توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست با کیفیت داخل
iman.server
August 22nd, 2014, 17:13
سلام دوستان
من برای چنرین پورتالم نیاز به یک هاست با کیفیت دارم و حتما باید از دیتاسنتر ها مستقیم خرید کنم،چون کار دولتی هست و به شرکت های کوچیک اعتماد نمیکنن،از افرانت دارم از نظر سرعت خوبه اما متاسفانه پنل پلسک خیلی اذیت میکنه،پارس آنلاین یا تبیان یا بقیه میدونین چی کار میکنن خودشان ؟
اگر دایرکت ادمین بود عالی میشد
HPxf
August 22nd, 2014, 17:22
یک سرور مجازی بخرید روی ان دایرکت ادمین یا lx نصب نمایید
iman.server
August 22nd, 2014, 17:23
یک سرور مجازی بخرید روی ان دایرکت ادمین یا lx نصب نمایید
فایده نداره برام،من برنامه نویستم و گرفتارم،وقت مدیریت وی پی اس نیست،پول خوب میدم و کیفیت خوب میخام
HPxf
August 22nd, 2014, 17:26
سرور مجازی بگیرید بدید کسی برای شما کانفیگ کند
iman.server
August 22nd, 2014, 17:27
سرور مجازی بگیرید بدید کسی برای شما کانفیگ کند
داداش من میگم کلا هاست میخام،شما میگی سرور بگیرم بد کسی کانفیگ کنه ؟من میگم اینقدر مهمه پورتال ها از شرکت ها خرید نمیکنم و مستقیم دیتاسنتر،شما میگی بدم 20 تومن یکی 4 تا کامند کلوکسو ای بزنه ؟
HPxf
August 22nd, 2014, 17:30
یا میتوانین از شرکت های معتبر تهیه کنین که دارای نماد و ادرس و تلفن ثابت دارند برای اینکار تاپیک باز نمایید در قیمت درخواست سویس هر کسی پست داد با کمی سرچ راجع به قرد و شرکت افر دهنده به نتیجه مطلوبی می رسید
چون سرور مجازی غیر از کانفیگ بعضی مسائل رو هم بلد باشید
- - - Updated - - -
هاست بایت تاپیک باز کنین اینجا کسی نمیتواند افر بدهد :-ی
افر در بخش اموزشی ممنوع است
iman.server
August 22nd, 2014, 17:31
دوستان لطفا کسانی کار کردند عنوان کنند پارس آنلاین،تبیان و بقیه دییتاسنتر های ایرانی پنل هاست های اشتراکی شان چی است ؟
sor
August 22nd, 2014, 17:34
سلام هاست دی ال یا پارس پک کار کردینه ؟
بنظرم این دو جوابگوی شما خواهند بود
HPxf
August 22nd, 2014, 17:34
بیشتر ویندوز ارائه می دهند لینوکس هم دایرکت ادمین است
بدلیل اینکه بیشر ادارات هاست ویندوز استفاده میکنند
RoobinaServer
August 22nd, 2014, 17:41
دوستان لطفا کسانی کار کردند عنوان کنند پارس آنلاین،تبیان و بقیه دییتاسنتر های ایرانی پنل هاست های اشتراکی شان چی است ؟
با سلام و احترام
ما در مراکزی که هستیم و خدمات میدهیم بارها دیدیم که خیلی هاشون حتی نمیدانند دایرکت ادمین چی هست.
اکثرا با پنل های پلسک کار کردند و تجربه کار با یوزرهای سطح پائین را ندارند.
چه بخواهید چه نخواهید اگر دنبال پشتیبانی و کیفیت خوب هستید حتما باید از حداقل کسایی که کلوکیشن در این مراکز دارند تهیه کنید یا مستقیم پلسک تهیه کنید.
مکان های دولتیی شما امنیتشون از سایت های دانشگاهی بالاتر هست ؟ خیلی از دانشگاه ها به همین صورتی که بالا گفتم سرویس میگیرند و میزبانی میشوند.
یا حق
iman.server
August 22nd, 2014, 17:44
با سلام و احترام
ما در مراکزی که هستیم و خدمات میدهیم بارها دیدیم که خیلی هاشون حتی نمیدانند دایرکت ادمین چی هست.
اکثرا با پنل های پلسک کار کردند و تجربه کار با یوزرهای سطح پائین را ندارند.
چه بخواهید چه نخواهید اگر دنبال پشتیبانی و کیفیت خوب هستید حتما باید از حداقل کسایی که کلوکیشن در این مراکز دارند تهیه کنید یا مستقیم پلسک تهیه کنید.
مکان های دولتیی شما امنیتشون از سایت های دانشگاهی بالاتر هست ؟ خیلی از دانشگاه ها به همین صورتی که بالا گفتم سرویس میگیرند و میزبانی میشوند.
یا حق
ممنونم از توضیحات شما
میترسم شرکتی امروز باشه فردا نباشه و چون هیچ قراردادی بین مون نیست غیر از نت مشکل بوخوریم،اما نیاز جدی من یک هاست با کیفیت و با کنترل پنل دایرکت ادمین هست و مشکلی که دارم مثلا افرانت کلا دایرکت ادمین رو نمیدونن چیه و فقط پلسک و اونم خیلی اذیت میکنه
RoobinaServer
August 22nd, 2014, 17:46
ممنونم از توضیحات شما
میترسم شرکتی امروز باشه فردا نباشه و چون هیچ قراردادی بین مون نیست غیر از نت مشکل بوخوریم،اما نیاز جدی من یک هاست با کیفیت و با کنترل پنل دایرکت ادمین هست و مشکلی که دارم مثلا افرانت کلا دایرکت ادمین رو نمیدونن چیه و فقط پلسک و اونم خیلی اذیت میکنه
شما پس دنبال شرکت هایی باشید که چنین مشکلاتی ندارند و قبل آن تحقیق کنید.
و بهتر هم هست حداقل سرور مجازی تهیه کنید که امنیتتون خیلی بیشتر باشد.
یک توضیح و معرفی مختصر هم pm خصوصی ش، حوصله و وقت داشتید مطالعه کنید.