توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب نمایندگی هاستینگ مناسب
sinaevil
August 29th, 2014, 17:59
سلام دوستان
من به دنبال یک سرویس نمایندگی هاستنیگ مناسب هستم. چون خیلی به دنبال فروش هاست نیستم و وقت رسیدگی به سرور و وی پی اس رو ندارم حتما میخوام یک اکانت ریسلر هاستینگ بگیرم.
توی همه سرویس ها Bluehost رو بهتر از همه دیدم. اما مثل اینکه با ایران خیلی مشکل دارند. سوال من اینه اگه من آدرس آمریکام رو بدم . بعد اصلا دامین ir اضافه نکنم مشکل میخوره ؟ یعنی با آی پی ایران تو پنل لوگین شی که مشکل ندارند ؟
بعد اگه پیشنهاد بهتری دارید واقعا ممنون میشم کمکم کنید.
a.e
August 29th, 2014, 19:15
دلیل خاصی برای خرید از هاستینگ ها خارجی دارید ؟
sinaevil
August 29th, 2014, 19:18
مسلما قیمت و کیفیت مناسب.
HPxf
August 29th, 2014, 19:24
مجبوری هاست سالانه بگیری اگر وسط سال به مشکل بر بخوری همه پولت از بین میرود نه بک اپی داری نه میتوانی از کسی طلب بک اپ کنی :| بدلیل تحریم شدید ایران
ممکن است فردا بگه بازدید کننده هایت ایرانی است یا چرا با ای پی ایران وارد سیپنلت شدی راحت ببنده
sinaevil
August 29th, 2014, 19:27
خوب اونوقت شما چی کار میکنید ؟ اتفاقا من بیشتر دنبال دیرکت ادمین هستم تا سی پنل
HPxf
August 29th, 2014, 19:30
وقتی شرکت خارجی سایتتون میبنده نه بک اپبده نه جواب درست درمون بدلیل تحریم هیچکاری از شما بر نمیاد
بهتر است از یک سرویس دهنده ایرانی بگیری این مشکلات نداشته باشی
سیپنل یا دایرکت ادمین مهم نیست شرکت ارائه دهنده مشکل دارد
سیپنل ایرانی ها نصب میکنند میخرند ای پی ایران وارد شوید مشکل ندارد ار طرف فروشنده هاست مشکل بر می خورید :-ی
aminrt4
August 29th, 2014, 19:31
سلام دوستان
من به دنبال یک سرویس نمایندگی هاستنیگ مناسب هستم. چون خیلی به دنبال فروش هاست نیستم و وقت رسیدگی به سرور و وی پی اس رو ندارم حتما میخوام یک اکانت ریسلر هاستینگ بگیرم.
توی همه سرویس ها Bluehost رو بهتر از همه دیدم. اما مثل اینکه با ایران خیلی مشکل دارند. سوال من اینه اگه من آدرس آمریکام رو بدم . بعد اصلا دامین ir اضافه نکنم مشکل میخوره ؟ یعنی با آی پی ایران تو پنل لوگین شی که مشکل ندارند ؟
بعد اگه پیشنهاد بهتری دارید واقعا ممنون میشم کمکم کنید.
از شرکت ها ایرانی نمایندگی تهیه کنید به صحبت ها و حرف ها توخالی هم برخی افراد که توان دیدن پیشرفت سرویس دهی ایرانی ها ندارند هم گوش ندید اینا موجوداتی گوشه گیر هستن که موفق دیگران براشون بده :)) و خارجی ها هر بلایی سرشون بیارن باعث افتخارشونه
HPxf
August 29th, 2014, 19:34
یک تاپیک باز کن بهترین سرویس دهنده مطمئن در انجمن هست انتخاب کن ماهانه خیالت راحته
sinaevil
August 29th, 2014, 19:42
خوب من سرویس دهنده ایرانی خوب هم سراغ ندارم. کسی سراغ داره میتونه پیشنهاد بده ؟
شرکتی که واقعا سرویس دهی اش عالی باشه
HPxf
August 29th, 2014, 19:45
تاپیک در بخش درخواست سرویس باز نمایید هر کس افر داد درباره اش سرچ کن
نماد داشته باشد.ادرس وشماره ثابت داشته باشد
sinaevil
August 29th, 2014, 20:33
راستش رو بخواین دنبال سرویس دهنده ایرانی نیستم. و فکر هم نکنم اینجا کسی حاضر باشه اطلاعاتش رو مجانی در اختیار کسی قرار بده !
aminrt4
August 29th, 2014, 20:36
راستش رو بخواین دنبال سرویس دهنده ایرانی نیستم. و فکر هم نکنم اینجا کسی حاضر باشه اطلاعاتش رو مجانی در اختیار کسی قرار بده !
دلیل؟
sinaevil
August 29th, 2014, 20:50
دلیل رو قبلا هم گفتم. سرویس دهنده های ایرانی یا کیفیت ندارند ، بعد چند ماه یا غیب میشن یا شروع میکنن به ***ی از سرویس ! یا اگه خوب باشند قیمتی که میخوان بگیرن خیلی خیلی گرونه ! 3-4 برابر !
aminrt4
August 29th, 2014, 21:10
دلیل رو قبلا هم گفتم. سرویس دهنده های ایرانی یا کیفیت ندارند ، بعد چند ماه یا غیب میشن یا شروع میکنن به ***ی از سرویس ! یا اگه خوب باشند قیمتی که میخوان بگیرن خیلی خیلی گرونه ! 3-4 برابر !
شما از کدوم شرکت ایران خدمات گرفتید که این حرف میزنید؟
شما فکر میکین هاست خارجی زده 1$ ماهانه شما میتونین هر فعالیتی که بخواین توش انجام بدین؟ به حدی لیمیت هست که ارزش 1$ بیشتر نشه! پاسخ شما صفحه قبل دادم خارجی ها هرچی بزنن سر این دسته افراد میگن چه افتخاری نسیبمون شد :)
sinaevil
August 29th, 2014, 21:15
نه اصلا ! من سراغ 1 دلار ماهانه هم نمی رم.
هر جایی قوانین و امکانات خاص خودش رو داره.
الان من یک سرویس ریسلر خریدم ماهانه 42 دلار که فکر نکنم با این مشخصاتی که به من داد شرکت ایرانی با این قیمت و کیفیت بتونه سرویس بده.
150 گیگابایت به علاوه ترافیک ماهانه 15 ترابایت . یک دامنه رایگان + لایسنس whmcs رایگان
شما اگه شرکت ایرانی میشناسی که همه اینها رو با ماهی 42 دلار ارائه بده به من بگو.
بعد اینکه متاسفانه جو این فروم طوری هست که هرکی پیدا بشه میخوان بگن وای خارجی نگیر ، تحریم میشی مشکل میخوری و ... انگار که خودشون سرویس هاشون رو از خارج نمی گیرن !
من مخالف شرکت های ایرانی نیستم اما به نظر من ما ها به عنوان شرکت های ایرانی باید بیایم قیمت هامون رو طوری ارائه بدیم که طرف براش صرف نداشته باشه سراغ پرداخت ارز و ... بره.
aminrt4
August 29th, 2014, 21:19
نه اصلا ! من سراغ 1 دلار ماهانه هم نمی رم.
هر جایی قوانین و امکانات خاص خودش رو داره.
الان من یک سرویس ریسلر خریدم ماهانه 42 دلار که فکر نکنم با این مشخصاتی که به من داد شرکت ایرانی با این قیمت و کیفیت بتونه سرویس بده.
150 گیگابایت به علاوه ترافیک ماهانه 15 ترابایت . یک دامنه رایگان + لایسنس whmcs رایگان
شما اگه شرکت ایرانی میشناسی که همه اینها رو با ماهی 42 دلار ارائه بده به من بگو.
بعد اینکه متاسفانه جو این فروم طوری هست که هرکی پیدا بشه میخوان بگن وای خارجی نگیر ، تحریم میشی مشکل میخوری و ... انگار که خودشون سرویس هاشون رو از خارج نمی گیرن !
من مخالف شرکت های ایرانی نیستم اما به نظر من ما ها به عنوان شرکت های ایرانی باید بیایم قیمت هامون رو طوری ارائه بدیم که طرف براش صرف نداشته باشه سراغ پرداخت ارز و ... بره.
این میزان مصرف کردید؟ از کجا؟ لینک بدید به همراه سایت
1% از این منابع هم شرط میبندم مصرف نکردید و دارید هزینه اضافه میدید :)
راه دور زدن تحریم زیاد هست ولی دلیل برای این کار نیست وقتی در توان داخل هست
sinaevil
August 29th, 2014, 21:26
نه من همین الان خریدم . از روی review هایی که صدتا یوزر دیگه تو webhostingtalk.com نوشتن. اما خوب دیگه اینجا کسی دوس نداره اطلاعاتش رو در اختیار کسی قرار بده ، فقط میخوان سرویس بفروشند !
من دو تا وی پی اس داشتم میخواستم اطلاعات دامین هام رو انتقال بدم بهش. 100% اش رو نیاز نداشتم اما خوب 50% منابع مورد نیازم بود.
HPxf
August 29th, 2014, 21:51
یعنی باید سرویس گران به شما بدهند و بخرید تا بگید گران میدهد یهنی کیفیتش عالی است ؟:|
لایسنس whmcs +ثبت دامنه رو روی همون کشیده اند افر مجانی که نمی دهند اینها تعداد می خرند ارزان تر میدهند
aminrt4
August 29th, 2014, 22:42
نه من همین الان خریدم . از روی review هایی که صدتا یوزر دیگه تو webhostingtalk.com نوشتن. اما خوب دیگه اینجا کسی دوس نداره اطلاعاتش رو در اختیار کسی قرار بده ، فقط میخوان سرویس بفروشند !
من دو تا وی پی اس داشتم میخواستم اطلاعات دامین هام رو انتقال بدم بهش. 100% اش رو نیاز نداشتم اما خوب 50% منابع مورد نیازم بود.
پس خوش باشید :) هر زمان از 150g فضا و 15 ترابایت، نه ببخشید 1g فضا و 5g پهناباند استفاده کردید به ما خبر بدین ببینیم این مقدار مصرف ارزش 42 دلاری داره :))
در یک کلمه شما شما فریب خوردید باورد ندارید خودتان حساب کتاب کنید. یه زمان هست دستت یه دسته چک میدن میگن هر مبلغی میتونی توش بنویسی ولی تو حساب این دسته چک 1000 تومن بیشتر نیست :) سرویس خریداری شده شما هم همینه
haftsepehr
August 29th, 2014, 23:02
سلام
دوست عزیز سوال کردید چه سرویس دهنده ی ایرانی را انتخاب کنید
در بخش مربوطه درخواست آفر نمایید ، همکاران مطمئنن میتونن نیاز شما را برآورده نمایند ;)
sinaevil
August 30th, 2014, 00:16
شما چرا سعی دارید جو رو متشنج کنید ؟ آخه چجوری امکان داره سرویس دهنده های خارجی مشکل داشته باشند ! بعد سرویس دهنده های ایرانی که همین ها رو از خارجی ها می گیرن و واسطه هستند مشکل نداشته باشند ؟
من الان بیشتر از 10 ساله با انواع شرکت خارجی کار کردم. یک بار هم مشکل نخوردم. ولی هر دفعه با یک شرکت ایرانی کار کردم مشکل ایجاد شده برام.