PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایندگی هاست اشتراکی

Cotexifan
August 26th, 2014, 09:27
سلام خدمت اساتید گرامی
من یک سرویس نمایندگی خرید کردم و دامنه اصلی برای اون نمایندگی رو سایت اصلی خودم قرار دادم(در واقع برای میزبانی این سایت خرید شده بود) دوستان پشتیبانی دی ان اس اختصاصی برای این دامنه ست کردند، بعد از تحویل امکان ایجاد پنل برای این دامنه وجود نداشت. پشتیبانی گفت که یک دامنه نمیتونه هم دامنه اصلی نمایندگی باشه و هم داخل اون میزبانی بشه، یه هاست اشتراکی دیگه خریدیم و سایت اصلی رو روی اون قرار دادیم. سرویس نمایندگی قطع شده و میگن تا زمانی که یه دامنه جدید برای ست کردن ندید نمیشه ازش استفاده کرد :/ چون دامنه اصلی رو روی یک هاست دیگه قرار دادین الان نمیشه اینجا هم همون رو قرار داد(منظور دامنه اصلی نمایندگی نمی تونه باشه)
دوستان یه لطفی بکنن منو راهنمایی بکنن بالاخره اگر سرویسی دامنه اصلی نمایندگی باشه باید خود سایت تو یه هاست دیگه میزبانی بشه یا اگه یه جای دیگه میزبانی بشه دیگه نمیشه دامنه اصلی نمایندگی باشه :/
دوستان لطفا راهنمایی کنید من دو روز وقت برای پس دادن سرویس دارم چون به این شکل به هیچ عنوان برام کاربرد نداره، اگر اشکال از منه که بفرمایین اگر که نه درخواست لغو سرویس رو بزنم.
ممنون

HPxf
August 26th, 2014, 09:29
اخه چه ربطی دارد؟ دامنه و هاست پاک کن مجدد اصلا از رسیلر تعریف کن نکن 2 تا هاست :|

Cotexifan
August 26th, 2014, 09:34
توی توضیحات نوشتم، بعد از تحویل ریسلر امکان ایجاد دامنه ای که به عنوان دامنه اصلی داده بودیم وجود نداشت برای همین یه هاست دیگه خرید کردیم
الان هم سایت دامنه اصلی روی هاست مجزا قرار گرفته و سرویس نمایندگی میگن یه دامنه دیگه باید براشون ارسال کنیم

Yas-Host
August 26th, 2014, 09:35
سلام خدمت اساتید گرامی
من یک سرویس نمایندگی خرید کردم و دامنه اصلی برای اون نمایندگی رو سایت اصلی خودم قرار دادم(در واقع برای میزبانی این سایت خرید شده بود) دوستان پشتیبانی دی ان اس اختصاصی برای این دامنه ست کردند، بعد از تحویل امکان ایجاد پنل برای این دامنه وجود نداشت. پشتیبانی گفت که یک دامنه نمیتونه هم دامنه اصلی نمایندگی باشه و هم داخل اون میزبانی بشه، یه هاست اشتراکی دیگه خریدیم و سایت اصلی رو روی اون قرار دادیم. سرویس نمایندگی قطع شده و میگن تا زمانی که یه دامنه جدید برای ست کردن ندید نمیشه ازش استفاده کرد :/ چون دامنه اصلی رو روی یک هاست دیگه قرار دادین الان نمیشه اینجا هم همون رو قرار داد(منظور دامنه اصلی نمایندگی نمی تونه باشه)
دوستان یه لطفی بکنن منو راهنمایی بکنن بالاخره اگر سرویسی دامنه اصلی نمایندگی باشه باید خود سایت تو یه هاست دیگه میزبانی بشه یا اگه یه جای دیگه میزبانی بشه دیگه نمیشه دامنه اصلی نمایندگی باشه :/
دوستان لطفا راهنمایی کنید من دو روز وقت برای پس دادن سرویس دارم چون به این شکل به هیچ عنوان برام کاربرد نداره، اگر اشکال از منه که بفرمایین اگر که نه درخواست لغو سرویس رو بزنم.
ممنون

شما وقتی از دامین اصلیتون برای سرویس نمایندگی خریداری شده استفاده می کنید میتوانید براحتی وب سایت خودتون رو بر روی اون پیاده کنید و مشکلی ایجاد نمی کند.

اینکه در list users/aaccounts شما دامین خود را مشاهده نمی کنید مشکل نیست و چون سرویس دهنده owner اصلی سرویس شمارو زیر مجموعه ریسلرتون قرار نداده است نمی توانید دامین اصلی خودتون رو مشاهده کنید.

برای مثال ما یک سرویس نمایندگی میدهیم که با استفاده از پورت 2086 و whm اکانت ایجاد می کند و اگر خواست بر روی دامین اصلی ریسلر خودش فایل آپلود کند و سایت راه اندازی کند باید از پورت 2082 استفاده کند.

حال اگر بر روی دایرکت ادمین باشد باید از reseller level و user level استفاده کرد.

فکر نمیکنم جز جواب سر بالا به شما مورد دیگری را گفته باشند.

موفق باشید.

Cotexifan
August 26th, 2014, 09:55
یعنی در حالا عادی باید امکان ایجاد سایت در نمایندگی که دی ان اس هاش هم برای اون دامنه ست شده وجود داشته باشه
ولی من چندین بار خودم ایجاد کردم و با پیغام خطا مواجه شدم، گفتم شاید تنظیم خاصی باید اعمال بشه به پشتیبانی گفتم که همون متن ارور رو برام ارسال کردند گفتند امکان میزبانی سایت در ریسلری که دامنه اصلی خودش هست وجود نداره
متن دقیق پشتیبان: "امکان این که دامنه به دو نقطه متصل شود وجود ندارد"
خدا شاهده هنوز نتونستم معنی این جمله رو درک کنم :/

RoobinaServer
August 26th, 2014, 10:14
یعنی در حالا عادی باید امکان ایجاد سایت در نمایندگی که دی ان اس هاش هم برای اون دامنه ست شده وجود داشته باشه
ولی من چندین بار خودم ایجاد کردم و با پیغام خطا مواجه شدم، گفتم شاید تنظیم خاصی باید اعمال بشه به پشتیبانی گفتم که همون متن ارور رو برام ارسال کردند گفتند امکان میزبانی سایت در ریسلری که دامنه اصلی خودش هست وجود نداره
متن دقیق پشتیبان: "امکان این که دامنه به دو نقطه متصل شود وجود ندارد"
خدا شاهده هنوز نتونستم معنی این جمله رو درک کنم :/

شما مطمئن هستید از جای معتبری سرویس نمایندگی خرید کرده اید ؟

این که امکان میزبانی همان دومین در نمایندگی نباشه چه معنایی داره ؟ :- |

آخه یعنی چی مگه میشه نشه همون دومین بیاد بالا ؟ پس تنظیمات دی ان اس هاستش از کجا انجام میشه ؟ :- | بالاخره یک پنلی برای اون دومین باید ایجاد شده باشه که امکان مدیریت dns و ... هم در همان هست.

شما یک مشکل بیشتر نداری، فقط کم سوادی میزبانتون هست همین و واقعا اون پاسخ جای خندیدن و تاسف داره.

اگر کارتون مهم هست از جای معتبر خرید نمائید اگر مهم نیست پس باید فقط با میزبانتون همین بازی ها را ادامه دهید و میزبانتون هی جواب سر بالا به شما بدهد.

با تشکر

talait
August 26th, 2014, 10:17
هیچ ربطی نداره شما وقتی یک دامنه برای هاستینگ انتخاب می کنید هم می توانید دی ان اس ها رو روی اون و از هاستش هم برای لود و اسکریپت مورد نظر استفاده کنید

Cotexifan
August 26th, 2014, 10:28
بارو کنید بنده هم به خاطر رتبه بالایی که توی رتبه بندی ماهانه هاستینگ های ایران داشتند ازشون خرید کردم که خیالم از سرویس دهی راحت باشه به خاطر همین هم سرویس رو سالانه خرید کردم 320 خود سرویس + 160 هزینه آی پی سالانه

RoobinaServer
August 26th, 2014, 10:32
بارو کنید بنده هم به خاطر رتبه بالایی که توی رتبه بندی ماهانه هاستینگ های ایران داشتند ازشون خرید کردم که خیالم از سرویس دهی راحت باشه به خاطر همین هم سرویس رو سالانه خرید کردم 320 خود سرویس + 160 هزینه آی پی سالانه

هرکسی که رتبش بالا هست دلیل نمیشه کارشم خوب باشه که بار ها گفتیم این موضوع را اما همه میگن چون کیفیت دارند مشتری میگیرند.

خیر کیفیت و ارزانی خیلی زیاد را اولش دارند بعدش به خاطر همین صدها مشتری مثل شما سالانه به هشون اضافه میشه (مشتری ناخواسته) و چون پشتیبانانشون را بدون آموزش دقیق هی عوض میکنند سطح علمیشون افت میکنه. (به چشم با چند تا شرکت همکاری که در ارتباط هستیم داریم میبینیم)

در صورت تمایل لطفا به صورت پیغام خصوصی بفرمائید که از کجا خرید کردید. (جهت کنجکاوی شخصی) و مورد مصرفتون هم از نمایندگی بفرمائید شاید آشنا باشیم باهاشون و بشه کاری کرد.

aminrt4
August 26th, 2014, 10:51

از کجا خریدی :)