PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور اختصاصی و میزبانی در دیتاسنترهای ایران

mimshin
August 29th, 2014, 20:59
سلام خدمت اساتید
میخوام یه سرور اختصاصی بخرم
1 اول نمیدونم hp , supermicro و... چه برندی؟ البته تحقیق کردم ولی میخوام نظر شما که تجربه داریدو بدونم.
2 جایگاه افرانت خوبه؟ میگه ماهی 80 بابت هر یونیت.
3 میخوام سرورم حتما یه یونیت باشه.
4 یه سری دست دوم دیدم وارداتی با کانفیگای بالا و نصف قیمت . اینا خوبن یا نه؟
5 هرکی این تجهیزات رو داره آفر بده.
6 ممنون از کمک همیشگتون....:-*

majidisaloo1
August 29th, 2014, 21:04
سلام

1-در ایران سوپر میکرو بهتر جواب میده و قیمت مناسبی دارد اما hp یک چیز دیگست
2-افرانت هر یونیت 100 تومنه اما شما تنها قیمت را نباید در نظر بگیرید باید اول بگین معیار اصلیتون برای قرار دادن سرور چیه که بشه راحت تر راهنمایی کرد
3-این ملاک دقیقی برای سرور نیست و شما اگر سرور دو یونیتی با قیمت مناسب پیدا بکنید ارزش خرید دارد
4-بستگی به سورسشون دارد موارد کار کرده را نباید از هر کسی خرید کرد
5-کدوم تجهیزات؟ قیمتی که مد نظرتونه چقدره؟
6-خواهش میکنم

با سپاس
عیسی لو

mimshin
August 29th, 2014, 21:11
عزیز برای هاستینگ و نهایتا ریسلری میخوام
الان 200 تا یوزر دارم و قصدم فقط میزبانی وب هست اصلا وی پی اس نمیخوام بدم.
و بین hp و super : من شنیدم فرقش بیشتر تو صدای سیستم هست.
یه تک یونیت میخوام.
cpu intel 5650
ram 48
hdd 2*2tra

samansystems
August 29th, 2014, 21:12
سلام خدمت اساتید
میخوام یه سرور اختصاصی بخرم
1 اول نمیدونم hp , supermicro و... چه برندی؟ البته تحقیق کردم ولی میخوام نظر شما که تجربه داریدو بدونم.
2 جایگاه افرانت خوبه؟ میگه ماهی 80 بابت هر یونیت.
3 میخوام سرورم حتما یه یونیت باشه.
4 یه سری دست دوم دیدم وارداتی با کانفیگای بالا و نصف قیمت . اینا خوبن یا نه؟
5 هرکی این تجهیزات رو داره آفر بده.
6 ممنون از کمک همیشگتون....:-*

سلام
1. خوب بستگی به چيزی که نياز داريد و بودجه ای که داريد متفاوت هست. شما دقيقا چقدر بودجه داريد و ميخواين با سرور چه کاری انجام بديد ؟
2. افرانت هم خوبه.
3. خوب قيمت سرور يک يونيت هم بالاتر هست. شما بايد نسبت هزينه اوليه به هزينه ای که ميخواين ماهانه پرداخت کنيد رو مقايسه کنيد. + انتظاری که از سرور داريد.
4. تا چی باشن.
5. با شماره 88015858 داخلی 101 آقای محمدی تماس بگيريد. ايشون پيشنهادات خوبی در مورد خريد سرور و کولو کردن تو ديتاسنتر های مختلف به شما ميدن.

mimshin
August 29th, 2014, 21:28
لطفا یه مشاوره خوب راجع به دیتا سنتر های ایران بهم بدید.
ممنون
این جایگاه افرانت چون جدیده میگه 80.
رفیقم سرور گذاشته ping بالایی داره

- - - Updated - - -

yedone ba cpu 5650
ram 72
hdd 4*2tra
دست دوم hp دوستم خریده 11 میلیون
مفت.....
راجع به این دست دوم های وارداتی خبری دارید؟
مثل اینکه از امارات میارن.

mehrshad.ho
August 29th, 2014, 21:30
بهتر هست hp خرید کنید اگر بودجه شما نرسید آنگاه به سوپرماکرو رو بیاورید
افرانت بسیار استاندارد و کادر حرفه ای داره فکر نمی کنم ازش پشیمون بشید
ملاکتون کیفیت باشه نه قیمت

RoobinaServer
August 29th, 2014, 21:32
لطفا یه مشاوره خوب راجع به دیتا سنتر های ایران بهم بدید.
ممنون
این جایگاه افرانت چون جدیده میگه 80.
رفیقم سرور گذاشته ping بالایی داره
.

جایگاه افرانت دیگه کجاست ؟ منظورتون همان افرانت هست ؟ اگر افرانت هست که جدید نیست. !!!

هر یونیت 180 تومان میتوانیم میزبانیتون بکنیم.: http://roobinaserver.ir/colocation-iran.php

هر دیتاسنتری قیمت خودش را داره با توجه به کیفیت نگه داری هم شبکه هم سرور و پشتیبانی و ... به قول شما که الان پینگتون بالا هست :)

فکر کنم آسیاتک یک مدت 30-50 هم بود یا برخی از مراکز مخابرات خیلی ارزانتر باشه (به قول دوستان تا زانو خاک تو دیتاسنتره).

یک پیشنهاد : دوستتون چند یونیت هست ؟ هرچی یونیت بیشتر باشد دیتاسنتر خدمات بهتری ارائه میکند اگر تک یونیت هستید از شرکت های واسط بگیرید بهتر خواهد بود. اگر کلا مستقیم مدنظرتون هست با دوستتون یکی بشید با هم یک قرار داد ببندید که یونیتتون بالاتر بره.

در کل هر پولی پرداخت کنید همانقدر بهره میبرید.

با تشکر

mimshin
August 29th, 2014, 22:35
جایگاه افرانت دیگه کجاست ؟ منظورتون همان افرانت هست ؟ اگر افرانت هست که جدید نیست. !!!

هر یونیت 180 تومان میتوانیم میزبانیتون بکنیم.: http://roobinaserver.ir/colocation-iran.php

هر دیتاسنتری قیمت خودش را داره با توجه به کیفیت نگه داری هم شبکه هم سرور و پشتیبانی و ... به قول شما که الان پینگتون بالا هست :)

فکر کنم آسیاتک یک مدت 30-50 هم بود یا برخی از مراکز مخابرات خیلی ارزانتر باشه (به قول دوستان تا زانو خاک تو دیتاسنتره).

یک پیشنهاد : دوستتون چند یونیت هست ؟ هرچی یونیت بیشتر باشد دیتاسنتر خدمات بهتری ارائه میکند اگر تک یونیت هستید از شرکت های واسط بگیرید بهتر خواهد بود. اگر کلا مستقیم مدنظرتون هست با دوستتون یکی بشید با هم یک قرار داد ببندید که یونیتتون بالاتر بره.

در کل هر پولی پرداخت کنید همانقدر بهره میبرید.

با تشکر

دوست عزیز افرانت یه قسمت جدیدی تو دیتا سنترش زده به اسم جایگاه که هر یونیت رو 80 میگیره.

Parserver
August 29th, 2014, 23:02
دوست عزیز برای مشاوره و خرید سرور و کولوکیشن میتوانیم در خدمت شما باشیم .
تعدادی سرور 3 تا 6 ماه کار کرده نیز موجود میباشد .
09100069049

سپاس

RoobinaServer
August 29th, 2014, 23:11
دوست عزیز افرانت یه قسمت جدیدی تو دیتا سنترش زده به اسم جایگاه که هر یونیت رو 80 میگیره.

آهان همان طبقه دیگری که قرار بود آماده کنند.

در هر صورت با موردی که گفتم در خدمتتون هستیم.

با تشکر