ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی داخل ایران

SiavashRC
August 28th, 2014, 00:43
با سلام،
من یک ماه پیش درخواست مشابه فرستادم ، و دوباره از یکی از دوستان سرور مجازی گرفتم گفتم شاید مشکل ما هم حل شد، ولی بعد از 3 هفته سرور اتک خورد و کانکشن خارجی روی سرور بشته شد. و این برای ما یعنی فاجعه .

دوستان عزیزی که آشنایی دارند و سرویس ارائه می دهند. من یک سرور ترجیحا اختصاصی می خواهم ، رم بالا اصلا نیاز نیست، اول پورت خوبی داشته باشه، ترافیک هم 1 ترابایت در ماه کافی خواهد بود. قطعی نداشته باشد ( البته منظور اینکه به نسبت قطعی نداشته باشد!! هرچی باشه ایرن هستش )
و مورد مهم تر با ترافیک بالای خارجی یا حتی در شرایط اتک هم مسیر خارجی بسته نشود!! ( این موضوع از همه ی موارد مهم تر)

قیمت هم مناسب باشه چون تصمیم به مجازی سازی نیست، و نه نیاز به CPU بالا داریم و نه نیاز به Ram زیاد.
اولین مورد سرعت بالای پورت و بدون قطعی

سپاس

aligoli
August 28th, 2014, 00:51
با سلام،
من یک ماه پیش درخواست مشابه فرستادم ، و دوباره از یکی از دوستان سرور مجازی گرفتم گفتم شاید مشکل ما هم حل شد، ولی بعد از 3 هفته سرور اتک خورد و کانکشن خارجی روی سرور بشته شد. و این برای ما یعنی فاجعه .

دوستان عزیزی که آشنایی دارند و سرویس ارائه می دهند. من یک سرور ترجیحا اختصاصی می خواهم ، رم بالا اصلا نیاز نیست، اول پورت خوبی داشته باشه، ترافیک هم 1 ترابایت در ماه کافی خواهد بود. قطعی نداشته باشد ( البته منظور اینکه به نسبت قطعی نداشته باشد!! هرچی باشه ایرن هستش )
و مورد مهم تر با ترافیک بالای خارجی یا حتی در شرایط اتک هم مسیر خارجی بسته نشود!! ( این موضوع از همه ی موارد مهم تر)

قیمت هم مناسب باشه چون تصمیم به مجازی سازی نیست، و نه نیاز به CPU بالا داریم و نه نیاز به Ram زیاد.

سپاس

هیچگاه نمی شود امنیت را 100% تامین نمود اطمینان داشته باشید هر اشخاص حرفه ای این را خوب می دانند.
چرا از سخت افزار سیسکو برای سرور خود استفاده نمی کنید ؟

درخواست شما قابل انجام است اما برای استفاده از فایروالهای سخت افزاری باید ماهانه 2 میلیون هزینه نمایید (جدا از هزینه سرور اختصاصی ایران)، با هزینه مشکلی ندارد ؟

البته راهکارهای نرم افزاری بسیاری هست، اگر با آن ها به نتیجه نرسیدید باید از سخت افزاری کمک بگیرید.

SiavashRC
August 28th, 2014, 01:05
هیچگاه نمی شود امنیت را 100% تامین نمود اطمینان داشته باشید هر اشخاص حرفه ای این را خوب می دانند.
چرا از سخت افزار سیسکو برای سرور خود استفاده نمی کنید ؟

درخواست شما قابل انجام است اما برای استفاده از فایروالهای سخت افزاری باید ماهانه 2 میلیون هزینه نمایید (جدا از هزینه سرور اختصاصی ایران)، با هزینه مشکلی ندارد ؟

البته راهکارهای نرم افزاری بسیاری هست، اگر با آن ها به نتیجه نرسیدید باید از سخت افزاری کمک بگیرید.

مشکل اینه که اون سری هم باز سرور مجازی گرفتم، البته به نظر من بهانه بود، آتک همیشه برای ما هست، منم لینوکس کار می کنم و اتک ها کنترل میشه، وقتی خارج ایران سرور داشتم سنگین ترین اتک ها هم رد کردم، ولی خوب اینجا به نظر من اتک خاصی هم نبوده، فقط ترافیک خارجی ما به نسبت بالاست، با سرویس دهنده قبلی مشکل
ییدا کردیم.

فعلا نمی خوام هزینه سخت افزاری برای فایروال کنم.

و البته 100% امنیت نیاز نیست، امنیت نرم افزاریش را خود من انجام میدم. فقط می خوام یک سروری باشد که در کمال اینکه قطعی به نسبت کمی داره با اتک های این چنینی که به نظر من سرور حتی اختلالی درش ایجاد نمیشه مسیر خارجی بسته نشه، البته بازم میگم سری قبل می خواستم سرور اختصاصی بگیرم ولی باز مجازی گرفتم.
تصمیم به اختصاصی دارم اینصری.

Parserver
August 28th, 2014, 01:15
دوست عزیز مورد استفاده شما چیست ؟

SiavashRC
August 28th, 2014, 01:35
دوست عزیز مورد استفاده شما چیست ؟
ما میزبانی تیم اسپیک هستیم، که خوب اتصال مناسب ، سرعت پورت بالا و بدون نوسان پینگ از موردهای مهم مد نظر ماست، بر عکس از لحاظ سخت افزاری حساسیت خاصی نداریم، چون مصرف از منابع سخت افزاری کمی داریم،

Parserver
August 28th, 2014, 02:05
میتوانیم میزبان شما باشیم ، ولی در خصوص اتک ، دوست عزیز ، زمانی که اتکی از خارج ایران باشد از edge بسته میشود ، و زمانی که قابل کنترل نباشد مخابرات ایران به کلی ای پی را میبندد و هیچ کاری نمیشه کرد .

در کل در این خصوص هیچ تضمینی هیچ کس به شما نمیتواند بدهد ، زیرا در نهایت در کور روتر اصلی بسته میشود و هیچ کس هیچ کاری نمیتواند بکند .
در صورتی که سرویس خواسته باشید ما میتوانیم به شما ارائه دهیم ولی هیچ ضمانتی در خصوص بسته نشدن و ایران اکسز نشدن موقع حمله را نداریم .
سپاس

arc1o0
August 28th, 2014, 02:11
سلام

یک سوال،

وقتی این موضوع این همه برای شما مهم است، چرا سرور خارج از کشور تهیه نمی کنید؟!

خودتان که مزیت های سرور های خارجی را بهتر می دانید ..

Aguila*Roja
August 28th, 2014, 02:25
با سلام خدمت شما دوست گرامی:.
آریا دیتاسنتر سرویس مورد نظر شما را دارا می باشد و می توانید همینک از این لینک سفارش خود را ثبت نمایید
با انتخاب ما می توانید از پشتیبانی قدرتمند آپتایم بالا سرعت بسیار عالی کیفیت مناسب در برابر قیمت بر خوردار
باشید. از این لینک می توایند سرویس موردنظر خود را سفارش دهید
صفحه اصلی پورتال - خرید هاست ، هاست لینوکس ، سرور اختصاصی ومجازی ، خرید دامنه ثبت دامنه | آریا دیتا سنتر (http://ariadc.com/aff.php?aff=005)
با تشکر
22378

SiavashRC
August 28th, 2014, 02:28
میتوانیم میزبان شما باشیم ، ولی در خصوص اتک ، دوست عزیز ، زمانی که اتکی از خارج ایران باشد از edge بسته میشود ، و زمانی که قابل کنترل نباشد مخابرات ایران به کلی ای پی را میبندد و هیچ کاری نمیشه کرد .

در کل در این خصوص هیچ تضمینی هیچ کس به شما نمیتواند بدهد ، زیرا در نهایت در کور روتر اصلی بسته میشود و هیچ کس هیچ کاری نمیتواند بکند .
در صورتی که سرویس خواسته باشید ما میتوانیم به شما ارائه دهیم ولی هیچ ضمانتی در خصوص بسته نشدن و ایران اکسز نشدن موقع حمله را نداریم .
سپاس
در مورد اتک تضمینی نمی خواهیم، مشکل ما این هستش که کلا اتک خاصی نبوده، من در حال حاضر از سرور خانگی هم استفاده می کنم، در خارج از ایران البته، با پورت 1000 mbps اتک هایی تجربه کردم که با مشکلات سخت افزاری مواجه شدم، ولی خوب چون تجهیزات سخت افزاری شخصی بوده، مشکلی نداشتیم.

البته خوب ما باید فکری اساسی تر برای این موضوع بکنیم ولی در حال حاضر لطفا سرویس ها و قیمت های خود را اعلام بفرمایید سپاسگزار خواهم شد.

سلام

یک سوال،

وقتی این موضوع این همه برای شما مهم است، چرا سرور خارج از کشور تهیه نمی کنید؟!

خودتان که مزیت های سرور های خارجی را بهتر می دانید ..

ما سرور اختصاصی خارج از ایران هم داریم ، در حال حاضر از OVH و خوب یک سرور خانگی هم راه اندازی کردم، اصلا مشکلی با هیچ کدام ندارم، ولی خوب اگر در جریان باشید تیم اسپیک از پورتکال UDP استفاده می کند، و خوب با توجه به مشکلات چند وقت اخیر در مورد پورت های UDP در ایران، کاربران ایرانی با مشکل مواجه می شوند، ترجیح می دهیم در ایران هم سروری داشته باشیم

Parserver
August 28th, 2014, 02:34
ممنونیم از شما
لطفا دقیقا سخت افزار مورد نیاز را اعلام کنید .
میزان رم هارد و سی پی یو .
ما سرور هایی با مشخصات پایین داریم که میتوانیم در اختیار شما قرار دهیم اگر دقیق در مورد نیازهاتون توضیح دهید بهتر میتوانیم به شما کمک کنیم .
سوالی داشتید در خدمتیم .

SiavashRC
August 28th, 2014, 04:03
ممنونیم از شما
لطفا دقیقا سخت افزار مورد نیاز را اعلام کنید .
میزان رم هارد و سی پی یو .
ما سرور هایی با مشخصات پایین داریم که میتوانیم در اختیار شما قرار دهیم اگر دقیق در مورد نیازهاتون توضیح دهید بهتر میتوانیم به شما کمک کنیم .
سوالی داشتید در خدمتیم .
سخت افزار خاصی مد نظر نیست، چون منابع سخت افزاری زیادی لازم نداریم. رم 2گیگ حداقل لازم داریم.

arc1o0
August 28th, 2014, 04:22
میزان بودجه مد نظر رو بفرمایید تا متناسب ترین پیشنهاد برای شما ارئه شود

SiavashRC
August 28th, 2014, 04:39
میزان بودجه مد نظر رو بفرمایید تا متناسب ترین پیشنهاد برای شما ارئه شود
ماکزیمم 100 دلار ماهانه ، می دونم اصولا تویه ایران با این قیمت سرور خوبی به نسبت سرورهای خارج پیدا نمیشه، ولی خوب ما با منابع سخت افزاری ضعیف هم راضی خواهیم بود. البته روی قیمت زیاد حساس نیستم، اگر ارزش داشته باشد چرا که نه.

RoobinaServer
August 28th, 2014, 07:19
با سلام،

سپاس

با سلام و احترام

قبلا در اینجا به شما آفر داده شده است : http://www.webhostingtalk.ir/f12/120659/#post1145899

اگر ترافیکتون به 1 ترابایت رسیده هزینه خیلی بالاتر میرود.

در شبکه بین VDS و DED هیچ فرقی نیست.

ترافیک دقیق مشخص شود بهتر هست اما در کل هز 100 گیگ اضافه برای مصرف شما 120 هزار تومان (ترافیک متقارن) میباشد.

در مورد اتک و ...اگر شدید باشد کاری نمیشه کرد. فایروال هم در ایران به هیچ درد شما در این زمینه نمیخورد.

با تشکر

aligoli
August 28th, 2014, 08:16
مشکل اینه که اون سری هم باز سرور مجازی گرفتم، البته به نظر من بهانه بود، آتک همیشه برای ما هست، منم لینوکس کار می کنم و اتک ها کنترل میشه، وقتی خارج ایران سرور داشتم سنگین ترین اتک ها هم رد کردم، ولی خوب اینجا به نظر من اتک خاصی هم نبوده، فقط ترافیک خارجی ما به نسبت بالاست، با سرویس دهنده قبلی مشکل
ییدا کردیم.

فعلا نمی خوام هزینه سخت افزاری برای فایروال کنم.

و البته 100% امنیت نیاز نیست، امنیت نرم افزاریش را خود من انجام میدم. فقط می خوام یک سروری باشد که در کمال اینکه قطعی به نسبت کمی داره با اتک های این چنینی که به نظر من سرور حتی اختلالی درش ایجاد نمیشه مسیر خارجی بسته نشه، البته بازم میگم سری قبل می خواستم سرور اختصاصی بگیرم ولی باز مجازی گرفتم.
تصمیم به اختصاصی دارم اینصری.

ما می توانیم با سرورهای برند میزبان شما باشیم.
تخصص ما در فروش سرورهای hp اورجینال است.
حداکثر هزینه ماهانه چقدر باشد ؟

SiavashRC
August 28th, 2014, 10:06
با سلام و احترام

قبلا در اینجا به شما آفر داده شده است : http://www.webhostingtalk.ir/f12/120659/#post1145899

اگر ترافیکتون به 1 ترابایت رسیده هزینه خیلی بالاتر میرود.

در شبکه بین VDS و DED هیچ فرقی نیست.

ترافیک دقیق مشخص شود بهتر هست اما در کل هز 100 گیگ اضافه برای مصرف شما 120 هزار تومان (ترافیک متقارن) میباشد.

در مورد اتک و ...اگر شدید باشد کاری نمیشه کرد. فایروال هم در ایران به هیچ درد شما در این زمینه نمیخورد.

با تشکر

ترافیک در حال حاضر 600 تا 700 گیگابایت هستش ، ولی مصرف رو به افزایش هست. و خوب با این حساب فکر می کنم 1 ترابایت ترافیک نیاز داریم.

ما می توانیم با سرورهای برند میزبان شما باشیم.
تخصص ما در فروش سرورهای hp اورجینال است.
حداکثر هزینه ماهانه چقدر باشد ؟
هریته 100 تا 150 دلار در ماه فعلا تصمیم دارم،

Parserver
August 28th, 2014, 10:24
سلام دوست عزیز
لطفا با ما تماس بگیرید انشاالله با بودجه شما بتوانیم سرویس در اختیار شما قرار دهیم .
09100069049

سپاس

asrhosting
August 28th, 2014, 10:28
سلام .
سرور زیر رو می تونیم از آسیا تک بهتون بدیم :
HP dl 160 g6
cpu : 2* x5560
32GB memory
bw : 1TB
h.d.d : 2*500gb
ip : 2

ماه اول : 1 میلیون تومان .
بقیه ماه ها : 550 هزار تومان .

* قرار داد مکتوب شرکتی خدمتتون می تونیم بدیم .

samansystems
August 28th, 2014, 13:16
تو ديتاسنتر افرانت و آسياتک ميتونيم به شما سرويس بديم.
نویدان | Navidan (http://www.navidan.com)

تلفن: 88015858 داخلی 101 آقای محمدی شما رو راهنمائی ميکنن.

aligoli
August 28th, 2014, 13:30
ترافیک در حال حاضر 600 تا 700 گیگابایت هستش ، ولی مصرف رو به افزایش هست. و خوب با این حساب فکر می کنم 1 ترابایت ترافیک نیاز داریم.

هریته 100 تا 150 دلار در ماه فعلا تصمیم دارم،

HR20 - HP ProLiant DL320e Generation8
Ram : 8 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2
Hard Disk : 2 x 1 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
Bandwidth : 3 TB | IP : 1 | Port : 1 Gbit/s Shared
Country : Iran | Datacenter : Parsonline | OS : Custom

ستاپ اولیه : 100 هزار تومان
ماهانه : 350 هزار تومان
سه ماهه : 1,000,000 هزار تومان
شش ماهه : 2,500,000 هزار تومان
یک ساله : 4,000,000 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس (http://www.my.hezarnevis.com/cart.php?gid=45)

majidisaloo1
August 28th, 2014, 13:48
سیستم عامل لینوکس میخواهید یا وی ام ویر و روش لینوکس نصب بکنید؟