ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی هاست ایران

Axel
August 28th, 2014, 13:15
سلام دوستان
من یه نمایندگی هاست ایران دارم با نیم سرور اختصاصی الان می خوام حجم رو افزایش بدم سایت مورد نظر پلن بالاتری نداره(با پشتیبانی هم صحبت کردیم گفتن امکان افزایش نیست)
حالا می خوام یه نمایندگی دیگه سفارش بدم ولی با همون دامنه نمایندگی قبلی و نیم سرور اون دامنه حالا مثلا ns3 و 4
این امکان وجود داره؟ یا باید کلا منتقل بشم و از یه سایت دیگه نمایندگی بگیرم؟

bepad
August 28th, 2014, 13:17
سلام

اگر کلا دامنتون ای ار نیست مشکلی ندارد میتونید از ns های دیگر برای این مورد استفاده کنید ای ار در بهترین حالت دو دی ان سی ساپورت میکند اما دامنه های بین المللی محدودیتی ندارد

موفق باشید

Axel
August 28th, 2014, 13:23
نه دامنه ملی نیست، پس این امکان هست. از قسمت چایلد هاست باید نیم سرور جدید و آیپی رو وارد کنم دیگه تنظیم دیگه ای که نداره؟

RoobinaServer
August 28th, 2014, 13:47
نه دامنه ملی نیست، پس این امکان هست. از قسمت چایلد هاست باید نیم سرور جدید و آیپی رو وارد کنم دیگه تنظیم دیگه ای که نداره؟

شما میخواهید دی ان اس دیگر برای دومین های دیگر داشته باشید نه دومین خودتون و میخواهید به مشتری هاتون ارائه کنید پس به پنل دومینتون ربطی ندارد. روی هر دومینی شما میتوانید صد ها دی ان اس تعریف کنید چه ایران چه خارج.

شما در هاستی که دومین شما روی ان ست هست در بخش دی ان اس منیجمنت ns3 و ns4 را نیز تعریف کنید و به آن آیپی اختصاص بدهید. همین و اصلا ه پنل دومینتون کار نداشته باشید که به ان مربوط نمیشود.

در کل بهتر هست از میزبانتون سوال بفرمائید مطمئنا پشتیبان سرویس شما بهتر پاسخ خواهند داد.

موفق باشید.

mizbanit
September 1st, 2014, 20:00
با سلام .. نمایندگی دیگری که تهیه میکنید آی پی هاش رو برای
ns3 و ns4
دامینتون ست کنید از طریق گزینه ی
child name server
و بعد همون آی پی هارو رکورد کنید به ان اس 3 و 4
بعد به هر کاربری که روی اون نمایندگیتون میبرین ان اس های 3و4 رو بگین تا ست کنن ..تمام