توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مراحل کانفیگ سرور مجازی
demonvictor
August 29th, 2014, 22:36
درود
میخواستم بدونم که وقتی اسم کانفیگ سرور مجازی میاد مثلا برای استفاده برای هاست یا چیزای دیه.حالا میتونه لینوکس یا ویندوز باشه دقیقا این کانفیگ کردن شامل انجام دادن چه کار هایی میشه؟
August 29th, 2014, 22:48
تنظيم و بهينه سازي سرور مجازي اعم از امن سازي ssh
بهينه سازي mysql ديتابيس
نصب نرم افزار هاي امنيتي مثل فايروال و ......
تغيير port
تنظيم وب سرور بهينه سازي و از اين قبيل كار ها كه انجام ميشه تا سرور ايده آل بشه
HPxf
August 29th, 2014, 22:49
بسته به نوع سیستم عامل لینوکس ویندوز میکروتیک و سایر ... هاست باشد هاست دانلود باشد تورنت کانفیگ های غیر مجاز و ... فرق دارد
ra3ou1
August 30th, 2014, 12:41
+ کانفیگ و بهینه سازی وب سرور
+کانفیگ و بهینه سازی دیتابیس
+کانفیگ امنیتی ( فایروال ، روت کیت ، بستن فانکشن ، مدیریت پورت و ....)
a.e
August 30th, 2014, 13:04
در تکمیل فرموده دوستان؛ به این مورد نیز باید توجه داشت که کانفیگ هر سرور نسبت به نیاز شما است و یک کانفیگ پیشفرض برای همه سرورها پاسخگو نخواهد بود و نتیجه یکسانی نیز نخواهد داشت.
demonvictor
September 6th, 2014, 08:10
خب ممنون من میخواستم کنترل پنل سیستم هاست دایرکت ادمین رو روش نصب کنم.ممنون میشم لیست اسم انواع کانفیگ های لازم رو بطور کامل ذکر کنین من تا تک تک با سرچ اونها تو سطح انجمن یا اینترنت آموزشاش رو بیارم و انجام بدم کانفیگ هارو.تشکر
- - - Updated - - -
خب ممنون من میخواستم کنترل پنل سیستم هاست دایرکت ادمین رو روش نصب کنم.ممنون میشم لیست اسم انواع کانفیگ های لازم رو بطور کامل ذکر کنین من تا تک تک با سرچ اونها تو سطح انجمن یا اینترنت آموزشاش رو بیارم و انجام بدم کانفیگ هارو.تشکر
؟یعنی برای دایرکت ادمین هیچ نوع کانفیگی نمیخواد؟ فقط نصبش؟ اگه میخواد بگین.تشکر
Mr.Te0
September 6th, 2014, 18:16
- - - Updated - - -
؟یعنی برای دایرکت ادمین هیچ نوع کانفیگی نمیخواد؟ فقط نصبش؟ اگه میخواد بگین.تشکر
دوست عزیز کانفیگ این نوع موارد نیاز به مهارت و تجربه دارد که با چند آموزش نمیتوان ره 100 ساله را یک شبه طی کرد.
باید بارها نصب و کانفیگ انجام بدید و هر بار با مشکلات جدیدی دسته پنجه نرم کنید تا به تجربه کافی برسید.
مطمئنن دایرکت ادمینی که شما نیاز دارید فقط مبحث نصب آن نیست بلکه برای راه اندازی اولیه نیز نیاز به کانفیگ اولیه دارد.
اگر برای یادگیری است پیشنهاد میکنم از سورس های خارجی هم استفاده کنید ، مطمئنن کمک بزرگی خواهد کرد.
در آنجمن هم دوستان و اساتید زیادی هستند که با این موارد آشنایی کاملی دارند که پیشنهاد میکنم از تجربه این دوستان نیز بهره ببرید.