توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانکشن لاست در ویندوز سرور ۲۰۰۳
OmidX
August 26th, 2014, 20:46
دوستان یکی از کلاینت ها میگه بعد از ۲۰ ~ ۳۰ دقیقه از سروری ک بصورت ریموت بهش کانکته ارتباطش قطع میشه و این ارور رو داره :
من تا حالا این مشکل رو نداشتم و همیشه هم ب دو سرور ریموت وصلم ک شاید زمانش ۵ ~ ۶ ساعت در روز بیشتر باشه اما همچین اروری نداشتم تا حالا ، کاربر دیگه ای هم نداشتم ک این مشکل رو داشته باشه .
کسی میدونه این مشکل از کجاست ؟ ب نت کاربر مربوط میشه ؟ یا از سرور ه ؟
دیتاسنتر OVH فرانسه هستش .
با تشکر ...
HPxf
August 26th, 2014, 21:28
خودتون وصل شوید تست قرار بدید
این ارور بیشتر مربوط به نت طرف است
p0lice
August 26th, 2014, 21:41
دوستان یکی از کلاینت ها میگه بعد از ۲۰ ~ ۳۰ دقیقه از سروری ک بصورت ریموت بهش کانکته ارتباطش قطع میشه و این ارور رو داره :
من تا حالا این مشکل رو نداشتم و همیشه هم ب دو سرور ریموت وصلم ک شاید زمانش ۵ ~ ۶ ساعت در روز بیشتر باشه اما همچین اروری نداشتم تا حالا ، کاربر دیگه ای هم نداشتم ک این مشکل رو داشته باشه .
کسی میدونه این مشکل از کجاست ؟ ب نت کاربر مربوط میشه ؟ یا از سرور ه ؟
دیتاسنتر OVH فرانسه هستش .
با تشکر ...
100 در صد نباشه 99 درصد اینترنتش مشکل داره بگو یه پینگ بگیره ببینه time out داره
loox2music
August 27th, 2014, 00:22
ببینید دومورد هست که مورد اول از احتمال خیلی بیشتری برخورداره
مورد 1 : نت شخص مشکل داشته باشه
مورد 2 : وقتی سرور قطع بشه 20 بار مهلت کانکت مجدد میده که هر بار یک دقیقه است . پس شاید سرور قطع و وصلی هم داشته باشد
OmidX
August 27th, 2014, 04:41
خودتون وصل شوید تست قرار بدید
این ارور بیشتر مربوط به نت طرف است
والا من الان تست کردم و دو ساعت ب سرور ایشون کانکت بودم ، هیچ مشکلی هم مشاهده نشد ...
پس احتمالا از نت یا isp کاربر هست ...
Mr.Te0
August 28th, 2014, 02:52
والا من الان تست کردم و دو ساعت ب سرور ایشون کانکت بودم ، هیچ مشکلی هم مشاهده نشد ...
پس احتمالا از نت یا isp کاربر هست ...
مطمئنن مشکل از سرویس دهنده اینترنتی کاربر میباشد.
اینگونه مشکلات در چند وقت اخیر بر روی بعضی isp ها شایع بوده است.
بذای مشتری شما میتوانید پورت ریموت را تغییر دهید .
در بسیاری از مواقع ، تجربه نشان داده است که این مورد کارگشا خواهد بود.
HPxf
August 28th, 2014, 02:58
ئقتی سروری با دان تایم و این ارور مواجه میشود مشکل از نت است ریموت مرتب می کند تا ارتباط برقرار گردد این فاصله زمانی رو با این نمایش میدهد