PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره درمورد بکارگیری سرور مجازی برای دسترسی به سایتی خاص در هنگام ترافیک بالا

ali2067
August 24th, 2014, 12:12
سلام وقت بخیر
من میخواهم برای پدرم یک پژو پارس ثبت نام کنم از سایت ایران خودرو (http://geoip.flagfox.net/?ip=208.73.49.216&host=ikco.iranecar.com)(لینک موقعیت سرور) (http://geoip.flagfox.net/?ip=208.73.49.216&host=ikco.iranecar.com)
ولی هر سری که ثبت نام شروع میشود ، من نمیتوانم و این دلال های از خدا بی خبر همه را ثبت نام میکنند.
و ما هم کلا با خود عهد کردیم که به دلال جماعت پول ندم....

در نتیجه طی مشورتی :
از دوستی سوال کردم، و این پیشنهاد را داد که یک سرور مجازی با پورت سرعت بالا و لوکشین کشوری که هاست سایت ایران خودرو در آن قرار دارد(اگه از همان سرویس دهنده باشد که چه بهتر Triple8 Network ) بخر و از طریق ریموت دسکتاپ و نصب مرورگر روی سرورت برو تو سایت و ثبت نام کن...

1.آیا چنین کاری در هنگام ترافیک بالای سایت تاثیری در دریافت سرویس دارد، اگر ندارد پس بقیه چی جوری ثبت نام میکنند...آیا شما راهکاری دارید؟
3.بیشترین سرعت پورت چقدر ارائه میشود...و آیا کلکی توش هست...مثل اورسل کردن و فروش پورت های تضمین شده بجای پورت های سرعت بالا...؟
4.مشخصات سروری مناسب برای این منظور چیست از نظر سی پی یو و رم و....؟
5.فروشنده قابل اطمینان و با انصاف را برای این مظور سراغ دارید؟ (اورسل نکندو پورت تضمین شده بجای پورت های سرعت بالا ندهد)

OPENFIRE
August 24th, 2014, 12:25
سلام وقت بخیر
من میخواهم برای پدرم یک پژو پارس ثبت نام کنم از سایت ایران خودرو (http://geoip.flagfox.net/?ip=208.73.49.216&host=ikco.iranecar.com)(لینک موقعیت سرور) (http://geoip.flagfox.net/?ip=208.73.49.216&host=ikco.iranecar.com)
ولی هر سری که ثبت نام شروع میشود ، من نمیتوانم و این دلال های از خدا بی خبر همه را ثبت نام میکنند.
و ما هم کلا با خود عهد کردیم که به دلال جماعت پول ندم....

در نتیجه طی مشورتی :
از دوستی سوال کردم، و این پیشنهاد را داد که یک سرور مجازی با پورت سرعت بالا و لوکشین کشوری که هاست سایت ایران خودرو در آن قرار دارد(اگه از همان سرویس دهنده باشد که چه بهتر Triple8 Network ) بخر و از طریق ریموت دسکتاپ و نصب مرورگر روی سرورت برو تو سایت و ثبت نام کن...

1.آیا چنین کاری در هنگام ترافیک بالای سایت تاثیری در دریافت سرویس دارد، اگر ندارد پس بقیه چی جوری ثبت نام میکنند...آیا شما راهکاری دارید؟
3.بیشترین سرعت پورت چقدر ارائه میشود...و آیا کلکی توش هست...مثل اورسل کردن و فروش پورت های تضمین شده بجای پورت های سرعت بالا...؟
4.مشخصات سروری مناسب برای این منظور چیست از نظر سی پی یو و رم و....؟
5.فروشنده قابل اطمینان و با انصاف را برای این مظور سراغ دارید؟ (اورسل نکندو پورت تضمین شده بجای پورت های سرعت بالا ندهد)
نتیحه ی خرید سرور مجازی این هست که سایت براتون به راحتی باز میشه و مشکل سرعت نداره ولی اکه مشکل سایت تکنیکال باشه و سایت ایرادی داشته باشه فایده ای نداره این کار

ali2067
August 24th, 2014, 13:32
نتیحه ی خرید سرور مجازی این هست که سایت براتون به راحتی باز میشه و مشکل سرعت نداره ولی اکه مشکل سایت تکنیکال باشه و سایت ایرادی داشته باشه فایده ای نداره این کار
اگه فرض بر این باشد که مشکل فنی ندارد....بیشتر لوکشین vps (نزدیک بودن به سرور سایتی میخواهم با سرعت بالا بهش وصل بشوم )مهمتر است یا سرعت پورت....

آیا کلا این تئوری که در هنگام ترافیک بالا و فشار بر روی سرور سرویس دهنده اگر کاربری باشی که از سرعت مناسبی برخودار هستی ، سرور بهت راحت تر سرویس میدهد یا نه کلا منابع یکسان بین کاربران متصل تقسیم میشود؟

بزارید این طور بگم :
مثلا الان سرور سایت مورد نظر ما با ترافیک بالایی روبرو است و من با اتصال اینترنت خانگی با سرعت 2مگابیت ، تنها کمتر از 10 کیلو بایت اون هم دیر به دیر دریافت میکنم....
اگر در همین اوضاع به سرور مجازی با سرعت مثلا 1 گیگابیت ریموت بزنم و با مرورگر آن به سایت مورد نظرم وارد بشوم اون موقع سرور به من راحت سرویس میدهد و دیگه با کندی ارتباط روبرو نخواهم بود یا نه از هر کجا با هر سرعتی که وصل بشوی منابع به طور یکسان تقسیم میشود و برای دریافت سرویس در صف قرار میگیریم؟

OPENFIRE
August 24th, 2014, 13:35
اگه فرض بر این باشد که مشکل فنی ندارد....بیشتر لوکشین ن(زدیک به سرور سایتی میخواهم با سرعت بالا بهش وصل بشوم )مهمتر است یا سرعت پورت....

آیا کلا این طئوری که در هنگام ترافیک بالا و فشار بر روی سرور سرویس دهنده اگر کاربری باشی که از سرعت مناسبی برخودار هستی ، سرور بهت راحت تر سرویس میدهد یا نه کلا منابع یکسان بین کاربران متصل تقسیم میشود؟

بزارید این طور بگم :
مثلا الان سرور سایت مورد نظر ما با ترافیک بالایی روبرو است و من با اتصال اینترنت خانگی با سرعت 2مگابیت ، تنها کمتر از 10 کیلو بایت اون هم دیر به دیر دریافت میکنم....
اگر در همین اوضاع به سرور مجازی با سرعت مثلا 1 گیگابیت ریموت بزنم و با مرورگر آن به سایت مورد نظرم وارد بشوم اون موقع سرور به من راحت سرویس میدهد و دیگه با کندی ارتباط روبرو نخواهم بود یا نه از هر کجا با هر سرعتی که وصل بشوی منابع به طور یکسان تقسیم میشود و برای دریافت سرویس در صف قرار میگیریم؟
آگر سرور در همون دیتاسنتر باشه یا نزدیکش بله
به راحتی باز میشه ولی باز هم بستگی به منابع سایت داره اینکه میگید اشخاض دیگری ثبت میکنند و .... پس مشخصه که برای اونها این مشکل وجود نداره ب دلیل سرعت بالایی که دارند و ...

ali2067
August 24th, 2014, 13:41
آگر سرور در همون دیتاسنتر باشه یا نزدیکش بله
به راحتی باز میشه ولی باز هم بستگی به منابع سایت داره اینکه میگید اشخاض دیگری ثبت میکنند و .... پس مشخصه که برای اونها این مشکل وجود نداره ب دلیل سرعت بالایی که دارند و ...

واقعا لطف کردید با این راهنمایی مفیدتان....>:D< خدا خیرت بده
با این تفاسیر سرور مورد نیاز بنده لطفا اگه شرکت معتبری را در زمینه فروش vps هم می شناسید معرفی فرمایید...
ممنون ....ممنون ..... ممنون.....

OPENFIRE
August 24th, 2014, 13:44
واقعا لطف کردید با این راهنمایی مفیدتان....>:D< خدا خیرت بده
با این تفاسیر سرور مورد نیاز بنده لطفا اگه شرکت معتبری را در زمینه فروش vps هم می شناسید معرفی فرمایید...
ممنون ....ممنون ..... ممنون.....
به نظرم بهتره از همون سرویس دهنده ی Triple8 بگیرید اگه قیمت مناسب ارایه میده
درغیر اینصورت سرور مجازی آمریکا بگیرید
خودمون هم ارایه میکنیم ولی بخش آموزش هست و نمیشه آفر داد

HPxf
August 24th, 2014, 13:46
سرور مجازی فقط سرعت دسترسی بیشتر میکند اما بسته به فاصله م ویزان ترافیک سایت مورد نظر فرق میکند
مثلا ما برای ثبت نام سنجش استفاده میکردیم سرور های امریکا بود کارها خیلی بهتر انجام میشد دیدید که در ثبت نام کنکور مخصوصا روز اخر چگونه است :-ی

ali2067
August 24th, 2014, 14:25
سرور مجازی فقط سرعت دسترسی بیشتر میکند اما بسته به فاصله م ویزان ترافیک سایت مورد نظر فرق میکند
مثلا ما برای ثبت نام سنجش استفاده میکردیم سرور های امریکا بود کارها خیلی بهتر انجام میشد دیدید که در ثبت نام کنکور مخصوصا روز اخر چگونه است :-ی
-متوجه ام یعنی اگر سرور هنگیده باشه زیر فشار، کاریش نمیشه کرد...ولی این مورد که بنده گفتم ملت تو همان زمان اوج فشار روی سرور هم تونستن ثبت نام کنن...
-بله درسته برای دکتری رو شنیده ام....

sssoheil
August 24th, 2014, 14:34
سلام

مطمئنا مشکل شما با سرور مجازی حل خواهد شد

---
August 24th, 2014, 15:46
در صورتی که منابع سرور ایران خودرو کشش ترافیک لازمه رو نداشته باشه شما با اینترنت 10جی هم وصل شید نمی تونید ثبت نام کنید ...

من دقیقا توی آخرین ثبت نام ویژه ایران خودرو هرکاری کردم ثبت نام انجام نشد

10 شروع ثبت نام بود من 10رفرش کردم و شاید دو روزی نتونستم ثبت نام کنم فک کنم این ثبت نام و ... بیشتر لابی بازی و فیلم باشه ...

hack2hacker
August 24th, 2014, 15:49
در صورتی که منابع سرور ایران خودرو کشش ترافیک لازمه رو نداشته باشه شما با اینترنت 10جی هم وصل شید نمی تونید ثبت نام کنید ...

من دقیقا توی آخرین ثبت نام ویژه ایران خودرو هرکاری کردم ثبت نام انجام نشد

10 شروع ثبت نام بود من 10رفرش کردم و شاید دو روزی نتونستم ثبت نام کنم فک کنم این ثبت نام و ... بیشتر لابی بازی و فیلم باشه ...

خرید وی پی اس دردی رو دوا نمیکنه