ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت برای خرید سرور مجازی

6ahin
August 29th, 2014, 11:04
سلام
لطفا افر ندید فقط جهت مشاوره هست

دوستان عزیز من قصد دارم آپلود سنتر راه اندازی کنم با ارائه 5 گیگ فضای به کاربران عضو میخواستم بدون آیا میشه از سرور مجازی استفاده کرد با کدوم سیستم عامل
آیا سرور ایرانی باشه یا اروپایی خودم تمایل به اروپا دارم چون نمیتونم پول ترافیک ایران رو بدم
از آلمان آمریکا یا هر کجای دیگه از کدوم دیتا سنتر با چه مقدار هارد و رم

k.namjoo
August 29th, 2014, 11:06
سلام

نظر بنده اینه که یه سرور با رم 1 یا دو + کنترل پنل دایرکت ادمین + 100 گیگ هارد برای شروع استفاده کنید . آلمان یا فرانسه پیشنهاد میشه

6ahin
August 29th, 2014, 11:09
سلام

نظر بنده اینه که یه سرور با رم 1 یا دو + کنترل پنل دایرکت ادمین + 100 گیگ هارد برای شروع استفاده کنید . آلمان یا فرانسه پیشنهاد میشه

رم 1 یا 2 کم نیست به من گفتن حداقل رم 4 درسته؟

میزبانی کهکشان
August 29th, 2014, 11:09
سلام
امریکا نسبت به کپی رایت زیاد حساسه

- - - Updated - - -

رم 1 یا 2 کم نیست به من گفتن حداقل رم 4 درسته؟

برای استارت زیاد هم هست

6ahin
August 29th, 2014, 11:34
شما بازه کاریتون را چه طور در نظر دارید ؟ آپلود سنتر برای برای مصرف داخل کشور باشه مثل سایت های دانلودی که محدود به داخل هستند یا خارج کشور هم بتواند آپلود یا دانلود انجام بدهد ؟

فکر میکنید چند کاربر داشته باشید که 5 گیگ هارد بدید ؟

یک بازه 6 ماهه که در نظر گرفتید را بیان کنید. + حداکثر توانتون برای هزینه

مانند سایتهای چون پرشین گیگ یا پیکوفایل
پول برای شروع 200تومن اما درآمد خودش را خرج خودش کنم

6ahin
August 29th, 2014, 12:13
شما طی مدت 6 ماه به اون تعداد یوزر خواهید رسید ؟ اگر اینطور هست 200 فکر کنم فقط ماه اول باشه یا ماه اول هم کم باشه چون چندین ترابایت هارد نیاز دارید.

دوست عزیز اینقدر به ما سخت نگیر!
طرز کار رو گفتم مثل این سایتها کاربرانش هم با تبلیغ و رتبه بالا سایت جذب میشوند پیکوفایل خب جادو نکرده؟!

- - - Updated - - -

دوستان دیگه لطف کید نظردهید

redhat10
August 29th, 2014, 12:13
سلام اگر واقعا میخواید موفق باشید
با این روش به جایی نمیرسید
هزینه یک سرور با 6 ترا هارد حدود 200 ت هست برای شرورع باید بتونید این هزینه که زیاد هم نیست را چند ماهی پرداخت کنید

farsistar
August 29th, 2014, 12:15
دوست عزیز برای شروع به گفته دوستمون رم 1 کافی است با کنترل پنل دایرکت ادمین کانفیگ مناسب و وب سرور انجینکس
اما در نظر داشته باشید بعد از زیاد شدن بازدید و کاربران باید ارتقا بدید و حتما و حتما سرعت دانلود رو محدود کنید

RoobinaServer
August 29th, 2014, 12:21
دوست عزیز اینقدر به ما سخت نگیر!
طرز کار رو گفتم مثل این سایتها کاربرانش هم با تبلیغ و رتبه بالا سایت جذب میشوند پیکوفایل خب جادو نکرده؟!

- - - Updated - - -

دوستان دیگه لطف کید نظردهید

شما اومدید انجمن تخصصی مشاوره تخصصی بگیرید. این که ولش کن سخت نگیر و ... برای انجمن تخصصی نیست. اگر کارتون برنامه ریزی دقیق نداره پس مهم نیست چی بگیرید یک سرور مجازی رم 1 با هارد 50 بگیرید کفایت میکنه، پست های قبلی پاک شد.

با تشکر

omid3963
August 29th, 2014, 12:23
برای شروع یک سرور مجازی رم 2 بگیر.
به مرور که کاربرات زیاد شد ارتقا بده.
در نهایت باید سرور اختصاصی بگیری.(وقتی که خیلی معروف شدی)
در ضمن یک سرور بکاپ هم باید تهیه کنی(کاربرا از اینکه اطلاعاتشون به .. بره خوششون نمیاد)

HPxf
August 29th, 2014, 12:55
بهتر است هاست بگیرید ارزانتر در میاد دیدید مشتری دارید و کاربرانت زیاد شد منتقل کنین سرور مجازی
سرور مجازی هزینه اش بیشتر است هم پنل نیاز دارید
بالای 30 در میاد سرور مجازی
برای استارت هاست بگیرید
اگر میبینید کاربر زیاد است هم اکنون با رم 1 هارد 30 شروع کنین و سرور ایران خوب است اما هزینه زیاد بدلیل حجم پهنای باند مصرفی

loox2music
August 30th, 2014, 18:40
اگر میخواید به طوری جدی شروع کنید همون رم 4 را بگیرید ولی اگر میخواید شروع کنید ببینید اگر خوبه ادامه بدید همون رم یک یا دو بگیرید . سیستم عامل هم لینوکس و دایرکت ادمین پیشنهاد میکنم

mobinhost.in
August 30th, 2014, 19:45
اگر حرفه ای می خواهید کار کنید سرور اختصاصی تهیه کنید
با توجه به ترافیک مورد نیاز و کیفیت بتون رد استیشن انگلستان پیشنهاد می شود
هم قیمت خوبه و هم کیفیت و منابع

aligoli
August 30th, 2014, 20:42
سلام
لطفا افر ندید فقط جهت مشاوره هست

دوستان عزیز من قصد دارم آپلود سنتر راه اندازی کنم با ارائه 5 گیگ فضای به کاربران عضو میخواستم بدون آیا میشه از سرور مجازی استفاده کرد با کدوم سیستم عامل
آیا سرور ایرانی باشه یا اروپایی خودم تمایل به اروپا دارم چون نمیتونم پول ترافیک ایران رو بدم
از آلمان آمریکا یا هر کجای دیگه از کدوم دیتا سنتر با چه مقدار هارد و رم

بله
می شود.
اگر هدف شما کاربران ایرانی است پس بهتر است سرور داخل ایران باشد.
پلن اقتصادی و مدیریتی شما طبق چه چیزی است ؟ به آن فکر نموده اید ؟