توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دایرکت ادمین به دایرکت ادمین
reza8
August 20th, 2014, 17:55
سلام
من یه وبسایت دارم با کنترول پنل دایرکت ادمین، الان میخوام به جای دیگه ای منتقل کنم که بازم کنترول پنلم دایرکت ادمین هست،
لطفا" راهنماییم کنید که چطور میتونم بدون از دست دادن اطلاعات و ایمیل ها تمام اطلاعات را انتقال بدم،
من مبندی هستم ، لطفا روش انتقال را نکته به نکته بفرایید
ممنون دوستان
Mr.black-hat
August 20th, 2014, 18:01
اكه از هاست به هاست بعدي ميخوايد انتقال بديد بايد ابتدا فول بكاب ايجاد كنيد از قسمت create/restore backups
بعد تاييد اتمام كامل شدن بكاب به فايل منيجر رفته و در فولدر backups فول بكاب رو دانلود و در هاست جديد در همين مسير upload كنيد و از همون create/restore backups رو ريستور بنماييد !
reza8
August 20th, 2014, 18:02
این مدلی ایمیل هان رو از دست نمیدم؟
Mr.black-hat
August 20th, 2014, 18:06
این مدلی ایمیل هان رو از دست نمیدم؟
خير
وقتي فول بكاب رو انتقال بديد همه موارد منتقل ميشه هرجيزي كه تو هاست قبلي هست !
reza8
August 20th, 2014, 18:12
خوب میشه توضیح بدید که فایل backup را باید در چه فولدری آپلود کنم؟
permission را باید روو چه مقداری ست کنم؟
Mr.black-hat
August 20th, 2014, 18:18
خوب میشه توضیح بدید که فایل backup را باید در چه فولدری آپلود کنم؟
permission را باید روو چه مقداری ست کنم؟
فقط كافيه رو file manager كليك كنيد و در صفحه باز شده يه فولدر به اسم backups بسازي و فول بكاب رو توش upload كني
همين !
TN Projects
August 20th, 2014, 18:24
با درود و احترام.
ابتدا در هاست جدید دایرکت ادمینتون که فقط فایلها پیشفرض درش هست یک بکاپ بگیرید تا پوشه بکاپ ساخته بشه و نیاز به ساخت دستی پوشش نباشه که ضریب احتمال اشتباه صفر بشه تقریبا.
بعد فول بکاپ یاهمون بکاپ کامل رو در پوشه backups که در همون مسیر ابتدای
file manager هست آپلود کنید.
پرمیشن هم معمولا 600 و 644 هست.
اگر هم حجم اطلاعاتتون زیاد هست و نمیتونید انتقال بدین میتونید اطلاع بدین تا راه حل اون هم بگم خدمتتون.
موفق باشید.
reza8
August 20th, 2014, 18:40
مرسی دوستان، همه چیز کامل انتقال پیدا کرد، خیلی خیلی خیلی ممنون هستم