ببخشید من زیاد حرفه ای نیستم در این قسمت این میشه واضعتر توضیح خوبی بده؟
ehsaan
August 22nd, 2014, 18:58
سلام. تنظیمات رو باید از پنل هاستتون انجام بدید.
پنلتون دایرکت ادمین هست ؟
roozbeh837
August 22nd, 2014, 19:00
پنل سی پنل میباشد و بنده حرفه ای نیستم در این زمینه و میخوام قدم به قدم توضیحات رو خوب بده یه سری تنظیمات داخل سی پنل انجام دادم ولی موارد دیگه رو چطور باید انجام بدم
mobinhost.in
August 22nd, 2014, 20:52
به داخل هاست برو قسمت کران جاب
بعد اینکه لینکی که در داخل whmcs قسمت ستاپ < اتوماتیک ستینگ هست رو در قسمت کرون جاب کپی کن و زمانش رو تنظیم کن
سر زمان نظیم شده اجرا می شود
roozbeh837
August 22nd, 2014, 21:57
خب این مراحل رو انجام دادم حالا چطور تست بزنم ببینم کارمیکنه یا نه؟
mobinhost.in
August 22nd, 2014, 22:07
روی ساعتی که تنظیم کردین بررسی کنید ببینید ایمیل برای مشتریان ارسال می شود یا نه
همین الان هم می توانید لینک رو به صورت دستی در مرورگر بزنید و ببینید ایا دستور اجرا می شود یا نه
roozbeh837
August 22nd, 2014, 22:13
لینک موردی نظری که باید داخل مرورگر بزنم کدوم میباشد؟
mobinhost.in
August 22nd, 2014, 22:17
توی اتوماتیک ستینگ 2 کد هست
یکیش با دامین هست و دیگری با php شروع می شود
اون که با دامین هست رو می توانید در مرروگر بزنید و دومی رو باید در هاست قسمت کران جاب بزنید
roozbeh837
August 23rd, 2014, 10:29
زدم ولی صفحه سفید نشون میده
موردی هم هست که ایا ساعتی که در سی پنل وارد میشه به وقت ایران هست؟ یا به وقت کشور دیگر؟
- - - Updated - - -
دوستان عمل کرد ولی یه سوال ایا هاستی که ای پی و نام کاربری براش گذاشت ولی رمز نذاشت برای ساپسند یا حذفش کرون جاب اقدام میکنه
یا قسمت عدم ساپسند شدن تا تاریخ رو تیک بزنم؟ یا خذف خودکار؟
- - - Updated - - -
عزیزان موقع ساخت اکانت اجازه ساختشو نمیده ارور
This system already has an account named “username”.
چک کردم ولی اینطور اکانتی وجود نداره
هرمیس هاست
August 23rd, 2014, 11:05
زدم ولی صفحه سفید نشون میده
موردی هم هست که ایا ساعتی که در سی پنل وارد میشه به وقت ایران هست؟ یا به وقت کشور دیگر؟
- - - Updated - - -
دوستان عمل کرد ولی یه سوال ایا هاستی که ای پی و نام کاربری براش گذاشت ولی رمز نذاشت برای ساپسند یا حذفش کرون جاب اقدام میکنه
یا قسمت عدم ساپسند شدن تا تاریخ رو تیک بزنم؟ یا خذف خودکار؟
- - - Updated - - -
عزیزان موقع ساخت اکانت اجازه ساختشو نمیده ارور
This system already has an account named “username”.
چک کردم ولی اینطور اکانتی وجود نداره
.............
درود
معمولا ساعت سرور سی پنل به وقت ایران نیست و بر اساس ساعت کشور محل سرور تنظیم شده است
در جزئیات ساخت محصول قابل تنظیم می باشد
ارور وجود نام کاربری به دلیل وجود نام کاربری مشابه در سرور می باشد و با توجه به اینکه احتمالا شما ریسلری دارید پس دلیل نمی شود که چنین چیزی وجود نداشته
پس نام کاربری را تغییر دهید و اقدام به ساخت اکانت کنید .
roozbeh837
August 23rd, 2014, 11:44
نه اکانتی با این اسم موجود میباشد نه ریسلری البته این اکانت قبلا بوده و پاک شدئه حتی قسمت دی ان اس ها هم چک کردم ولی نبود الان هیچ یوزر نیم و اکانتی با این اسم در سرور نیست
hasanazizi
August 23rd, 2014, 12:02
دوست عزیز شما در بخش سرور ها ..سرور هاتونو وارد کردین ؟
roozbeh837
August 23rd, 2014, 12:23
بله وارد شدن و تنظیم هم شدن
hasanazizi
August 23rd, 2014, 12:36
میتونید دسترسی بدید تا چک بشه و مشکلتون حل بشه
اگر تمایل دارید
roozbeh837
August 26th, 2014, 11:36
مورد فقط ساخته نشدن اکانتی هست که قبلا موجود بوده فقی میخوام این حل بشه
- - - Updated - - -
دوستان عزیز من کرون رو اوکی کردم ولی مشکلی که هست سررسید هاست هنوز نرسیده هاست طرف پاک شده دوباه ساختمش ولی باز پاکش کرده بعد چند روز مشکل از چیه؟
ehsaan
August 26th, 2014, 14:03
مورد فقط ساخته نشدن اکانتی هست که قبلا موجود بوده فقی میخوام این حل بشه
- - - Updated - - -
دوستان عزیز من کرون رو اوکی کردم ولی مشکلی که هست سررسید هاست هنوز نرسیده هاست طرف پاک شده دوباه ساختمش ولی باز پاکش کرده بعد چند روز مشکل از چیه؟
سلام.
در configauto.php تیک گزینه ی Enable Termination را بردارید.
یا این که سفارش مورد نظر را چک کنید که تاریخ تمدیدش نگذشته باشه .
roozbeh837
August 27th, 2014, 10:40
تشکردوست عزیزانجام دادم ولی یه موردی که هست و اینجا امکانش نیست بگم و از دوستان عذر خواهی میکنم اینه که من اکانتی قبلا روی سرورم بوده و پاک شده حالا میخوام بکاپشو مجدد ریستور کنم که هم بکاپ بالا بیاد هم هاستش ساخته بشه میگه اکانت موجود میباشد در صورتی که اکانت اصلا وجود نداره نه ریسلر نه هاست حتی قسمت پکیج ها و دی ان اس ها هم چک کردم نیست
- - - Updated - - -
دوست عزیز تیکت مورد نظر رو برداشتم ولی باز کرون جاب باعث شد هاست های مورد نظر پاک بشن مشکل از کجاست
ehsaan
August 27th, 2014, 13:28
تشکردوست عزیزانجام دادم ولی یه موردی که هست و اینجا امکانش نیست بگم و از دوستان عذر خواهی میکنم اینه که من اکانتی قبلا روی سرورم بوده و پاک شده حالا میخوام بکاپشو مجدد ریستور کنم که هم بکاپ بالا بیاد هم هاستش ساخته بشه میگه اکانت موجود میباشد در صورتی که اکانت اصلا وجود نداره نه ریسلر نه هاست حتی قسمت پکیج ها و دی ان اس ها هم چک کردم نیست
- - - Updated - - -
دوست عزیز تیکت مورد نظر رو برداشتم ولی باز کرون جاب باعث شد هاست های مورد نظر پاک بشن مشکل از کجاست
در قسمت تعریف محصولات ، قیمت گذاری