PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پنل رايگان داريم فقط از فراپيامك

rased
August 22nd, 2014, 15:54
با مقايسه پنل هاي موجود در بازار به اين نتيجه رسيديم كه كاملترين سامانه ارسال پيامك در ايران متعلق به شركت فراپيامك سامانه پیام کوتاه | ارسال پیامک تبلیغاتی | پنل اس ام اس | وب سرویس (http://www.farapayamak.ir) مي باشد ولي به خاطر هزينه هاي بالايي كه داره نميتونيم از خودشون خريد كنيم.
اگر از دوستان كسي نمايندگي پنل از فراپيامك داره و حاضره پنل رايگان به ما بده اينجا اعلام كنه تا من و ساير دوستان باهاشون تماس بگيريم

توضيحات:

1- پنل رايگان و تمام امكانات بايد فعال باشه

2-تعرفه ارسال را مشخص كنند براي ما

3-اگر پنل از جاي ديگري داريد خواهشا اينجا اسپم نكنيد

hrv
August 22nd, 2014, 16:03
با مقايسه پنل هاي موجود در بازار به اين نتيجه رسيديم كه كاملترين سامانه ارسال پيامك در ايران متعلق به شركت فراپيامك سامانه پیام کوتاه | ارسال پیامک تبلیغاتی | پنل اس ام اس | وب سرویس (http://www.farapayamak.ir) مي باشد ولي به خاطر هزينه هاي بالايي كه داره نميتونيم از خودشون خريد كنيم.
اگر از دوستان كسي نمايندگي پنل از فراپيامك داره و حاضره پنل رايگان به ما بده اينجا اعلام كنه تا من و ساير دوستان باهاشون تماس بگيريم

توضيحات:

سلام دوست گلم منتظر نباش! فرا پیامک اجازه فروش رایگان به نماینده نمیده! بابت اینکه ماژولها توی سرویس کاربران فعال باشه هم پولشو میگیره!
از جهت اطلاعتون عرض کردم!
برای اینکه اسپم نباشه هم پیشنهادی دارم! تقاضاهاتون رو مشخص کنید تا به نتیجه برسید مثلا فراپیامک ماژول آب و هوا داره اما این ماژولها ضریب تعرفه دارند! با vas وقتی متوجه شید 20-30 از هزینه کسر شده از کاربر بهتون میرسه ارزششو از دست میده

یعنی چی نیاز دارید نه اینکه چی داره بعنوان مثال:
این دمو : Cms-sms.ir یوزر: Pfc پسورد: Demo این سورس فراپیامک هست اما بدون ماژولهای جانبی!
یا این : Panel.irantcco.ir یوزر و پسورد: Irantcco
امیدوارم موفق باشید
اگر اسپم محسوب کردید بفرمایید تا حذف کنم

rased
August 22nd, 2014, 16:29
پنل خود شما چي هست ؟ اين پنل رايگان كه ميديد سورسش چيه؟

hrv
August 22nd, 2014, 17:21
پنل خود شما چي هست ؟ اين پنل رايگان كه ميديد سورسش چيه؟

سورس اولی توسط فراپیامک نوشته شده
دومی هم که php هست خیلی از دوستان دارن فقط بسته به ورژن امکانات یکم بالاپایین داره!
شما خواسته هاتون رو مشخص کنید بهتره! مثلا اولی BTS به صورت آدرس توشتاری میدید
دومی روی نقشه انتخاب میکنید!
اولی خط اختصاصی رایگان با تعرفه 80 ریالی میده
دومی خط عمومی با تعرفه 90 ریالی میده!
و خیلی نکات دیگه که بسته به نیاز شما مشخص میشه کدوم بهتره

2244
August 22nd, 2014, 17:45
از فرا پیامک منتظر رایگان نباش.
دوستان زیادی اینجا هستند که همه همون امکانات رو به شما میدن.

rabis
August 22nd, 2014, 21:30
سلام
قصد هزینه کردن دارید در خدمتتون هستیم
در تماس باشید

rased
August 22nd, 2014, 23:35
1- اول از همه گفتم كه رايگان باشه ( از فراپيامك )

srsh
August 23rd, 2014, 00:12
دنبال پنل رایگان با تعرفه پایین از فراپیامک نباشید

mandegarpayamak
August 23rd, 2014, 11:38
سلام
دوست عزیز ماداریم پنل پیامک رو با تعرفه 82 ريال به همراه خط اختصاصی رایگان میدیم.
البته خود پنل هم رایگان هست.
میتونید آنلاین ثبت نام کنید و همون لحظه براتون فعال میشه
http://mandegarpayamak.ir/

irsrev
September 7th, 2014, 00:07

توضيحات:

با عرض سلام

سامانه های دیگری هستند که با زبان asp و php نوشته شده اند و حداقل 10 سورس پر تقاضا در بازار وجود دارد.

در بسیاری از زمینه ها سامانه فراپیامک ایراد دارد. مانند دفتر تلفن و درج فیلدهای اضافه تاریخ و امکان ارسال پیامک ها زمان دار در فیلدهای تاریخی اضافه شده در دفتر تلفن مخاطبان.

بنابراین بهتر است سایر سورس ها را با دقت بیشتری بررسی فرمایید.

حداقل 3 سورس در بازار وجود دارد که توسط دفتر فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد درجه کیفی بالاتری نسبت به سامانه ذکر شده توسط شما دارند.

موفق و پیروز باشید

rased
September 8th, 2014, 12:27
با عرض سلام

سامانه های دیگری هستند که با زبان asp و php نوشته شده اند و حداقل 10 سورس پر تقاضا در بازار وجود دارد.

در بسیاری از زمینه ها سامانه فراپیامک ایراد دارد. مانند دفتر تلفن و درج فیلدهای اضافه تاریخ و امکان ارسال پیامک ها زمان دار در فیلدهای تاریخی اضافه شده در دفتر تلفن مخاطبان.

بنابراین بهتر است سایر سورس ها را با دقت بیشتری بررسی فرمایید.

حداقل 3 سورس در بازار وجود دارد که توسط دفتر فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد درجه کیفی بالاتری نسبت به سامانه ذکر شده توسط شما دارند.

موفق و پیروز باشید

سلام
ميشه در مورد اون 3 سورس كه فرموديد درجه كيفي بالاتري دارند اطلاعات بيشتري به من بديد چون اصلا در اين مورد چيزي نميدونم.سايتشون چيه؟

666regab
September 14th, 2014, 11:01
فراپیامک
تمام ماژولهای فراپیامک رو نداریم چون بیشترشون برای پول بیشتر هستن .
تعرفه ارسال هم 10 - 9 - 8.5

صفحه اصلی - گروه اینترنتی آراز (http://araztm.ir)

moradbarghi
September 14th, 2014, 23:07

توضيحات:

سلام
این تایپک بیشتر به یه دام شبیه هست دوست خوبم
معمولا بچه های فراپیامک از اینکارا میکنن تا نماینده ها پنل رایگان ندن
و مچ گیری کنن
عزیزان نماینده مراقب باشید

akbari
September 15th, 2014, 10:25
این باید ها را داشته باشه اونوقت چه سودی برای نماینده دارد ؟

رایگان باشه بهترین خدمات امکانات هم داشته باشه ارسال هاشم ارزون باشه :D

دوستان منم یک سرور میخوام تو بهترین دیتاسنتر جهان پورت ۱۰ گیگ داشته باشه بهترین پشتیبانی هم داشته باشه CPU بهترین باشه Ram خیلی باشه ولی ماهی ۵۰۰۰ تومان باشه آفر بدید لطفا :63:

قدیما (3 یا 4 سال پیش) WHT اینطوری نبود چرا اینجا شده مثل پشت شهرداری ؟؟؟؟

moradbarghi
September 15th, 2014, 11:45
قیمت اصلی پنل 50 تومان هست با تخفیف 35 هزار تومان خواستید بگو بهت بدم
sms-irani.ir