PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه با vps لینک دانلود را مستقیم کنیم؟

film29
August 30th, 2014, 10:39
سلام دوستان خوبم.
یه چند وقتیه تو فکر مستقیم کردن یه سری از فایلی هایی هستم که روی دانلود سنتر های خارجی مثل لت بیت و فایل کلاد و ... آپلود شدن.

آخه میدونین هرکدوم ازینا برا خودشون یه تعرفه دارن اونم که گرونه.به همین دلیل خودم به فکر افتادم.

اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه.

ممنون.

mrasol
August 30th, 2014, 10:45
سلام دوستان خوبم.
یه چند وقتیه تو فکر مستقیم کردن یه سری از فایلی هایی هستم که روی دانلود سنتر های خارجی مثل لت بیت و فایل کلاد و ... آپلود شدن.

آخه میدونین هرکدوم ازینا برا خودشون یه تعرفه دارن اونم که گرونه.به همین دلیل خودم به فکر افتادم.

ممنون.
سلام
ببخشید دقیق تر میتونید توضیح بدید؟شما یعنی میخواید فایل ها رو داخل وی پی اس از دانلود سنترها دانلود کنید و بعد از وی پی اس بزارید واسه دانلود؟

Yas-Host
August 30th, 2014, 10:46
سلام دوستان خوبم.

ممنون.

باید با استفاده از اسکریپت لیچ , لینک دانلود را لیچ کنید.

film29
August 30th, 2014, 10:52
سلام
ببخشید دقیق تر میتونید توضیح بدید؟شما یعنی میخواید فایل ها رو داخل وی پی اس از دانلود سنترها دانلود کنید و بعد از وی پی اس بزارید واسه دانلود؟

بله میخوام دانلود کنم روی vps و از اونجا به کامپیوترم.

- - - Updated - - -

باید با استفاده از اسکریپت لیچ , لینک دانلود را لیچ کنید.

اسکرزیپت لیچ رو روی هاستم امتحان کردم.کار نمیکنه.آیا روی VPS کار میکنه؟

novin-web
August 30th, 2014, 10:58
سلام
شما میتونید با نصب اسکریپت رایگان rapidleech از 200 فایل هاستینگ دنیا دانلود کنید روی سرور خودتون و بعد به صورت لینک مستقیم از سرور خودتون دانلود کنید.

film29
August 30th, 2014, 11:32
سلام.تقریبا همه دوستان لیچ رو توصیه میکنن.ولی من قبلا این اسکريپت رو روی هاست سی پنل نصب کردم که کار نکرده.حالا سوال من اینه که آیا این اسکريپت روی سرور مجازی درست کار ميکنه؟

میزبانی کهکشان
August 30th, 2014, 11:38
فکر کنم تبدیل vps ویندوز به هاست دانلود بکارت بیاد

Yas-Host
August 30th, 2014, 11:41
سلام.تقریبا همه دوستان لیچ رو توصیه میکنن.ولی من قبلا این اسکريپت رو روی هاست سی پنل نصب کردم که کار نکرده.حالا سوال من اینه که آیا این اسکريپت روی سرور مجازی درست کار ميکنه؟

بر روی همه هاستینگ ها به علت بد بودن کانفیگ سرور فوق یا اینکه امکان استفاده و توابع را بسته بودند

ولی شما در سرور مجازی میتوانید سرور رو طوری کانفیگ کنید تا هم از این اسکریپت ها قابل پشتیبانی باشد و هم راحت بتوانید کار کنید.

پیشنهاد بنده یک سرور با کانفیگ Nginx + php-fpm می باشد.

film29
August 30th, 2014, 13:02
فکر کنم تبدیل vps ویندوز به هاست دانلود بکارت بیاد

سلام.میشه بیشتر توضیح بدین.
ممنون