PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال فایل

nohie
August 26th, 2014, 23:08
درود
میخواستم حدود یک و نیم ترا رو بین دو سرور مجازی منتقل کنم
بهترین و سریع ترین راه چی هست؟
اموزشش هم قرار بدید
یک دنیا ممنون

HPxf
August 26th, 2014, 23:15
پنل هر کدام چیه؟ سیستم عامل ؟
ویندوز iis نصب کنین لینک بدید
لینوکس با wget
پنل داری ftp

nohie
August 26th, 2014, 23:46
جفت ویندوز 2008 + iis

mehrdad-arch
August 26th, 2014, 23:53
انتقال از طریق ftp بهتزین وسریعترین روش ممکن هستش.

HPxf
August 26th, 2014, 23:55
بریز پوشه iis توی سرور دومی لینک دانلود بزار دانلود شود غیر این راهی نیست

- - - Updated - - -

انتقال از طریق ftp بهتزین وسریعترین روش ممکن هستش.

لینوکس نیست بخوان بعد بگو

nohie
August 26th, 2014, 23:58
بریز پوشه iis توی سرور دومی لینک دانلود بزار دانلود شود غیر این راهی نیست

چجوری لینک دانلود بزارم

mehrdad-arch
August 26th, 2014, 23:59
ربطی نداره نرم افزار wing ftp رو نصب کن تو سرور مبداء و یه اکانت بساز و نرم افزار file zila رو نصب کن تو سرور مقصد واطلاعات رو جابه جا کن من از همین روش 5 ترا فایل انتقال دادم واسه یه بنده خدایی.

HPxf
August 27th, 2014, 00:02
http://IP/file.zip
file.zip هم فایل های شما است به هر اسمی که دوست دارید و یا تیکه تیکه کنین قرار بدید
و در سرور دوم یک دانلود منیجر نصب کنین که متوجه بشوید چقدر زمان مونده و قابلیت ریزوم داشته باشید

nohie
August 27th, 2014, 00:07
داداش اینقدر هارد ندارم برای اینکار

- - - Updated - - -

ربطی نداره نرم افزار wing ftp رو نصب کن تو سرور مبداء و یه اکانت بساز و نرم افزار file zila رو نصب کن تو سرور مقصد واطلاعات رو جابه جا کن من از همین روش 5 ترا فایل انتقال دادم واسه یه بنده خدایی.
الان تست میکنم خبر میدم

HPxf
August 27th, 2014, 00:10
پس هاردت چنده که میخوای 1.5 ترا منتقل کنین؟

nohie
August 27th, 2014, 00:15
هارد مبدا 1.5 هست هارد مقصد 3

HPxf
August 27th, 2014, 00:18
خوب بشود یک فایل زیپ بهتر است ولی باز برای انتقال 2 برابر نیاز دارید چون هم فایل زیپ هست هم فایل اصلی
فضا کم دارید
مطمئنید پر است سقفش
میتوانین به کسی که ازش سرور اول و دوم دارید بگید ایمیج بگیرد برای شما ارسال کنند اگر هر دو یک مفر باشد عالی است ولی جداگانه باشند با ایمیج از سرور می شود کاری کرد

loox2music
August 27th, 2014, 00:20
انتقال با یکی از برنامه های زیر بهترین و سریع ترین راه حل است

filezila

یا

cuteftp

موفق باشید

nohie
August 27th, 2014, 00:26
پنل هر کدام چیه؟ سیستم عامل ؟
ویندوز iis نصب کنین لینک بدید
لینوکس با wget
پنل داری ftp
اگر میشه کار با wing رو بگید

shakari
August 27th, 2014, 09:15
بزارین یه روش دیگ بگم ولی سرعتش ممکنه پایین باشه ولی تست کنین مشکلی نداره.
برین سرور اولی همونی که هاردش پره. بعدش برین ریموت دسکتاپ رو داخل سرور اجرا کنین و بعدش تو تنظیماتش اشتراک درایو هارو فعال کنین. (اگه بلد نبودین بگین راهنمایتتون کنم)
بعد از تنظیمات با سرور اولی با ریموت به سور دومی وصل بشین. تو ریموت سرور دومی برین مای کامپیوتر و شما لیست درایو های موجود سرور اولی رو میبینین از اونجا کپی کنین تو سرور دومی.
درضمن انم بگم که در حین انتقال به سرور اولی از کاپواتر خود یا کامپیوتر دیگ وصل نشین که اونموقع انتقال قطع میشه;)

nohie
August 27th, 2014, 11:20

بزارین یه روش دیگ بگم ولی سرعتش ممکنه پایین باشه ولی تست کنین مشکلی نداره.
برین سرور اولی همونی که هاردش پره. بعدش برین ریموت دسکتاپ رو داخل سرور اجرا کنین و بعدش تو تنظیماتش اشتراک درایو هارو فعال کنین. (اگه بلد نبودین بگین راهنمایتتون کنم)
بعد از تنظیمات با سرور اولی با ریموت به سور دومی وصل بشین. تو ریموت سرور دومی برین مای کامپیوتر و شما لیست درایو های موجود سرور اولی رو میبینین از اونجا کپی کنین تو سرور دومی.
درضمن انم بگم که در حین انتقال به سرور اولی از کاپواتر خود یا کامپیوتر دیگ وصل نشین که اونموقع انتقال قطع میشه;)

اینم فکر جالبیه
من با filezilla که منتقل میکنم سرعتش ده مگ در ثانیه هست / یه چیز میخوام سرعت بالا انتقال بده

loox2music
August 27th, 2014, 11:39
اینم فکر جالبیه
من با filezilla که منتقل میکنم سرعتش ده مگ در ثانیه هست / یه چیز میخوام سرعت بالا انتقال بده

فایل زیلا بهترین مورد هست البته احتمال زیاد cuteftp سرعت بیشتری انتقال بده