توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بسیار بزرگ سی پنل با cxs
tiktak
August 29th, 2014, 20:06
سلام همکاران گرامی :
ما روی سی پنل cxs کانفیگ کردم ، کرونشو زدیم روی 6:30 ، که دقیق 6:40 دقیقه کل سایت ها داون شد ، whm بالا میاد ولی سایت ها نه ، رفتیم آپاچی رو آپدیت کردیم ، cxs رو هم حذف کردیم 30 دقیقه تایم اوت داشتیم که حالا حالا ما شب هر ماه 1 بار شب ساعت 3 بفرض سرورو ریست میدادیم در حد 3 دقیقه بالا میومد تایم اوتمون اینقدر بود برای ریست سرور ، این باعث شد 30 دقیقه تایم اوت بدیم خیلی عصبیم کرده بنظر کسی همچین مشکلی داشته؟؟
shahab-f
August 29th, 2014, 20:42
در صورت تمایل دسترسی ارسال کنید مشکلتون رو رفع کنم
ای دی : javaneboy
farsistar
August 29th, 2014, 21:23
دوست عزیز جملات رو پیچوندی ما نفهمیدیم چی گفتی
اطمینان دارید مشکل از cxs هست؟
majidisaloo1
August 29th, 2014, 21:50
سلام همکاران گرامی :
ما روی سی پنل cxs کانفیگ کردم ، کرونشو زدیم روی 6:30 ، که دقیق 6:40 دقیقه کل سایت ها داون شد ، whm بالا میاد ولی سایت ها نه ، رفتیم آپاچی رو آپدیت کردیم ، cxs رو هم حذف کردیم 30 دقیقه تایم اوت داشتیم که حالا حالا ما شب هر ماه 1 بار شب ساعت 3 بفرض سرورو ریست میدادیم در حد 3 دقیقه بالا میومد تایم اوتمون اینقدر بود برای ریست سرور ، این باعث شد 30 دقیقه تایم اوت بدیم خیلی عصبیم کرده بنظر کسی همچین مشکلی داشته؟؟
شما به درستی کانفیگ نکرده اید!
اگر درست کانفیگ بشه مشکلی ندارد
tiktak
August 29th, 2014, 22:10
حذف شد از رو سرور مشکل حل شده ، مطمئنم از cxs هست.
کانفیگش دیگه کاری داره دوتا تیکو دوتا ویرایش فایل و 3 تا تغییر دسترسی فایل
majidisaloo1
August 29th, 2014, 23:47
حذف شد از رو سرور مشکل حل شده ، مطمئنم از cxs هست.
کانفیگش دیگه کاری داره دوتا تیکو دوتا ویرایش فایل و 3 تا تغییر دسترسی فایل
به همین سادگی ها نیست مهندس
مشکل از کانفیگتونه!
برای کانفیگ cxs در سطح حرفه ای 50 دلار هزینه دریافت میکنند شما میفرمایید چیزی نیست!
خود شرکت سازنده 50 دلار برای کانفیگ و... همین چیزی نیست هزینه دریافت میکند