توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه امن سازی MySQL
Edwin
August 23rd, 2014, 19:22
درود ..
یک سرور سی پنل هست که خودم ( بسیار مبتدی هستم :d ) ستاپ کردم و یکی از دوستای عزیزمون ( جناب سنجری ) فرموند که امنیت MySql زیر 0 هست
میخواستم یکم ازتون در مورد امن سازیش راهنمایی بگیرم .. :109:
هم در سایتهای فارسی و هم انگلیسی سرچ کردم اما به نتیجه خاصی ( راه حل آسون که تازه کاری مثل من بتونه انجام بده :109:) نرسیدم ..
پیشاپیش سپاسگزارم
nginxweb
August 23rd, 2014, 19:28
درود
در مورد امنیت mysql یعی بفرمایید از نسخه 5.5 به بالا و آخرین build منتشر شده استفاده نمایید
همچنین اگر دایرکت ادمین استفاده میکنید mysql root password را تغییر دهید
در تنظیمات mysql نیز عبارت local-infile=0 را قرار دهید و یکبار سرویس mysql را ریستارت کنید
برای سرورهای نرمال معمولا در همین حد کفایت میکند
:53:
ارادت
x0r
August 23rd, 2014, 19:31
درود ..
یک سرور سی پنل هست که خودم ( بسیار مبتدی هستم :d ) ستاپ کردم و یکی از دوستای عزیزمون ( جناب سنجری ) فرموند که امنیت MySql زیر 0 هست
میخواستم یکم ازتون در مورد امن سازیش راهنمایی بگیرم .. :109:
هم در سایتهای فارسی و هم انگلیسی سرچ کردم اما به نتیجه خاصی ( راه حل آسون که تازه کاری مثل من بتونه انجام بده :109:) نرسیدم ..
پیشاپیش سپاسگزارم
سلام دوست عزیز
در صورت تمایل می تونید برای امن سازی سرورتون با من در تماس باشید تا راهنمایی تون کنم
موفق باشید
Edwin
August 23rd, 2014, 21:07
برای امن کردن سرور چه راه های دیگر ( باز هم به صورت مبتدی و قابل یادگیری ) وجود داره ؟
مثلا جلوگیری از symlink و ...
aminrt4
August 24th, 2014, 00:16
برای امن کردن سرور چه راه های دیگر ( باز هم به صورت مبتدی و قابل یادگیری ) وجود داره ؟
فکر نکنم کسی آموزش بده شما باید هزینه کنی تا کانفیگ امنیتی برای شما انجام بشه البته بدون آموزش.
moalax
August 24th, 2014, 01:07
سلام دوست عزیز
امن کردن سرور چیزی نیست که اونو بشه توی یک تاپیک یا ... توضیح داد .
مبحث امنیت بسیار فراتر از این چیزهایی است که فکر میکنیم . حالا شما اگر نیاز به افزایش امنیت mysql دارید می توانیم با شما همکاری داشته باشیم .
همیشه موفق باشید
bazar30t
August 24th, 2014, 01:40
درود
معمولا انجام کانفیگ امنیتی دارای هزینه می باشد و شما در صورت تمایل باید در بخش درخواست سرویس، درخواست بدهید تا دوستان آفر بدهند.
موفق باشید
4danlod
August 24th, 2014, 23:58
دوست عزیز میتونید 2 لینک زیر را نگاه کنی و خیلی موارد را می بینی :
MySQL Security Best Practices | GreenSQL (http://www.greensql.com/content/mysql-security-best-practices-hardening-mysql-tips)