PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در Editor و Uploader دایرکت ادمین - تغییر فایل ها

skydl2011
August 25th, 2014, 18:24
با سلام خدمت مهندسی و اساتید محترم سرور و کانفیگ و ...

بنده یه VPS دارم که روش دایرکت ادمین نصب هست.
و هر تغییری که در فایل های php با ادیتور دایرکت ادمین میدم و سیو می کنم سایت از کار می افته. انگار انکد فایل ها رو عوض می کنه. انکدش رو روی utf-8 گذاشتم بازم درست نشد.
با هاست دایرکت ادمین قبلی مشکلی نداشتم و تغییر فایل ها رو راحت انجام میدادم.
حتی وقتی فایل رو داخل رایانه تغییر میدم و آپلود می کنم هم باز سایت از کار می افته و وقتی فایل قبلی رو بر میگردونم دوباره کار می کنه.
اسکریپتی که دارم از توابع php به صورت خاصی استفاده می کنه.
@if

@endif
آیا دایرکت ادمین نیازی به کانفیگ ادیتور یا آپلودرش داره؟
البته اینو هم بگم با نرم افزار WinSCP و ... فایل ها رو بدون دایرکت ادمین تغییر دادم ولی باز همون طوری شد. به نظرتون مشکل از کجاست؟ از خود سرور یا دایرکت ادمین؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

k.namjoo
August 25th, 2014, 18:35
سلام

روی سرور شما suphp نصب هستش؟

skydl2011
August 25th, 2014, 18:36
بله

k.namjoo
August 25th, 2014, 18:45
سطح دسترسی فایل مشکل نداره ؟ یه بررسی کنید!

skydl2011
August 25th, 2014, 18:50
سطح دسترسی فایل مشکل نداره ؟ یه بررسی کنید!

از چه لحاظ دسترسی ها مشکل داشته باشه؟ بیشتر فایل ها و فولدر ها 755 هستن
البته روی این vps یه وردپرس هم داریم که اون رو هر تغییری میدم مشکلی براش پیش نمیاد و فایل هاش تغییر می کنه.

nginxweb
August 25th, 2014, 18:55
درود

دوست گرامی در صورتیکه با ftp فایلها را دانلود و ادیت میکنی دقت کنید که transfare type روی binary باشد و در صورتیکه از file manager نیز این مشکل را دارید احتمالا موردی از سمت کدها هستش چون ادیتور دایرکت ادمین هیچ کاراکتری اضافه نمیکند و فقط موقع save ممکن هستش encoding بهم بخورد

skydl2011
August 25th, 2014, 19:12
یه چیز دیگه هم تست کردم و اون اینکه اگر یک فایل رو فقط با ادیتور دایرکت ادمین بازش کنم و بدون تغییر save اش کنم دوباره سایت بالا نمیاد.

- - - Updated - - -

وقتی فایل قبل از ادیت و بعد از ادیت رو هم به سایت https://www.diffchecker.com/diff میدم میگه دو تا فایل یکسان هستند