PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۲ عدد سرور مجازی پر قدرت -- فقط برای استفاده حرفه ای

camelian77
August 27th, 2014, 23:28
سلام.

کمپانی ما تعدادی سرور اختصاصی داره که همه با ESXi مجازی سازی شدند. بنا به دلایلی (!) ما روی این سرور ها جای خالی زیاد داریم و مایلیم که سرور مجازی های اضافه رو بفروشیم.

سرور مجازی ها فقط برای استفاده حرفه ای هستن -- وی پی ان و ***** شکن و ... هاست نمی کنم. فقط لینوکس یا ویندوز با رجیسترشن.

دیتاسنتر:‌ کولو کراسینگ لس آنجلس (سرور رو خودم ستاپ کردم) -- دیتا سنتر نیویورک نیست! با پینگ مناسب به آسیای جنوب شرق و هموطن های عزیز تهرانجلس! قابل توجه اونایی که از اینجا بیزینس می گیرن.

آفرها:

۱. سرور مجازی ۴ گیگ رم -- ۵۰ تا ۱۰۰ گیگ هارد -- پهنای باند گیگابیتی -- سی پی یو کور ۲ تا ۴ بسته به نیاز شما. آی پی ۱ یا ۲ بسته به نیاز شما. قیمت: 20 دلار

۲. سرور مجازی ۶ گیگ رم -- ۵۰ تا ۱۰۰ گیگ هارد -- پهنای باند گیگابیتی -- سی پی یو کور ۲ تا ۴ بسته به نیاز شما. آی پی ۱ یا ۲ بسته به نیاز شما. قیمت: 30 دلار

۳. سرور مجازی ۸ گیگ رم -- ۵۰ تا ۱۰۰ گیگ هارد -- پهنای باند گیگابیتی -- سی پی یو کور ۲ تا ۴ بسته به نیاز شما. آی پی ۱ یا ۲ بسته به نیاز شما. قیمت: 40 دلار

همونطور که عرض کردم فقط برای استفاده حرفه ای (هاستینگ خارجی،‌اپلیکیشن سرور، دیتابیس ..). می تونم روی سرویس ها لینوکس managed هم ارائه بدم.

پرداخت پی پال دلاری یا انتقال کارت به کارت. قیمت سی پنل: ۱۰ دلار ماهیانه.

لطفا ریپلای به همین موضوع کنین.

ارتباط: anooshr@icloud.com /

1-310-733-9236

مسخصات سرورهای اصلی (هر ۶ تا از این سری هستند)

https://shp.servermania.com/order/product?p=566

camelian77
August 27th, 2014, 23:47
ممنون که گوشزد کردید -- انجام دادم.

ضمنا اگر کمپانی های موجود هاستینگ (اقماری!) مایل به خرید و resell هم باشند ما مایل به همکاری هستیم

par30shop
August 28th, 2014, 00:07
BGP , AS به نام خودتون هست ؟ یا دیتاسنتر ؟ Provider رو اگه میشه ذکر کنید

camelian77
August 29th, 2014, 07:02
دیتا سنتر. Provider سرورمانیا هست که کولو شده در ColoCrossing

800 Hope street
Los Angeles CA 90027

- - - Updated - - -

up ?

- - - Updated - - -

تعدادی دیگه سرور مجازی به پلتفرم ما اضافه شد. قیمت ها رو ۱۰ دلار کم کردم.

تا اینجا دو تا ۸ گیگ رفته.