توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دیتا سنتر سیو استارت ovh
mobinhost.in
August 25th, 2014, 19:59
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان همکاران و اعضای انجمن
چند روز گذشته یک سرور از دیتا سنتر او وی اچ (سیو استارت یه سرور خریداری کردم )
سرور با وی ام ویر 5.1 سفارش زدم
16 ای پی هم روش خریداری کردم
یه مشکل خیلی عجیب بر خوردم که از همکارانی که تجربه همکاری با این دیتاسنتر کم کیفیت رو دارند تقاضای راهنمایی دارم
یه رنج /28 خریداری کردم که بر روی همه ی ای پی وی پی اس بالا اوردم
مشکل عجیبی که داریم اینکه روی تقریبا نصف ای پی هایی که داریم بعد از گدشت چند ساعت پینگ کلا قطع می گردد و به سرور مجازی دسترسی نداریم تا مجدد ریبوت شود و دوباره تتا چند ساعت نت دارد ولی پس از دقایقی مثلا 3 ساعت پینگ ای پی قطع می گردد
از همکارانی که تجربه بیشتری در کار با او وی اچ و زیر مجموعه هاش دارند تقاضای راهنمایی دارم
InterServer.ir
August 25th, 2014, 20:02
سلام
سرور اصلی رو ریبوت میدید یا سرور های مجازی رو؟
به نظر مشکلی تو سیستم عامل سرور هست و بهتره کلا reinstall کنید البته این مورد هم احتمال داره کارت شبکه ای که برای سرور های مجازی انتخاب می کنید با شبکه او وی اچ سازگاری نداره بهتره E1000 رو انتخاب کنید
mobinhost.in
August 25th, 2014, 20:05
خیر وی پی اس ها رو ریبوت می دهیم
یک بار هم سرور اختصاصی رو دادم ولی تاثیری نکرد و به نظر یه ایرادی تو شبکه سرور وجود دارد
قبلا بر خوردیم به ایکه کلا یه ای پی پینگ نده ولی به این بر نخوردم که ای پی مثلا وی پی اس فلان یه مدت پینگ بده و بعد از چند ساعت پینگ نده
از طرفی پیش اومده در تجربیاتم که سرور اختصاصی مشکل سخت افزاری داشته باشه و کلا سرور به مشکل بخوره
چیزی که اینجا عجیبخ ایکه فقط برای یه تعدادی از ای پی ها این مشکل هست و س رور اصلی اصلا مشکلی ندارد
zigma4000
August 25th, 2014, 20:09
یکی از دوستان بنده هم الان چند روزه از SoYouStart آی پی تهیه کردن اما هنوز تحویل ندادن و پشتیبانی SoYouStart مشکل رو تامین آی پی اعلام کردند! ایشون از SoYouStart آمریکا سرور تهیه کردند.
از ایران پینگ ندارید و یا کلاً پینگ ندارین ؟
mobinhost.in
August 25th, 2014, 20:11
از مثلا رنج 16 تایی 6 تا ای پی ها پینگش بعد از مثلا دو ساعت کلا می رود و تا ریست نشه پینگ نمی اید
من عنواع سیستم عامل رو هم تست کردم
ویندوز
لینوکس و...
مثلا در لینوکس از داخل کنسول دستور service network restart میزنم مشکل رفع می گرددو دوباره تا 2-3 ساعت پینگ داره و بعد ....
کسی تجربه ای دارد
sssoheil
August 25th, 2014, 22:23
سلام
کانفیگ کارت شبکه وی پی اس هاتون با شبکه ovh سازگاری ندارد.کارت شبکه وی ام ویر چک کنید e1000 باشد همینطور کانفیگ نت ماسک وی پی اس ها مطابق با سابنت که به شما دادند باشد...
mobinhost.in
August 26th, 2014, 00:03
دوست من این حرف صحیح نیست
یک سری از کارت شبکه هامون مشکل داره و یک سری مشکل نداره
مثلا دقیقا به یک سررو سنت اوس ای پی مثلا 10 رو میدم قطع می شود و ای پی 11 رو میهم مشکلی ندارد این چه ارتباطی به کارت شبکه داره
بنده 4 سال هست از او وی اچ سرور دارم تا امروز به همچین چیزی برخورد نکردم
وگرنه دقیقا با شرایط او وی اچ اشنام
zigma4000
August 26th, 2014, 00:09
سرور رو از اروپا یا کانادا تهیه کردین؟ چون تاپیک دیگری راجع به اختلال شبکه OVH Canada باز شده.
asrhosting
August 26th, 2014, 00:59
یه مشکل خیلی عجیب بر خوردم که از همکارانی که تجربه همکاری با این دیتاسنتر کم کیفیت رو دارند تقاضای راهنمایی دارم
مشکل عجیبی که داریم اینکه روی تقریبا نصف ای پی هایی که داریم بعد از گدشت چند ساعت پینگ کلا قطع می گردد و به سرور مجازی دسترسی نداریم تا مجدد ریبوت شود و دوباره تتا چند ساعت نت دارد ولی پس از دقایقی مثلا 3 ساعت پینگ ای پی قطع می گردد
از همکارانی که تجربه بیشتری در کار با او وی اچ و زیر مجموعه هاش دارند تقاضای راهنمایی دارم
یه دیتاسنتر کم کیفیت !
این تابلو هست مشکل نرم افزاری و از سیستم عامل ( مجازی ساز ) تون هست و ربطی به شبکه دیتاسنتر نداره .
OmidX
August 26th, 2014, 01:08
مشابه این مشکل رو در ovh اصلی داشتم ، با پشتیبان تماس بگیرید ، یک عکس از کانفیگ شبکه سرور + یک عکس وقتی پینگ هست و وقتی قطع شده قرار بدید ، براتون OK میکنن ...
وقتی ک پینگ میره ، از رو یکی از vps ها تریس بگیرید ببینید دقیقا از کجا ب بعد قطع میشه ، عکس اینم پیوست تیکت کنید .
speednet
August 26th, 2014, 01:14
دوست من این حرف صحیح نیست
یک سری از کارت شبکه هامون مشکل داره و یک سری مشکل نداره
مثلا دقیقا به یک سررو سنت اوس ای پی مثلا 10 رو میدم قطع می شود و ای پی 11 رو میهم مشکلی ندارد این چه ارتباطی به کارت شبکه داره
بنده 4 سال هست از او وی اچ سرور دارم تا امروز به همچین چیزی برخورد نکردم
وگرنه دقیقا با شرایط او وی اچ اشنام
اگر د سو یو استارت هم م ادرس ست میشه از روتر مجازی پاک کنید دوباره مک ادرس کریت کنید
majidisaloo1
August 26th, 2014, 02:34
شما به خود دیتاسنتر تیکت بدهید و مشکلتان را مطرح بکنید این مورد ممکن است یک مورد سخت افزاری باشد بهتر است یک بار سرویس را به صورت سخت افزاری تست نمایید