته گفتن نباید بیشتر از 6ترا مصرف کنم.
پشتیبانی از طریق تیکت در سایت و آیدی :whpersian1 و اسکایپ :javad.ezati تماس تلفنی:09359290050-09123104071
با تشکر
وب هاست پرشین
behnam289
September 1st, 2014, 03:23
با سلام
دست کم را گفتیم چون شما تضمین میخواستید ! سرور اختصاصی هست و اگر لینکی را برای تست دانلود کنید حدود 80-90 مگ سرعت میدهد .
پهنای باند هم نا محدود نیست 10 ترابایت هست
اگر شرایطی که گفتم را میپسندید با ما تماس بگیرید
سوالات قبل از خرید (http://my.webfa.net/submitticket.php)
با سلام و عرض ادب و احترام
هم سرور اختصاصی می توانیم بتون بدهیم و هم مجازی
ارائه با کیفیت ترین سرور های مجازی از دیتاسنتر رد استین انگلستان با پورت 10 گیگ و با کیفیت
ارائه هارد با کیفیت و پر سرعت (SSD Or SSHD)
منابع اختصاصی و رزرو به صورت واقعی
با توجه به اینکه ما نماینده گلد رد استیشن انگلستان (https://my.redstation.com/partners/mobinhost.aspx) هستیم یقینا بهترین سرور ها رو از این دیتاسنتر ارائه می کنیم . شما هم حتما امتحان کنید پشیمان نخواهید شد
این افر هم از هتزنر آلمان و هم از رد استیشن انگلستان قابل ارائه می باشد
افر ویژه با قیمت مناسب
رم یک گیگ(به صورت اختصاصی)
1000 هرتز سی پی یو (به صورت اختصاصی)
هارد 30 گیگ SSHD (در صورت نیاز به کیفیت بیشتر هارد SSD پیشنهاد می شود )
پورت 10 گیگ با تضمین 1500 Mb گارانتی
پشتیبانی 24 ساعته رد استیشن انگلستان
منابع سخت افزاری بی نظیر
آپتایم 100 %
7 روز بازگشت وجه در صورت عدم رضایت و ایراد در سرویس شما (مشکل باید منطقی باشد و همچنین سرور تست ارائه نمی گردد )
قیمت ماهانه 30 هزار تومان
تفکیک قیمت ها
هر گیگ رم اختصاصی 10 هزار تومان در ماه
هر 1000 هرتز سی پی یو 10 هزار تومان در ماه
هر 50 گیگ هارد SSHD ماهانه 10 هزار تومان
هر 10 گیگ هارد SSD ماهانه 10 هزار تومان
هر سیستم عاملی که نیاز داشته باشید نصب می گردد (Win 2012 - win 2008 - Centos 6.5 ,....)
در صورت نیاز به عقد قرار داد سالیانه امکان انعقاد قرار داد رسمی در محل دفتر ما امکان پذیر هست
برای پشتیبانی و سوالات پیش از خرید می توانید
تلفن شرکت :02166059112 (ویژه پشتیبانی و فروش )
تلفن همراه :09191889367 (ویژه پشتیبانی و فروش )
سامانه پشتیبانی و فروش برای ورود اینجا کلیک کنید (http://mobinhost.com/client/submitticket.php)
مبین هاست | هاست | دامنه |نماینده رداستیشن| پهنای باند نامحدود| سرور نا محدود ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی (http://www.mobinhost.com/)
novin-web
September 1st, 2014, 12:43
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
http://yon.ir/gPRT
فروش ویژه رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
http://yon.ir/uTai
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
Ticket: http://yon.ir/TE7j
موبایل: 0937-3715950
تلفن: 66015891-021
Email: admin@novinhost.org
YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
yaghi
September 2nd, 2014, 19:39
خب مثل اینکه نمیشه همچین سروری پیدا کرد ! اگر سرعتُ بزارم کنار (یعنی سرعت حد همون 60-70 مگابایت باشه نه 100 به بالا) حالا سروری پیشنهاد بدین که پهنای باند بالایی داشته باشه !
traxex12345
September 2nd, 2014, 22:48
منابع اختصاصی – پنل تحت وب – قیمت مناست – بازگشت وجه در صورت نا رضایتی - آپتایم بالا
با سلام و عرض ادب و احترام
هم سرور اختصاصی می توانیم بتون بدهیم و هم مجازی
ارائه با کیفیت ترین سرور های مجازی از دیتاسنتر رد استین انگلستان با پورت 10 گیگ و با کیفیت
ارائه هارد با کیفیت و پر سرعت (SSD Or SSHD)
منابع اختصاصی و رزرو به صورت واقعی
با توجه به اینکه ما نماینده گلد رد استیشن انگلستان (https://my.redstation.com/partners/mobinhost.aspx) هستیم یقینا بهترین سرور ها رو از این دیتاسنتر ارائه می کنیم . شما هم حتما امتحان کنید پشیمان نخواهید شد
این افر هم از هتزنر آلمان و هم از رد استیشن انگلستان قابل ارائه می باشد
افر ویژه با قیمت مناسب
رم یک گیگ(به صورت اختصاصی)
1000 هرتز سی پی یو (به صورت اختصاصی)
هارد 30 گیگ SSHD (در صورت نیاز به کیفیت بیشتر هارد SSD پیشنهاد می شود )
پورت 10 گیگ با تضمین 1500 Mb گارانتی
پشتیبانی 24 ساعته رد استیشن انگلستان
منابع سخت افزاری بی نظیر
آپتایم 100 %
7 روز بازگشت وجه در صورت عدم رضایت و ایراد در سرویس شما (مشکل باید منطقی باشد و همچنین سرور تست ارائه نمی گردد )
قیمت ماهانه 30 هزار تومان
تفکیک قیمت ها
هر گیگ رم اختصاصی 10 هزار تومان در ماه
هر 1000 هرتز سی پی یو 10 هزار تومان در ماه
هر 50 گیگ هارد SSHD ماهانه 10 هزار تومان
هر 10 گیگ هارد SSD ماهانه 10 هزار تومان
هر سیستم عاملی که نیاز داشته باشید نصب می گردد (Win 2012 - win 2008 - Centos 6.5 ,....)
در صورت نیاز به عقد قرار داد سالیانه امکان انعقاد قرار داد رسمی در محل دفتر ما امکان پذیر هست
برای پشتیبانی و سوالات پیش از خرید می توانید
تلفن شرکت :02166059112 (ویژه پشتیبانی و فروش )
تلفن همراه :09191889367 (ویژه پشتیبانی و فروش )
سامانه پشتیبانی و فروش برای ورود اینجا کلیک کنید (http://mobinhost.com/client/submitticket.php)
مبین هاست | هاست | دامنه |نماینده رداستیشن| پهنای باند نامحدود| سرور نا محدود ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی (http://www.mobinhost.com/)
سری قبل که بدجوری منُ سر کار گذاشتین ساعت 12 شب زنگ زدین که مطمئن شین خریدارم ! گفتید تا چند ساعت بعد تحویل میدم من تا 6 صبح بیدار بودم سرورُ حتی فرداشم تحویل نداید ! البته بهتر شد چون دوباره از پرشین بیت خریدم ! بگذریم !! سرور با مشخصاتِ زیرُ چند حساب میکنید و پهنای باندتون چقدره !؟
رم دو گیگ
2000 هرتز سی پی یو
هارد 50 گیگ ssd
پورت 10 گیگ با تضمین 1500 mb گارانتی
mobinhost.in
September 3rd, 2014, 11:24
سری قبل که بدجوری منُ سر کار گذاشتین ساعت 12 شب زنگ زدین که مطمئن شین خریدارم ! گفتید تا چند ساعت بعد تحویل میدم من تا 6 صبح بیدار بودم سرورُ حتی فرداشم تحویل نداید ! البته بهتر شد چون دوباره از پرشین بیت خریدم ! بگذریم !! سرور با مشخصاتِ زیرُ چند حساب میکنید و پهنای باندتون چقدره !؟
رم دو گیگ
2000 هرتز سی پی یو
هارد 50 گیگ ssd
پورت 10 گیگ با تضمین 1500 mb گارانتی
دوست من ساعت کاری ما از 9 صبح تا 9 شب هست
اگر بعد از این ساعت پولی پرداخت می کردین سرویس تحویل می شد شما سرور تست میخای توقع هم نباید داشته باشی من ساعت 1 شب براتون اماده کنم . باز هم اگر پرداخت می کردین حق با شما بود
اسب پیشکشی رو دندون نمی شمارند
و اما قیمت سرور
مطمن باش کسی از رد استیشن همچین سروری رو با این قیمت مناسب و البته با منابع که بتون می دهم نخواهد داد
رم دو گیگ
2000 هرتز سی پی یو
50 گیگی اس اس دی
قیمت ماهانه 55 هزار تومان ماهانه
دوست من منابع با کیفیت و اختصتصی به شما ارائه خواهد شد
پشتیبانی 24 ساعته بر روی سرور های رد استیشن وجود دارد
Dictator_
September 4th, 2014, 16:23
خب مثل اینکه نمیشه همچین سروری پیدا کرد ! اگر سرعتُ بزارم کنار (یعنی سرعت حد همون 60-70 مگابایت باشه نه 100 به بالا) حالا سروری پیشنهاد بدین که پهنای باند بالایی داشته باشه !
سلام.
اگر خواستید با همین سرعتی که میفرمایید میتونم تقدیم کنم .
پورت اشتراکی هست و فقط مصرف کننده شما نیستید بنده بار ها این مورد رو گفتم برای شما.
این سرعتی هم که سرور های بنده دارند مطمئن باشید کم پیدا میکنید چون مشتری دان و آپ کم داریم و روی سرور زیاد فروش نمیکنیم کانفیگ هارد عالی هست و ....
اما سرعت همین هست .
سرعت 100 مگ که میفرمایید برای زمانی هست که شما از 100% پورت استفاده کنید. و این منسفانه نیست .البته مدیریت قبلی که به شما سرور دادند خیلی ارزان حساب کردند شما حتی برای همچین سرور باید بیش از 100 هزار تومان هزینه کنید چون مصرف بالا هست از طرفی برای حفظ کیفیت باید آی پی کمتری روی سرور ایجاد شود.
اگر خواستید با شرایط قبلی در خدمتیم
موفق و پیروز باشد :54:
mashadp30
September 4th, 2014, 16:43
با سلام از رداستیشن میتونم بهتون بدم
۲ گیگ رم
۵۰ گیگ هارد
ماهیانه ۲۲ هزار تومان
سبد خرید - برناسرور (http://bornaserver.ir/cart.php)
ided
September 4th, 2014, 18:45
سلام
یه همچین سروری می خوام !
سلام
اون سرعت دریافتی و ارسالی شما در تورنت کاملا به لیچر ها و سیدرز ها بستگی داره
شما بخای یه لینک تورنت یا یه سیدرز رو دانلود کنی 10گیگ پهنای باند داشته باشی همش محدود میشه به همون یه دونه سیدرز شما
yaghi
September 5th, 2014, 00:30
سلام
اون سرعت دریافتی و ارسالی شما در تورنت کاملا به لیچر ها و سیدرز ها بستگی داره
شما بخای یه لینک تورنت یا یه سیدرز رو دانلود کنی 10گیگ پهنای باند داشته باشی همش محدود میشه به همون یه دونه سیدرز شما
اصلا تورنت مهم نیست برای من مخصوصا دانلودش من بعد از اینکه فابلُ میگیرم به 8 تا آپلودسنتر آپ میکنم اینجاست که سرعت آپلود مهم میشه !
ided
September 5th, 2014, 01:04
اصلا تورنت مهم نیست برای من مخصوصا دانلودش من بعد از اینکه فابلُ میگیرم به 8 تا آپلودسنتر آپ میکنم اینجاست که سرعت آپلود مهم میشه !
سلام مجدد
اگه منظورتون آپلود سنترهای رایگان تو نت مثل آپلودبوی و امثالهم هست که باید بگم پورت 100مگابیت هم زیاده واسه آپلود کردن
چون بازم تو این موارد محدودیت سرعت از طرف سروری هست که توش آپلود میکنین
yaghi
September 6th, 2014, 01:43
سلام مجدد
اگه منظورتون آپلود سنترهای رایگان تو نت مثل آپلودبوی و امثالهم هست که باید بگم پورت 100مگابیت هم زیاده واسه آپلود کردن
چون بازم تو این موارد محدودیت سرعت از طرف سروری هست که توش آپلود میکنین
همزمان آپلود میکنم ! رپیدگیتور به تنهایی 70مگ سرعت آپلودشه ! حالا حساب کنید اگر 8تا بشن چقدر سرعت آپلود لازم داره ! بله میشه با 100 مگ هم آپلود کرد ولی مهم سرعتِ!!!
- - - Updated - - -
سلام.
اگر خواستید با همین سرعتی که میفرمایید میتونم تقدیم کنم .
پورت اشتراکی هست و فقط مصرف کننده شما نیستید بنده بار ها این مورد رو گفتم برای شما.
این سرعتی هم که سرور های بنده دارند مطمئن باشید کم پیدا میکنید چون مشتری دان و آپ کم داریم و روی سرور زیاد فروش نمیکنیم کانفیگ هارد عالی هست و ....
اما سرعت همین هست .
سرعت 100 مگ که میفرمایید برای زمانی هست که شما از 100% پورت استفاده کنید. و این منسفانه نیست .البته مدیریت قبلی که به شما سرور دادند خیلی ارزان حساب کردند شما حتی برای همچین سرور باید بیش از 100 هزار تومان هزینه کنید چون مصرف بالا هست از طرفی برای حفظ کیفیت باید آی پی کمتری روی سرور ایجاد شود.
اگر خواستید با شرایط قبلی در خدمتیم
موفق و پیروز باشد :54:
بله سرورهای شما مد نطرم هست ولی فعلا با یکی دو نفر برای خرید سرور اختصاصی و مجازی دارم مذاکره میکنم !!!
- - - Updated - - -
از پرشین وی دی اس خریداری شد ولی قرار شد فردا تحویل بدن.
OmidX
September 6th, 2014, 20:08
سلام ... با بالاترین کیفیت پورت از دیتاسنتر OVH فرانسه (برند اول و اصلی) با پینگ عالی ب ایران در خدمتیم ...
سی پی یو : Intel XeonE5-1620 - برای سرور شما 1000MHz
رم : 1GB DDR3 ECC
هارد : 50 گیگابایت SATA3
پهنای باند : نامحدود واقعی
منابع سرور : کاملا اختصاصی
مجازی ساز : VMware ESXi 5.5
دیتاسنتر : OVH (فرانسه یا هلند ب انتخاب شما)
پورت : 1Gbps
سیستم عامل های قابل نصب : لینوکس (CentOS و ...) و ویندوز (Server 2008 R2 ، Server 2012 و ...)
قیمت ماه اول : 15,000 ت (با احتساب تخفیف 40% در ماه اول ، کد تخفیف : 76KK5ZBDGZ)
از ماه دوم : 25,000 ت / ماهانه
طرح دوم :
قیمت سه ماه اول : 20,000 ت (با احتساب تخفیف 20% در هر ماه ، کد تخفیف : 6U3HXNM94A)
از ماه چهارم : 25,000 ت / ماهانه
دانلود از تورنت :
ـــــــــــــــــــــــــ ــ
+ همانطور ک میدونید ، دیتاسنتر OVH بزرگترین سید باکس ها و ترکر های دنیا رو میزبانی میکنه ، دانلود از تورنت و راه اندازی ترکر های خصوصی مجاز هست.
فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر با کیفیت ovh (فرانسه و هلند) + 60 درصد تخفیف ! (http://www.webhostingtalk.ir/f15/123309/)
کلیه سرور ها دارای منابع کاملا اختصاصی (VDS) ، فایروال سخت افزاری ، پنل مانیتورینگ و کنسول تحت وب (vsphere web client) و پنل ری استارت در پشتیبانی میباشند ...
نماد دائم هم داریم ، هر گونه سؤالی بود ، بپرسید ، در خدمتتون هستم ...