PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین حالت و نوع raid در هارد های ssd

OPENFIRE
August 21st, 2014, 00:24
سلام

من قصد خرید این سرور رو از soyoustart دارم و هارد ها SSD هست و استفاده ای که دارم فقط دیتابیس سرور هست
امن ترین رید که هم بشه از فضای هارد ها کاملا استفاده کرد و هم دیتا آسیب نبینه کدوم رید هست
SOft یا hard‌ بودن رید چقدر تاثیر داره ؟ و کلا بهترین حالت رید هارد های SSD جی هست
Server E3-SSD-4 - So you Start (http://www.soyoustart.com/ie/offers/e3-ssd-4.xml)

Disks
3 x 300 GB SSD

RAI
MegaRAID Cache + battery

␑ Deev ␑
August 21st, 2014, 00:26
سلام شبتون بخیر
Soft Raid از پردازنده و حافظه رم هم زمان تقسیم کردن بلاک ها استفاده میکنه.
HWD Raid از پایداری / سرعت / .. بیشتری برخوردار هست.

OPENFIRE
August 21st, 2014, 00:29
سلام شبتون بخیر
soft raid از پردازنده و حافظه رم هم زمان تقسیم کردن بلاک ها استفاده میکنه.
Hwd raid از پایداری / سرعت / .. بیشتری برخوردار هست.
ممنون از جوایتون
راجع به مجازی هم میشه توضیح بدید ؟‌ کدوم مجازی ساز بهتره با هارد ssd و کدوم امنیت و کارایی بهتری داره

a.e
August 21st, 2014, 00:29
پیشنهاد میشود از Raid 0 استفاده نمایید تا از تمام فضای هارد موجود استفاده نمایید.

sssoheil
August 21st, 2014, 02:10
با سلام

از انجایی که تعداد اس اس دی 3 هست شما میتوانید از رید 5 استفاده کنید که امنیت دیتابیس نیز تامین شود

OPENFIRE
August 21st, 2014, 09:36
با سلام

از انجایی که تعداد اس اس دی 3 هست شما میتوانید از رید 5 استفاده کنید که امنیت دیتابیس نیز تامین شود
با تشکر از پاسختون
یه عده میگن که رید سخت افزاری مشکل ایجاد میکنه و هارد رو میسوزونه !!‌با رید 5 این مشکل به وجود نمیاد ؟

aminrt4
August 21st, 2014, 11:49
سلام

من قصد خرید این سرور رو از soyoustart دارم و هارد ها SSD هست و استفاده ای که دارم فقط دیتابیس سرور هست
امن ترین رید که هم بشه از فضای هارد ها کاملا استفاده کرد و هم دیتا آسیب نبینه کدوم رید هست
SOft یا hard‌ بودن رید چقدر تاثیر داره ؟ و کلا بهترین حالت رید هارد های SSD جی هست
Server E3-SSD-4 - So you Start (http://www.soyoustart.com/ie/offers/e3-ssd-4.xml)

Disks
3 x 300 GB SSD

RAI
MegaRAID Cache + battery

عدم استفاده از فناوری رید برای شما مناسب است. سعی کنید روازنه از اطلاعات یک کپی تهیه کنید

در غیر اینصورت و در دسترس بودن 2 هارد ssd رید 1 عملیات تهیه کپی از هارد اول انجام می دهد. دقت کنین اگر یک زمانی برق سرور برود ممکن است رید اسیب ببیند و هر دو هارد شما عملا بدون استفاده شود

sssoheil
August 21st, 2014, 12:43
با تشکر از پاسختون
یه عده میگن که رید سخت افزاری مشکل ایجاد میکنه و هارد رو میسوزونه !!‌با رید 5 این مشکل به وجود نمیاد ؟

سلام

این موضوع هیچ ارتباطی به سوختن هارد ندارد البته به شرط اینکه از درایو های مناسب و رید کنترلر های مناسب استفاده کنید.اگر از اس اس دی استفاده میکنید پیشنهاد بنده به شما crucial M500 هست و در صورتی که از hdd استفاده میکنید از هارد های شرکت وسترن WD black 64 استفاده کنید.حتما از BBU هم در کنار رید کنترلر استفاده کنید.

MagicVps.Com
August 21st, 2014, 20:22
پیشنهاد میشود از Raid 0 استفاده نمایید تا از تمام فضای هارد موجود استفاده نمایید.

دوست عزیز شما فقط فضا در نظر گرفتی بد ترین و ناامنترین نوع رید رید صفر هستش
اگر بخواهیم امنت دیتا در نظر بگیریم اول از همه کاملترین نوع رید رید 10 هستش که باید 4 تا هادر باشه فضا مجموع 4تا هارد نصف میشود
بعدش رید 5 میشه که 3تا هادر میخواهد
بعدش رید 1 هست که به 2تا هارد نیاز داره فضا مجموع هاردها نصف میشه
و در نحایت رید صفر که باز باید 2تا هارد باشه فضا هارد مجموع دوتا هارد

zartosht
August 21st, 2014, 21:04
سلام

Disks
3 x 300 GB SSD

RAI
MegaRAID Cache + battery

تاپیک زیر را مشاهده نماید .

http://www.webhostingtalk.ir/f10/111185/

arc1o0
August 21st, 2014, 22:55
عدم استفاده از فناوری رید برای شما مناسب است. سعی کنید روازنه از اطلاعات یک کپی تهیه کنید

در غیر اینصورت و در دسترس بودن 2 هارد ssd رید 1 عملیات تهیه کپی از هارد اول انجام می دهد. دقت کنین اگر یک زمانی برق سرور برود ممکن است رید اسیب ببیند و هر دو هارد شما عملا بدون استفاده شود

bbu تا حدود این مشکل را رفع می کند.

من قصد خرید این سرور رو از soyoustart دارم و هارد ها ssd هست و استفاده ای که دارم فقط دیتابیس سرور هست
soft یا hard‌ بودن رید چقدر تاثیر داره ؟ و کلا بهترین حالت رید هارد های ssd جی هست

سلام

اگر دقت کرده باشید هارد سوم جدیدا به سرور های سویواستارت اضافه شده است.

مهمترین دلیل اضافه شدن این هارد سوم ، امکان پیاده سازی رید 5 بوده است

raid۵ : دیسک های داده مجزا و parity توزیع شده در دیسکهای data
raid 5 براي هر نوار از داده‏ها يك پريتي ذخيره مي‏كند.بعضي مواقع به اين سطح از raid ،‌” آرايه با parity چرخشي ” نيز گفته‏مي‏شود. چرا كه پريتي‏ها را در يك درايو جداگانه جمع نمي‏كند و اين اطلاعات را در تمام آرايه و بر تمام درايوها توزيع مي‏كند.هيچ درايو منحصر بفردي براي ذخيره‏ي اطلاعات پريتي وجود ندارد
. وقتي كه داده در raid5 نوشته مي شود،اطلاعات parity بايد update شود.اين كار با پيدا كردن بيت هاي داده اي كه با عمل write تغيير يافته انجام مي شود و سپس بيت هاي parity متناسب با آنها در فرايند زير تغيير مي كند:

خواندن داده هاي قديم
نوشتن داده هاي جديد
xorكردن داده هاي قديم و داده هاي جديد(نتيجه يك bit mask است كه در مكان هر بيتي كه تغيير كرده يك 1 قرار مي دهد .)
خواندن parity قبلي از آرايه
xor كردن bit mask با اطلاعات parity قبلي : نتيجه متناسب است با بيت هايي كه در اطلاعات parity تغيير يافته است
نوشتن parity ، update شده در آرايه

بنابراين براي هر application درخواست write ،يك آرايه raid5 بايد دوتا read ،دوتا write و دو عمل xor را براي كامل شدن عمل write اصلي انجام دهد.
تمام درايوها شامل داده هستند و عمليات خواندن مي‏تواند از تمام درايوها به صورت مشترك انجام شود. براي نوشتن اطلاعات نيز به يك درايو داده و نيز يك درايو ديگر براي ذخيره‏ي اطلاعات پريتي نياز داريم. با توجه به اين‏كه ،‌پريتي ركوردهاي مختلف روي درايوهاي ديگر قرارمي‏گيرد ،‌عمليا ت نوشتن معمولاً مي‏تواند به اشتراك گذاشته شود.
به خاطر تعادل بين كارايي،fault tolerance و قيمت ،raid5 احتمالا َ معمول ترين پياده سازي raid است بيشترين استفاده از raid 5 در سرورها و شبكه‏هاي محلي مي‏باشد ، ‌جايي كه فضاي ذخيره‏سازي و تحمل خطا بسيار اهميت دارد. اينسطحraid يك انتخاب خوب براي file server و application server هاست.همچنين اغلب براي اينترنت و اينترات هم استفاده ميشود .
در اين روش نيازي به وجود درايو آيينه وجود ندارد . زيرا اگر يكي از ديسك‏هاي اصلي از كار بيفتد ، سرور اطلاعات از دست رفته از نوارهاي پريتي ذخيره شده روي ديگر درايوها بازسازي مي‏كند. براي اجراي raid 5 ،‌حداقل به سه هارد ديسك نياز داريم.
http://www2.bums.ac.ir/shares/computercenter/computercenter/raid/image006.jpg