توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش فارسی whmcs
SMSBAZ
June 27th, 2010, 23:59
با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان عزیز .
من کلی توی اینترنت گشتم ولی یک مرجع خوب پیدا نکردم که بتونه آموزشی به زبان فارسی در مورد سیستم whmcs بده .
خیلی از دوستان تا حالا با این سیستم کار نکردن و از اونجایی که همه میدون به علت قدرتمند بودن این سیستم منوهای زیادی هم داره کسانی که بار اولی میان توی کنترل پنل این سیستم واقعا گیج میشن . مخصوصا زبان انگلیسی رو هم خوب بلد نباشن .
از دوستان تقاضا دارم که هر کدومتون آموزشی در مورد این سیستم دارن یا نکته ای بلدن هر چند کوچک اینا قرار بدن تا دیگران هم استفاده کنن . یادتون باشه شاید مشکل دیروز شما مشکل امروز یه نفر دیگه باشه .
خواهش میکنم توی این تاپیک سوالات خودتون رو مطرح نکنید و فقط آموزش ها رو قرار بدید .
با تشکر فراوان
robot
September 30th, 2010, 23:32
منم الان کل نت رو زیرورو کردم هیچی نبود @-) کجایی اگه یاد گرفتی بیا منو اموزش بده !!!
saeed25
October 1st, 2010, 00:34
با دروود
شاید برای نخست نیک باشد بفرمایید که چگونه می توانیم لوگوی شرکت خودمان را به بالای این نرمافزار بیفزااییم؟
همچنین اگر برایتان میسر است بفرمایید که چگونه می توانیم یک صورتحساب شخصی سازی شده ،برای مشتری ارسال نماییم و یا آنکه صورتحسابهایی را که امکاان راسال به مشتری را دارا م یباشند را برای شرکتمان شخصی سازی کنیم؟
Xfise
October 1st, 2010, 01:01
با دروود
شاید برای نخست نیک باشد بفرمایید که چگونه می توانیم لوگوی شرکت خودمان را به بالای این نرمافزار بیفزااییم؟
همچنین اگر برایتان میسر است بفرمایید که چگونه می توانیم یک صورتحساب شخصی سازی شده ،برای مشتری ارسال نماییم و یا آنکه صورتحسابهایی را که امکاان راسال به مشتری را دارا م یباشند را برای شرکتمان شخصی سازی کنیم؟
منطور از شخصی سازی چیه ؟؟؟
AftabHosting
October 1st, 2010, 01:10
برای لوگو ابتدا به منو های زیر برید .
setup ==> General Settings ==>Logo URL
در اینجا لینک لوگو رو میدید و لوگو سایت شما در ایمیل ها قزاز میگیرد .
سوالات خود را بپرسد تا جای که بلد باشم کمک میکنم.
asrhosting
October 1st, 2010, 01:16
اینها رو بی خیال
یکی لطف کند اینها رو برا من تصویری یا نوشتاری توضیح بدد .
1. ساخت مجموحه محصول ( مثلا هاست دانلود | سرور اختصاصی | سرور مجازی )
2. بعد داخل اینها بیایم پنل تعریف کنیم
3. روش قیمت یه ساله . ماهیانه و ... بزاریم
4.بخش اضافات در حین خرید بهش اضافه کنیم .
5. لیست سفارش ها رو ببیینم و ببینم آیا پرداخت شدس یا نه !
ممنون می شم یکی اینها رو برام توضیح بدد .
AftabHosting
October 1st, 2010, 01:21
برای ساخت مجموعه محصول به منو زیر بیر :
setup ==> Products/Services
و برای دسته Create a New Group و در آن جملاتی مانند هاست . هاست دانلود . وی پی اس . یا هر چیزی که میفروشد .
asrhosting
October 1st, 2010, 01:23
برای ساخت مجموعه محصول به منو زیر بیر :
setup ==> Products/Services
و برای دسته Create a New Group و در آن جملاتی مانند هاست . هاست دانلود . وی پی اس . یا هر چیزی که میفروشد .
برا بقیه سوال ها هم اگر بگید که ممنون می شم عزیز
AftabHosting
October 1st, 2010, 01:29
اد کردن محصولات :
باید Create a New Product رو برنید دسته که از قبل ساختید رو انتخاب کنید و به قسمت بعد بروید .
برای قیمت گزاری :
شما باید هنگام اد کردن محصولات به تب Pricing برید و قیمت هارو وارد کنید در آن جا یک ماه سه ماه و بقیه دیده میشود . فقط توجه داشته باسید که اگر پرداخت ماهیانه است Payment Type را بر رویه Recurring بزارید .
setup fee هم اگر ندارد -1.00 قرار دهید .
asrhosting
October 1st, 2010, 01:37
از کجا میشه تیکت ها رو دید ؟
از کجا میشه ساپورت تعریف کرد براش ؟
از کجا میشه لیست سفارشات رو دید و اونها رو تأیید مالی کرد ؟
از کجا اونهایی که انقضاء شون داره می رسه ببینم ؟
از کجا قالبش رو عوض کنیم ( اگر میشه توضیح کامل *
از کجا دامنه بهش وارد کنیم ( این رو خیلی گیرم ! ) ؟ روی دامنه ها قیمت بزاریم و وارد کردن ir و ....
قیمت گذاری چه طوری هست به ریال ؟ در whmc 4.1 .
از کجا اخبار درج کنیم .
ممنون می شم اینها رو پاسخ بدید .
Mehdi92
October 1st, 2010, 02:53
اینها رو بی خیال
یکی لطف کند اینها رو برا من تصویری یا نوشتاری توضیح بدد .
1. ساخت مجموحه محصول ( مثلا هاست دانلود | سرور اختصاصی | سرور مجازی )
2. بعد داخل اینها بیایم پنل تعریف کنیم
3. روش قیمت یه ساله . ماهیانه و ... بزاریم
4.بخش اضافات در حین خرید بهش اضافه کنیم .
5. لیست سفارش ها رو ببیینم و ببینم آیا پرداخت شدس یا نه !
ممنون می شم یکی اینها رو برام توضیح بدد .
3. از قسمتی که محصول داری اضافه میکنی تب pricing و در صفحه یی که میاد Recurring رو میزنی پایینیشم تنظیماتش.
4. بخش اضافات از طریق تب Custom Fields هستش.
کلا باید سیخش کنی که یاد بگیری !
---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
از کجا میشه تیکت ها رو دید ؟
از کجا میشه ساپورت تعریف کرد براش ؟
از کجا میشه لیست سفارشات رو دید و اونها رو تأیید مالی کرد ؟
از کجا اونهایی که انقضاء شون داره می رسه ببینم ؟
از کجا قالبش رو عوض کنیم ( اگر میشه توضیح کامل *
از کجا دامنه بهش وارد کنیم ( این رو خیلی گیرم ! ) ؟ روی دامنه ها قیمت بزاریم و وارد کردن ir و ....
قیمت گذاری چه طوری هست به ریال ؟ در whmc 4.1 .
از کجا اخبار درج کنیم .
ممنون می شم اینها رو پاسخ بدید .
برای دیدن تیکت ها میتونین به این قسمت برین : Support > Support Tickets
برای تعریف ساپورت : Setup > Support Departments > Add New Department
برای مشاهده سفارش ها به قسمت Orders برید و برای تایید مالی به قسمت : Billing > List all invoices سپس مورد مورد نظر رو انتخاب میکنین و در صفحه یی که میاد به تب Add Payment برید و مبلغ صورت حساب رو اضافه کنید براش که بصورت پرداخت شده در بیاد.
برای تعویض قالب Setup > General settings در اونجا Template رو پیدا کنید.
برای افزودن یا ویرایش واحدهای پول Setup > Currencies
در مورد دومین اطلاعی ندارم.
robot
October 1st, 2010, 02:58
ممنون از توضیحات خصوصا سوالات دوستان ;)
تیکت برای من فعال نیست یعنی برای هیچکس فعال نیست فعال سازی چگونه است ؟ و چطوری دسته بندی ارتباطات از طریق تیکت یعنی خرید پشتیبانی و ...
و دیگری اینکه این سیستم با دایرکت ادمین ست میشه ؟؟ باید این سیستم جدا از Vps هاستینگ باشه یا میشه روی همون دایرکت ادمین نصب کرد و خود دایرکت ادمینم بهش ست کرد...
اخرشو خودمم نفهمیدم چی گفتم :-<
Mehdi92
October 1st, 2010, 03:12
ممنون از توضیحات خصوصا سوالات دوستان ;)
تیکت برای من فعال نیست یعنی برای هیچکس فعال نیست فعال سازی چگونه است ؟ و چطوری دسته بندی ارتباطات از طریق تیکت یعنی خرید پشتیبانی و ...
و دیگری اینکه این سیستم با دایرکت ادمین ست میشه ؟؟ باید این سیستم جدا از Vps هاستینگ باشه یا میشه روی همون دایرکت ادمین نصب کرد و خود دایرکت ادمینم بهش ست کرد...
اخرشو خودمم نفهمیدم چی گفتم :-<
باید بخش های مورد نظر مثل فروش، پشتیبانی و ... رو بسازین از این طریق : Setup > Support Departments > Add New Department بعد تیکت هم میتونن بدن.
در مورد سوال دوم اطلاعی ندارم و 100% میشه چون تو سایت اصلیش دایرکت ادمین رو زده ساپورت میکنه.
parsvps
October 1st, 2010, 03:26
سلام دوستان در زمان ساخت محصولات
Products/Services / modul setting
برای اکانت ریسلری یک گزینه دره به نام Reseller ACL List اینو چطوری باید تنظیم کنم . توی سرور و whmcs توضیح بدین ممنون میشم
alirezakhani
October 1st, 2010, 09:08
سلا م به همه دوستان اگر كسي ميرسه يك پي دي اف آموزشي و يا آموزش به صورت تصويري براي اين سيستم درست كنه همه ازش ممنون مي شند چون كاركردن بااين سيستم يكم گيج كننده هست ولي هر كسي رو ديدم ازش تعريف كرده
اين سرويسهابدون تحريم مي باشد
09133592314 - alirezakhani2004@gmail.com
saeed25
October 1st, 2010, 12:10
با دروود
من نشانی که گفتید رفتم و لوگوی خودمان را قرار دادم اما شوربختانه هیچ کجا آن لوگو نمایش داده منی شود،همچنین من در همان بخش در بخش domain name نام دامنه خودمان را نوشتم که به چای لوگویی که در بالا سمت چپ/راست نمایش داده شود،این نام در گوشه سمت چپ نمایش داده می شود!
robot
October 1st, 2010, 13:50
من در Support > Support Tickets نمایش و پاسخ گویی ب تیکت ها مشکل دارم!!!! و با این جمله رو به رو میشم ؟
Access Denied
You are not assigned to any ticket departments so cannot view or reply to any tickets
alirezakhani
October 1st, 2010, 15:01
سلام به همه دوستان و همكاران گرامي
من دارم روش كار ميكنيم تونستم آموزش تصويري +ديتابيس را كه چند تا گذينه توش ساختم رو براي همه دوستاني كه ميخواهند ازاين برنامه استفاده كنند ميزارم البته يكم درگير كارهاي خودم هستم ولي سعي ميكنم زود درست كنم
با تشك راز همه دوستان
Mehdi92
October 2nd, 2010, 02:01
من در Support > Support Tickets نمایش و پاسخ گویی ب تیکت ها مشکل دارم!!!! و با این جمله رو به رو میشم ؟
Access Denied
You are not assigned to any ticket departments so cannot view or reply to any tickets
برید به بخش : Setup > Administrators در این بخش یوزر خودتون رو ویرایش کنید و دیپارتمانی رو که میخواین تیک بزنین و ذخیره کنید. البته میتونید ادمین جدید هم تعریف کنید براش !
robot
October 9th, 2010, 13:48
دسته بندی کالاها بصورت کشویی و مراحل خرید!!! چطوری تغییر میکنه !!!؟
alisc
October 22nd, 2010, 16:18
یک سوال :
ایا میشه یک آموزش داخل بخش آموزشی ایجاد کرد ، که فقط با وارد کردن یک کد از قبل تعیین شده بتوان آن را خواند ؟
یعنی کاربر اول رمز تعیین شده را وارد کند ، بعد بتواند آموزش را ببیند ؟
navidmomen
December 29th, 2010, 18:30
وقتی کسی به ما تیکت میده و یا ما جوابشون رو میدیم نه برای ما و نه برای یوزر میل فرستاده نمیشه ؟؟ چرا خواهشا کمک کنید .:-(((
amir933
February 8th, 2011, 20:58
سلام
من می خوام 3 ماهه و 6 ماهه و2 سال رو از تو مدتام حذف کنم لطفا کمکم کنید
1id
February 8th, 2011, 21:18
سلام
من می خوام 3 ماهه و 6 ماهه و2 سال رو از تو مدتام حذف کنم لطفا کمکم کنید
خوب باید مقدارشون رو برابر -1.00 قرار بدی
خوب علامت منفی پشتش باید باشه
1.00- اینطوری
تشکر یادت نره
amir933
February 8th, 2011, 21:55
خوب باید مقدارشون رو برابر -1.00 قرار بدی
نمیشه میزنه قیمت 1 تومان
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
چجوری میتونم دامین .ir ro add konam?
khabaloo
February 9th, 2011, 15:54
مشکل حل شد؟
2safacity
February 10th, 2011, 20:02
من يه مشكل دارم
اونم اينه
كه وقتي كاربري مي خواد دومين جستوجو كنه دومين رو مي نويسه ولي نمي تونه براش پسوند بده(همون .ir و .com )
amirHoseein
February 10th, 2011, 20:04
کسانی که فاکتور های ماهانه خودشون رو پرداخت نمی کنند رو کجا نشون می ده ؟
1id
February 14th, 2011, 22:43
من يه مشكل دارم
اونم اينه
كه وقتي كاربري مي خواد دومين جستوجو كنه دومين رو مي نويسه ولي نمي تونه براش پسوند بده(همون .ir و .com )
شما از ماژول خاصی استفاده میکنید ؟؟؟؟
ماژول دامین شما چیه؟؟؟
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
کسانی که فاکتور های ماهانه خودشون رو پرداخت نمی کنند رو کجا نشون می ده ؟
خوب بستگی داره به تنظیمات شما
تو سربرگ billing
در قسمت unpaid invoicese صورتحساب های پرداخت نشده به نمایش در میاد
ممکنه در این قسمت نباشه
یا در قسمتهای دیگری باشه مانند cancelled invoicese که سفارشات پرداخت نشده بنابر تنظیمات شما بعد از مدتی که شما تعیین کرده اید کنسل شوند
دکمه تشکر پائین برای چیه ؟؟؟
sibs
February 14th, 2011, 23:34
این سیستم نسخه کاملا فارسی داره . چرا از اون استفاده نمی کنید ؟
hostgozar
February 15th, 2011, 03:13
این سیستم نسخه کاملا فارسی داره . چرا از اون استفاده نمی کنید ؟
نسخه با مدیریت فارسی که نداره
nader_m74
March 24th, 2011, 05:51
سلام یه لطفی میکنید به سوالات من پاسخ دهید
1- چطوری میشه در صورتحصاب برای پرداخت ، واریز به حساب (کلا یه چیز فارسی) اضافه کرد؟
2- من هاست نمایندگی دارم از کدام قسمت میتونم به هاستم وصلش کنم؟
3- انگار میگن اگه از موقع پرداخت گذشت خود نرم افزار هاست را قطع میکنه اینم باید تو تنظیمات وارد کرد یا نه اتوماتیکه؟
4- تاریخ نرم افزار را از کجا میشه درست کرد؟ تاریخ مهمه؟
با تشکر
nader_m74
March 24th, 2011, 12:33
ببخشید کسی میدونه Ip دی ان اس هام را از کجا باید ببینم؟
ho2o2oo
May 26th, 2011, 20:54
سلام من نمی تونم دپارتمان هارو ببینم
EXXXIR
May 26th, 2011, 21:04
سلام من نمی تونم دپارتمان هارو ببینم
از منوی تنظیمات>دپارتمان های پشتیبانی اینجا دپارتمان هارو تنظیم کنید.
از منوی تنظیمات>ادمین ها
از این قسمت هم دسترسی دیدن دپارتمان به ادمین بدین
ho2o2oo
May 26th, 2011, 22:07
یوزر ها نمی تونن ببینن
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
اقا مشکل حل شد . یه سوال داشتم می خواستم در هنگام عضویت تمام فیلد ها پر بشه و فقط فارسی پر بشه چکار کنم مرسی
ho2o2oo
May 28th, 2011, 13:33
یه سوال داشتم می خواستم در هنگام عضویت تمام فیلد ها پر بشه و فقط فارسی پر بشه چکار کنم مرسی
WEBSTAR
May 28th, 2011, 14:08
دیگه خودتون رو خسته نکنید گروه امنیتی آشیانه whmcs رو با مدیریت فارسی آماده کرده دستشون هم درد نکنه که میتونید هم از سایت خودشون هم از سایت وب الفا دانلود کنید.:->
ho2o2oo
May 30th, 2011, 10:33
یه سوال داشتم می خواستم در هنگام عضویت تمام فیلد ها پر بشه و فقط فارسی پر بشه چکار کنم مرسی کسی نیست جواب بده
Xfise
May 30th, 2011, 12:42
سلام
منم یه مشکلی دارم وقتی کسی میاد در سایت ثبت نام میکنه و به عنوان مثال ریسلر ویندوز را انتخاب میکنه به صورت اتوماتیک براش ساختع میشه و براش اطلاعات میل میشه اما بجای پورت 8443 براش میره 2082 کسی میدونه این را باید کجا تنظیم کرد
با تشکر
EXXXIR
May 30th, 2011, 13:05
یه سوال داشتم می خواستم در هنگام عضویت تمام فیلد ها پر بشه و فقط فارسی پر بشه چکار کنم مرسی
اصولا همه می خواین مشتری فقط انگلیسی بتونه تایپ کنه چون برای ثبت دامنه اتوماتیک با مشکل برمیخورید.
سلام
منم یه مشکلی دارم وقتی کسی میاد در سایت ثبت نام میکنه و به عنوان مثال ریسلر ویندوز را انتخاب میکنه به صورت اتوماتیک براش ساختع میشه و براش اطلاعات میل میشه اما بجای پورت 8443 براش میره 2082 کسی میدونه این را باید کجا تنظیم کرد
با تشکر
به صورت پیشفرض ایمیل برای کنترل پنل cpanel ایجاد شده اگر می خواین باید خودتون یک ایمیل ولکام برای مثال هاست ویندوز بسازید و همون متنی که هست در ایمیل قرار بدید و فقط قسمت پورت هارو ویرایش کنید.
بعد از اینکار ایمیل ذخیره کنید و در قسمت محصول نوع ایمیل ارسالی به قالب ایمیل جدید تغییر بدید.
ho2o2oo
June 5th, 2011, 21:28
سلام خوب هستینمن یه سوال داشتممی خواستم ببینم من با این سیستم لایسنسو وی پی ای می فروشم می خواستم بسنم راهی هستکه تعداد رو کاربر انتخاب کنه مرسی
saeed25
June 5th, 2011, 23:24
دروود
افزونه ای هست که با گزینش تعداد کالا،در بهای تک فروش آن ضرب و بهای کلی آن به ماربر نمایش داده می شود.
اما برای دریات آن باید جداگانه آن را سفارش بدهید.
SMSBAZ
June 6th, 2011, 12:33
منم یه سوال داشتم . ببینید من میخوام قسمت بازاریابی رو فعال کنم . 5 محصول دارم که درصد سود هر کدوم تفاوت داره . چطور باید تنظیمش کنم من فقط یک محصول رو تونستم تنظیم کنم .
مثلا میخوام سرویس اول 10000 تومن کمیسیون بده
روی سرویس دوم 200000 تومن . میشه راهنمایی کنید ؟
ho2o2oo
June 7th, 2011, 08:43
سلام اقا چطور و چگونه می تونم تهیه کنم
EXXXIR
June 7th, 2011, 12:57
منم یه سوال داشتم . ببینید من میخوام قسمت بازاریابی رو فعال کنم . 5 محصول دارم که درصد سود هر کدوم تفاوت داره . چطور باید تنظیمش کنم من فقط یک محصول رو تونستم تنظیم کنم .
مثلا میخوام سرویس اول 10000 تومن کمیسیون بده
روی سرویس دوم 200000 تومن . میشه راهنمایی کنید ؟
داخل هر محصول بشید و در سربرگ متفرقه تنظیمات بازاریابی برای هر محصول تنظیم کنید
برای مثال می تونید قیمت ثابتی در نظر بگیرید به عنوان پورسانت یک یک درصد خاص:
حالت پیشفرض اگر بزارید میشه اون مقداری که در تنظیمات بازاریابی زدید اگر دلخواه می خواین باشه بزارید روی درصد یا مبلغ ثابت.
بعد در فیلد بعدی درصد یا مبلغ وارد کنید.
سلام اقا چطور و چگونه می تونم تهیه کنم
سلام
این افزونه که دوست عزیز گفتند ابتدا شما باید لایس whmcs داشته باشید و این افزونه هم از سایت خریداری کنید. این افزونه بیشتر برای هاستینگ ها کارا هست تا کار شما.
برای کار شما از منوی تنظیمات وارد قسمت Configurable Option بشید و برای محصول مورد نظر گزینه قابل تنظیم خودتون بسازید. برای این کار شما بهتره از نوع quantity استفاده کنید و قیمت مشخص کنید. اینطوری مشتری تعداد مورد نظر وارد میکنه و ضرب در قیمتی که وارد کردید میشه.
ho2o2oo
June 7th, 2011, 17:18
داخل هر محصول بشید و در سربرگ متفرقه تنظیمات بازاریابی برای هر محصول تنظیم کنید
برای مثال می تونید قیمت ثابتی در نظر بگیرید به عنوان پورسانت یک یک درصد خاص:
حالت پیشفرض اگر بزارید میشه اون مقداری که در تنظیمات بازاریابی زدید اگر دلخواه می خواین باشه بزارید روی درصد یا مبلغ ثابت.
بعد در فیلد بعدی درصد یا مبلغ وارد کنید.
سلام
این افزونه که دوست عزیز گفتند ابتدا شما باید لایس whmcs داشته باشید و این افزونه هم از سایت خریداری کنید. این افزونه بیشتر برای هاستینگ ها کارا هست تا کار شما.
برای کار شما از منوی تنظیمات وارد قسمت Configurable Option بشید و برای محصول مورد نظر گزینه قابل تنظیم خودتون بسازید. برای این کار شما بهتره از نوع quantity استفاده کنید و قیمت مشخص کنید. اینطوری مشتری تعداد مورد نظر وارد میکنه و ضرب در قیمتی که وارد کردید میشه.
سلام داداش اون ماژول رو اسمش رو بگید .بعدش هم این توری من بخوام این کار روانجام بدم برای تغییر قیمت باید 100 تا کار انجام بدم
ho2o2oo
June 7th, 2011, 19:48
دوستان چطور می شه دومین در ثبت دامین اضافه کرد کمکم کنید مخصوصا ای ار .
ho2o2oo
June 11th, 2011, 09:51
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه
saeed25
June 11th, 2011, 11:40
دروود
برای داممنه های آی آر که باید از افزونه های وِیژه آن استفاده نمایید.
اما برای دامنه های دیگر می تواند در بخش domain دامنه مورد نظر خود را بیفزایید و بهای آن را!تا مشتری امکان گزینیش داشته باشد
zabih2010
June 22nd, 2011, 18:05
سلام
در بخش سفارش دامين بعضي سايتها گزينه هايي براي يك دامين خاص بجز گزينه هايي كه خود سيستم داره (محافظت شناسه و ...) اضافه كرده اند . چطور ميشه براي يك دامين اونهم در قسمت ثبت دامين گزينه هاي جديدي اضافه كرد؟
the_nic
June 22nd, 2011, 18:13
سلام
در بخش سفارش دامين بعضي سايتها گزينه هايي براي يك دامين خاص بجز گزينه هايي كه خود سيستم داره (محافظت شناسه و ...) اضافه كرده اند . چطور ميشه براي يك دامين اونهم در قسمت ثبت دامين گزينه هاي جديدي اضافه كرد؟
عزیز تاپیک زیر خاکی هست برای پارساله بهتره تاپیک جدید باز کنی
zabih2010
June 22nd, 2011, 21:04
عزیز تاپیک زیر خاکی هست برای پارساله بهتره تاپیک جدید باز کنی
دوست عزيز اگه دقت كنيد مي بينيد آخرين ارسالها در اين تاپيك مربوط به يكي دو هفته پيش است منم به همين خاطر اينجا پست گذاشتم نميدونم چرا به نظر شما يكي دو هفته برابر با دوساله
بجاي توجه به اين مسائل (اون هم بدون دقت) بهتره سعي كنيم پستهايي بديم كه كمك كننده باشه
tibahostco
January 3rd, 2012, 22:42
سلام به دوستان عزيز من نرم افزار whmcs را به زبان فارسي دارم
دوستاني كه مايلند در باره اين موضوع بيشتر بدانند مي توانند مرا در يا هو مسنجر
با ايدي tibafx پيدا كنند با تشكر :53:
Nevertime7
May 4th, 2012, 15:03
درود،
چجوری میشه در whmcs دامنه اضافه کرد؟
SeDaBloG
May 4th, 2012, 15:05
چجوری کاری کنم اگه یکی از یه کشور آمد زبانش همان شود ؟
pa231
August 8th, 2012, 13:19
توی تنظیمات خاتمه خودکار داره
من 6 ماهه ؛ یک ساله : دوساله میفروشم
اینو چه جوری باید تنظیم کنم که هر کدوم که تموم شد خودکار قطع کنه
amn
January 30th, 2013, 17:26
سلام کسی هست بگه در whmcs اطلاعات اضافی مورد نیاز را چگونه به یک محصول اضافه کرد
soren
May 8th, 2013, 22:48
من یه مشکل عجیب دارم، وقتی کاربر میخواد از کامپیوتر خودش وارد حسابش بشه نمیتونه حتی پیغام خطا هم نشون نمیده، ولی من میتونم با سیستم خودم وارد شم، لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ممنون
alimo203
May 15th, 2013, 16:10
از کجا دامنه بهش وارد کنیم ( خیلی گیرم ! ) ؟ روی دامنه ها قیمت بزاریم و وارد کردن ir و ....
pa231
May 15th, 2013, 16:24
setup------>product/sevice----->domain pricing
تنظیمات ---- >محصولات و خدمات -> قیمت دامنه ها
alimo203
May 15th, 2013, 16:39
setup------>product/sevice----->domain pricing
تنظیمات ---- >محصولات و خدمات -> قیمت دامنه ها
خیلی ممنون
توی سفارشات وقتی مثلا فقط برای یک ماهه قیمت تعریف میکنی مابقی ماهها را 0 ریال نشون میده.چطوری میتونم کاری بکنم که اون دوره هایی که قیمت وارد نکردیم را اصلا نشون نده
بازم ممنون
pa231
May 15th, 2013, 16:56
خیلی ممنون
توی سفارشات وقتی مثلا فقط برای یک ماهه قیمت تعریف میکنی مابقی ماهها را 0 ریال نشون میده.چطوری میتونم کاری بکنم که اون دوره هایی که قیمت وارد نکردیم را اصلا نشون نده
بازم ممنون
باید 1- بزاری
alimo203
May 15th, 2013, 17:15
باید 1- بزاری
ممنون
چطوری میتونم ایمیلی که برای مشتری موقعی که در سایت ثبت نام میکنه و یا تیکت میزنه ارسال میشه را به شکل زیبا تنظیم کنم؟؟البته ببخشیدا
pa231
May 15th, 2013, 17:19
ممنون
چطوری میتونم ایمیلی که برای مشتری موقعی که در سایت ثبت نام میکنه و یا تیکت میزنه ارسال میشه را به شکل زیبا تنظیم کنم؟؟البته ببخشیدا
ای کاش بگین که از چه زبانی دارین استفاده میکنین که به همون زبان راهنمایی کنم گیر نیفتین
تنظیمات اصلی --- > سربرگ ایمیل
css های لازم رو وارد میکنین
alimo203
May 15th, 2013, 21:15
منظورتونا از زبان متوجه نميشم؟
كاشكي ميتونستيد يك سري كد css بهم بديد و بگيد دقيقا كجا بايد وارد كنم
alimo203
May 18th, 2013, 22:11
وقتي مشتري سفارش ميده .بعد از انجام شدن سفارشش يك ايميل فرستاده ميشه كه مشخصات سرور و رمز عبور و ... داخلشه.
ممنون ميشم يكي بگه اين ايميلا از كجا بايد تنظيم كنم و بفرستم