نیازمند یه ریسیلر با کیفیت مناسب و کنترل پنل WHM و CPanel هستم. حجم مورد درخواست حدود 10 گیگ هست و پهنای باند خیلی مهم نیست چون اصلا دانلود و بازدید بالا نداریم.
کیفیت و سرعت و پایداری و کانفیگ حرفه ای سرور شدیداً مورد تاکید هست.
سرور شما لازمه که ایرانی باشه و حتماً در شبکه شباب و اینترانت ایران در دسترس باشه.
لطفا در پیشنهادتون فقط قیمت ذکر نکنید و بفرمایید کنترل پنل چی هست، از چه دیتا سنتری، مکانیزم های ضد حمله و هک و ویروس سرور، وب سرورتون چیه و هرچی دیگه که جز نقاط قوت سرورتون هست رو نام ببرید.
پشتیبانی من معمولا زیاد مزاحم نمیشم ولی داشتن و پاسخگویی سریع مهمه. پیشنهاد سرور خارجی ندید لطفاً. اگر از کارتون مطمین نیستید پیشنهاد ندید که حداکثر یک ماه مهمانتون میشم و یه بد نامی برای خودتون درست میکنید.
تشکر از لطفتون
RoobinaServer
August 29th, 2014, 16:41
سلام و عرض خسته نباشید.
نیازمند یه ریسیلر با کیفیت مناسب و کنترل پنل WHM و CPanel هستم. حجم مورد درخواست حدود 10 گیگ هست و پهنای باند خیلی مهم نیست چون اصلا دانلود و بازدید بالا نداریم.
سرور شما لازمه که ایرانی باشه و حتماً در شبکه شباب و اینترانت ایران در دسترس باشه.
لطفا در پیشنهادتون فقط قیمت ذکر نکنید و بفرمایید کنترل پنل چی هست، از چه دیتا سنتری، مکانیزم های ضد حمله و هک و ویروس سرور، وب سرورتون چیه و هرچی دیگه که جز نقاط قوت سرورتون هست رو نام ببرید.
پشتیبانی من معمولا زیاد مزاحم نمیشم ولی داشتن و پاسخگویی سریع مهمه. پیشنهاد سرور خارجی ندید لطفاً. اگر از کارتون مطمین نیستید پیشنهاد ندید که حداکثر یک ماه مهمانتون میشم و یه بد نامی برای خودتون درست میکنید.
تشکر از لطفتون
با سلام و احترام
دقیقا مصرفتون را بفرمائید.
در مورد هک و ... هم بفرمائید.
میشه بفرمائید میخواهید چه کاری بکنید ؟ :)
شرکت هستید یا شخص ؟ حداکثر هزینه ؟
پنل ها کلا دایرکت ادمین میباشند.
نمونه سایت هم میتوانید چک کنید ببینید در اینترانت دیده میشه یا خیر. (مشکل عدم دیدن در اینترانت به خاطر مراکزی هست که ترافیک بالا میدهند و کاربران سوء استفاده میکنند)
http://www.Roobinaserver.ir
در مورد تیکه آخر هم فکر نکنم کسی دنبال دردسر باشه :)
شما اسمتون داریوش . پ هست ؟
یا حق
mizbanwebhost
August 29th, 2014, 18:16
سلام و عرض خسته نباشید.
تشکر از لطفتون
پنل دایرکت ادمین هست .
در صورتی که نیاز هست آفر براتون ارسال شود .
جهت تست اینکه در شبکه هایی که نام بردید باز می شود یا خیر. میتونید آدرس زیر را تست کنید
آسیانت | ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت در سراسر کشور (http://asianet.ir/)