توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : hetzner?
persian_mafia
August 21st, 2014, 13:57
سلام دوستان قصد خریدیه vps لوکیشن آلمان رو دارم ، میخواستم از یه هاست خارجی بخرم که هم قیمتش مناسب باشه و هم آپ تایمش خیلی بالا باشه ، از اونجایی که می خوام یه چیزی مثل گیم سرور توش راه بندازم رو این مساله خیلی حساسم .
خودم یه سرچی کردم این وبسایت توجهمو جلب کرد : Hetzner Online AG: vServer VQ12 (http://www.hetzner.de/hosting/produkte_vserver/vq12)
کسی تاحالا از این وبسایت سرور گرفته؟ پینگش چطوره؟ آپتایمش چی؟
یا اینکه کسی یه سرویس دهنده ی خارجیرو میشناسه که هم کیفیت سرویساش خوبباشه هم پینگش بالا باشه و قیمت مناسبی داشته باشه؟
sarwhost
August 21st, 2014, 14:01
سلام دوستان قصد خریدیه vps لوکیشن آلمان رو دارم ، میخواستم از یه هاست خارجی بخرم که هم قیمتش مناسب باشه و هم آپ تایمش خیلی بالا باشه ، از اونجایی که می خوام یه چیزی مثل گیم سرور توش راه بندازم رو این مساله خیلی حساسم .
خودم یه سرچی کردم این وبسایت توجهمو جلب کرد : Hetzner Online AG: vServer VQ12 (http://www.hetzner.de/hosting/produkte_vserver/vq12)
یا اینکه کسی یه سرویس دهنده ی خارجیرو میشناسه که هم کیفیت سرویساش خوبباشه هم پینگش بالا باشه و قیمت مناسبی داشته باشه؟
این خود سایت دیتاسنتر هتزنر هست
TN Projects
August 21st, 2014, 14:04
دوست عزیز خیلی از ارائه دهنده های خدمات میزبانی از جمله خود ما از همین دیتاسنتر سرویس میگیریم و کاملا روی سرویسهاشون نظارت دارند صرفا باید هواستون رو جمع کنید که طبق مشخصاتی که درج کردن استفاده و برنامه ریزی کنید.
موفق باشید
persian_mafia
August 21st, 2014, 14:07
این خود سایت دیتاسنتر هتزنر هست
بله در جریانم :) کیفیت سروراشون چطوره؟ :)
- - - Updated - - -
دوست عزیز خیلی از ارائه دهنده های خدمات میزبانی از جمله خود ما از همین دیتاسنتر سرویس میگیریم و کاملا روی سرویسهاشون نظارت دارند صرفا باید هواستون رو جمع کنید که طبق مشخصاتی که درج کردن استفاده و برنامه ریزی کنید.
موفق باشید
ممنونم بابت راهنمایی دوست عزیز :) منظورتون از مشخصات چیه؟ :) قوانین خاصی داره؟
TN Projects
August 21st, 2014, 14:13
بله در جریانم :) کیفیت سروراشون چطوره؟ :)
- - - Updated - - -
ممنونم بابت راهنمایی دوست عزیز :) منظورتون از مشخصات چیه؟ :) قوانین خاصی داره؟
منظورم از مشخصات همون مواردی هست که خودشون توی سایت درج کردن منظورم این بود اگه بیشتر از حدی که گفتن استفاده کنید سریع مسدود میشید و باید حتما ارتقا بدید.
و در مورد کپی رایت هم باید کاملا هواستون جمع باشه که اسکریپت با نقض قوانین لایسنسش نزارید
persian_mafia
August 21st, 2014, 14:16
اهان بابت راهنمایی ممنونم دوست عزیز :)
novin-web
August 21st, 2014, 14:18
سلاماگر برای گیم سرور میخواید بهترین گزینه سرورهای وِیژه گیم ovh هستند
mahdibt52
August 21st, 2014, 15:31
داداش تجربه ای که من تو گیم سرور داشتم اینه که وی پی اس خارجی زیاد بدرد گیم سرور تو ایران نمیخوره بخصوص بازی های سنگین چون پینگ واقعا افتضاحه
TN Projects
August 21st, 2014, 15:34
داداش تجربه ای که من تو گیم سرور داشتم اینه که وی پی اس خارجی زیاد بدرد گیم سرور تو ایران نمیخوره بخصوص بازی های سنگین چون پینگ واقعا افتضاحه
کاملا حرف دوستمون رو تائید میکنم.
مشکل سرورهای داخلی بیشتر برای سئو و تارنما یا کارهایی که کاربر خارجی هم دارن نامناسب هست و یکسری موارد دیگه اما برای گیم سرور کاملا قضیه متفاوت هست.
Edwin
August 21st, 2014, 15:52
سرور گیم روی ovh به اکثر سرویس دهنده های اینترنتی ایران پینگ نامنظم و لَگ داری خواهد داشت ..
اگه مجبورید خارج بگیرید
1 . هتزنر
2 . هلند ( فرق نداره کدوم دیتاسنتر )
aligoli
August 21st, 2014, 17:59