PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اغدام دو جدول مشابه در phpmyadmin

nokte
August 24th, 2014, 20:10
سلام
من اطلاعات سایتم در قسمت فایلهای پیوست حذف شده فقط 20 درصد اون باقی مونده . حالا مخوام بک اپ قبلی که ازاین جدول را دارم را به این جدول فعلی اضافه کنیم.
یک دستور قبلا بود الان پیداش نمیکنم
چطوری و با چه دستوری میتونم اطلاعات جدول بک آپ را به اطلاعات جدول فعلی اضافه کنم و به تیبل های و فیلد های مشابه گیر نده و اگر مشابه بود از خیرش بگذره و فقط اونایی که مشابه نیست را وارد جدول فعلی کنه؟
چون مقعی که اد میکنم پیغام دابلیکیت میده.

ممنون میتم کدش را در phpmyadmi به من بدید

نام جدول من mybb_attachments است

nginxweb
August 24th, 2014, 21:19
درود

دوست عزیز راحت ترین راه این هستش که یک php کار یک کد بنویسه واستون با Query که براحتی اینکارک کنه که شرط درخواستی شما نیز داخلش رعایت شده باشد

hamid53214
August 24th, 2014, 21:28
سلام
اول توی یه دیتابیس دیگه بریزید بعدش با با یه کد php اد کنید
یا اینکه از اون تیبل در هر دو دیتابیس بک آپ بگیرید و داخل فایل sql مورد نظر ترکیب کنید
در صورت نیاز به انجام با هزینه پخ بدید

nokte
August 24th, 2014, 23:38
عزیزان من یه کد 16 کاراکتری داشت که ارزش هزینه کردن نداره
اگر بلد نیستین لطفا پروژه زایی نکنید

دوستانی که فهمیندن من چی میگم اون یک خط کد را برام لطف کنند ارسال کنند با ارائه خدمات تبلیغاتی یا ارسال ترافیک به سایت شما جبران میکنم

- - - Updated - - -

دوستا موقع وارد کردن جدول پیام زیر را میده:
Duplicate entry '8' for key 'PRIMARY'
راهکار چیست؟

- - - Updated - - -

insert into mybb_attachments(select * from mybb_attachments_bak where id not in(select id from mybb_attachments))

- - - Updated - - -

پیدا کردم اینه:
insert into mybb_attachments(select * from mybb_attachments_bak where pid not in(select pid from mybb_attachments))