توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گرفتن dns
ali.n
June 27th, 2010, 10:24
سلام
سرور اختصاصی داریم برای سایت های خودمون.
کسی که قبلا سرور رو اداره میکرد از سرور هائی که آی پی هائی آزاد میدن dns گرفته . اگه بخوام dns اونطوری که می خوام بگیرم باید چیکار کنم...باید به دیتا سنتر بگم یا از جای دیگه باید بگیرم.باید بابتش هزینه پرداخت بشه و چقدر؟ مثلا
ns1.mywebsite.com
Techno Pars
June 27th, 2010, 10:50
اگر حجم کارتون زیاد نباشه روی همون سرور هم می تونید DNS Server راه اندازی کنید.
و در غیر این صورت یک سرور مجزا می تونید براش بگیرید.سرور خیلی قوی لازم نیست.
برای تعریف name server هم باید یک یا چند رکورد به DNS اضافه بشه که برای این کار IP اختصاصی پیشنهاد میشه.
ali.n
June 27th, 2010, 11:06
ممنون
کسی که داره سرور رو اداره می کنه میگه با شرکتی که داره دامنه رو نگهداری می کنه تماس بگیر
بگو nameserver می خوام با این اسامی و با این شماره ip ... خودش برات ثبت می کنه...این جوابو تازه گفته. نظرت چیه ؟ اونوقت هزینه داره و چقدر؟
Techno Pars
June 27th, 2010, 11:26
شما به اون شرکت بر حسب تعداد ns ای که نیاز دارید IP اعلام می کنید و نام ns مورد نیاز را هم بهشون می گید.البته می تونید هم از یک IP استفاده کنید.
اونها برای شما ns ایجاد می کنند.حالا شما باید در DNS خودتون رکورد اضافه کنید و تنظیمات لازم را انجام بدید
ali.n
June 27th, 2010, 11:36
شما به اون شرکت بر حسب تعداد ns ای که نیاز دارید IP اعلام می کنید و نام ns مورد نیاز را هم بهشون می گید.البته می تونید هم از یک IP استفاده کنید.
اونها برای شما ns ایجاد می کنند.حالا شما باید در DNS خودتون رکورد اضافه کنید و تنظیمات لازم را انجام بدید
ممنون
اداره کننده سرور دو تا ip داده که ثبت بشه... فرقی میکنه که یک ip باشه یا دوتا ؟
اونوقت هزینه اش چقدر ؟ سالیانه هست یا یک بار پرداخت بشه کافیه ؟
Techno Pars
June 27th, 2010, 11:49
نه فرقی نداره.البته در حقیقت باید این IP ها حتی از لحاظ جغرافیایی هم یکسان نباشند ولی خب...
به هر حال شما کارتون با حداقل یک IP راه می افته.هزینه بابت اجاره IP می پردازید و تعریف ns در اکثر registrar ها رایگان هست.
چون شما IP دارید پس هزینه ای نداره.
ali.n
June 27th, 2010, 13:02
من از شرکتی که دامنه ها رو نگه میداره خواستم که nameserver بگیرن برام فعلا منتظرشون هستم...
ولی چیزی که توجه منو جلب کرده اینه که فلسفه سرور هائی که free IP addresses میدن چی هست ؟ و اصلا چرا یکی که ادمین سرور هست میره سراغ این سرور ها ؟ اگه کمی اطلاعات عمومی بدی ممنون میشم.
Techno Pars
June 27th, 2010, 13:12
والا من اصلا نمی دونم منظورتون از free ip چی هست!
هر سرور می تونه از یک تا n آدرس آی پی داشته باشه.که امروزه به دلیل کمبود IPv4 شرکت ها بسته به نوع استفاده تا یک حد مشخصی IP به هر سرور اختصاص میدن.
ali.n
June 27th, 2010, 13:32
فکر کنم اینطور توضیح بدم بهتر باشه.ببین فرض کنم من دوتا سایت داشته باشم
www.website1.com
www.website2.com
و برای این دوتا وی سایت سرور گرفته باشم
ادمین قبلی سرور به جای اینکه nameserver ها رو اینطور انتخاب کنه مثلا
ns1.mywebsite1.com
ns2.mywebsite1.com
از اینجا www.dn***it.com گرفته
و شده
ns1.dn***it.com
ns2.dn***it.com
تصحیح می کنم آدرس حروفی سایتو
دی ان اس اگزیت.
سیستم وبی حروف انگلیسی رو حذف کرده...
Techno Pars
June 27th, 2010, 13:43
خب شما در حقیقت از سرویس های DNS این شرکت استفاده می کردید.
البته این سایت ها بیشتر به درد Dynamic DNS می خورند.یعنی در حالتی که IP شما ثابت نیست و نمیشه Static DNS تعریف کرد.
IranianServer
June 27th, 2010, 13:46
کنترل پنل سایت چیه ؟
کاری نداره که باید تو پنل دامنه ات چیلد نیم سرور بسازی (child name server) و در قسمت IP باید IP سرورت رو وارد کنی.
و DNS ها را باید در کنترل پنل سرورت وارد کنی.
ali.n
June 27th, 2010, 14:23
کنترل پنل سایت چیه ؟
کاری نداره که باید تو پنل دامنه ات چیلد نیم سرور بسازی (child name server) و در قسمت IP باید IP سرورت رو وارد کنی.
و DNS ها را باید در کنترل پنل سرورت وارد کنی.
آره منم منتظرم که nameserver ها ساخته بشن و تو همون جای child name server بزارم. کنترل پنل سرور پلسک هست...ولی خوب چیزی که داشتم می پرسیدم این بود که چرا ادمین قبلی به جای اینکه nameserver
بسازه یا اینکه تقاضای nameserver کنه...از DNS های سایت دی ان اس اگزیت استفاده کرده و اینکه اینکار تاثیری
روی performance سایت ما داشته یا نه...